Jump to content

alcesta

Član foruma
 • Content Count

  7,551
 • Joined

 • Days Won

  5

alcesta last won the day on November 7

alcesta had the most liked content!

Community Reputation

5,115 Excellent

About alcesta

 • Birthday 03/03/1976

Recent Profile Visitors

1,396 profile views
 1. Je l' moraju Rusi da dobiju dubl da bi Srbija išla dalje? Svakako imaju dobre šanse, mislim da će Španci biti preumorni u 3. setu.
 2. Ovo nije ništa čega ćemo se sve naslušati ako stvarno Novak ne ode u Australiju
 3. alcesta

  Novak Djokovic

  Onda dodaj i treću za W 2020.
 4. Auuuu... Felisijano
 5. alcesta

  Novak Djokovic

  Da je on toliko dosledan u svojim stavovima i uverenjima završio bi karijeru pre 4 godine sa 12 slemova i gledao bi na TV-u kako se Fed i Rafa takmiče za titulu GOAT-a. Tako da se stvarno nadam da neće sada biti veća budala nego tada. Ako bude, šta da se radi, njegova odluka.
 6. Ne može se porediti uloga selektora dok je Novak tu i kad njega nema. Jedan Bogdan Obradović ispade po rezultatima najbolji selektor svih vremena A tu je i pitanje ko od drugih igrača želi da učestvuje i kada, i koga je uopšte moguće selektovati, posebno kad Novak ne bude igrao. Imaće Srbija prilično oskudan izbor u budućnosti. Tako da mi se ne čini da vreme može bilo šta da pokaže osim da budućnost srpskog tenisa nije previše svetla. Neće valjda Rubljov da izgubi od Lopeza
 7. Da, neka egzibicija, mislim da ima na temi o egzibicijama, gomila velikih imena. Ali ja mislim da će morati da otkažu svakako.
 8. Ja još nisam toliki pesimista Rodionov rutinira Kefera. E moj Filipe...
 9. Ja se stvarno nadan da će danas da ispadnu i budu pošteđeni besmislenog puta u Madrid.
 10. alcesta

  Novak Djokovic

  Razumljivo je da se na Novakovoj temi priča o njegovoj vakcinaciji i uslovima na AO, ali ove detalje o tome koja je vakcina bolja stvarno bi trebalo raspravljati gore na za to predviđenoj temi.
 11. alcesta

  Novak Djokovic

  Mislim da će turnirima sada čak i lakše biti da to uvedu, jer će ogromna većina igrača biti već vakcinisana zbog AO. Tako da ostaje par njih uglavnom od ovih koji nisu ni za kvalifikacije dovoljno rangirani, a ne verujem da u vrhu ima još mnogo budala Novakovog kalibra. Iskreno, ako izgubi trku s Rafom zbog vakcinacije, tako mu i treba, neće mi biti žao uopšte. To bi doduše bilo originalnije čak i od Agasijevog propuštanja Vimbldona
 12. alcesta

  Novak Djokovic

  Edit: upala mi wwww, ovo je odgovor na prethodne postove. E samo bi još to falilo! U svakom slučaju to nema veze sa trenutnom situacijom u Australiji, a ni do AO neće da se raščisti stanje po tom pitanju. Uostalom nije omikron jedina varijanta, zasad su još aktuelne ove na koje vakcina deluje.
 13. alcesta

  Novak Djokovic

  Izuzetaka i ne treba da bude. Na šta bi to ličilo da se on bori za prava nižerangiranih igrača a da onda oni moraju da se vakcinišu da bi igrali a on ne mora? E sad, pitanje je na šta će da liči AO u svetlu ove nove omikron varijante. Bojim se da će svi dogovoreni ustupci da padnu u vodu i da će vakcinisani igrači da prođu isto kao prošle godine kad nije bilo vakcine. Tako da možda i nije strašno da ove godine preskoči maltretiranje u Australiji, ali mora da bude svestan da rastu šanse da svi veći turniri uvedu vakcinaciju kao uslov i da će moći komotno u penziju ako istraje u svoj
 14. Mislila sam ako isključimo manipulacije, suvi pravilnik, i ako niko nije povređen znači da su u suštini pravila ista kao ranije, nema biranja kad se jednom prijave igrači.
×
×
 • Create New...