Miki28 Teoljub Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Pad u igri Nadal, Beretini mnogo bolji, pogadja sve zivo. Bice ovo cupavo za Rafu ukoliko na pocetku 4 seta izgubi kontrolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Podigao nivo Beretini, evo ga i set 😉 Ajmo dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 (edited) Probudim se ja, ukljucim tv i imam sta da vidim... a i cujem: nemacki komentator se podsmeva Shapovalovu (i drzi mu bukvicu) i njegovom komentaru o Nadalu koji prekoracuje vreme i ima povlascen tretman, uzimajuci Nadalove reci ako aksiom. I evo ga sad kuka kako mora da nesto fali Nadalu fizicki jer evo i u ovom mecu (kao i protiv Shapovalova) Nadal iznenada pocinje da gubi... a tek kako vestacki pokusava da predstavi da je mec "epic" Spoiler pored ovog kometatora s iritantnim piskavim glasom, kometarise i bivsi teniser Markus Zöcke, koji je mnogo bolji i vise fer u komentarima (zna covek sta znaci biti profesionalni tensier). Inace, on je rodjen 1968. godine, najbolji singl renking mu je bio #48. U karijeri osvojio jednu ATP titulu u singlu (u Juznoafrickoj Republici) i jednu u dublu. Najbolji rezultati na GSovma su mu bili 3R, na svim osim na RG gde nikad nije otisao dalje od 1R interesantno da mu za dubl titulu na wikipediji pise da je igrao u paru s Novozelandjaninom Paul Kilderry-jem i Portugalcem Nuno Marques-om, a oponent mu bio Jörn Renzenbrink. NIje ni cudo da su njih trojica pobedili ovog jadnicka Edited January 28, 2022 by wwww 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Nadal kao i u QF od trećeg seta menja poziciju na riternu i staje više pozadi. Nije da se bunim zbog razvoja događaja samo ne razumem logiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 28, 2022 Author Share Posted January 28, 2022 Bitno je da je on lep i kulturan a sto bekend nema sta ga briga. Meni je on Cilkanov naslednik. 1 hour ago, kriv i dužan said: Mek je sve pogodio, Talijanu će premija biti dođe li i do jednog TB-a a kamoli seta. Došo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 22 uzastopna poena uzeo Mateo na svoj servis 🤯 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Ajde Rafa, zavrsi ga💪💪💪 TakoE 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Koliko neiznuđenih grešaka iz forhenda pravi Beretini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Jos kedan do korak do 21 GS ali najtezi moguci korak. Sta bude bice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Nije uspeo sicilijanski Sam Groth 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Ništa, sve je na Danilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Aj makar znam da se Cicinjo ili Medvedev neće ovako raspasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 5 minutes ago, Dracarys said: Aj makar znam da se Cicinjo ili Medvedev neće ovako raspasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 uhvatila sam samo deo intervjua na terenu (nemacki ES nije uopste prikazao), pa delic s ESPN i sad engleskog ES. Kako se svi ubise da izbegnu ogromnog elephant in the room. silne pohvale kako ce Nadal biti samo 4. teniser koji je osvojio sva 4 GS 2x (dok su bila samo 3 niko nije ni pominjao ovo dostignuce ) , pa kako ce biti prvi koji ce osvojiti 21 GS... a i ubise se od pohvala za Nadala kako je izabrao briljantnu taktiku da igra na Beretinijev BH Ma kakvo iznenadjenje! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 19 minutes ago, Don Radonja said: Ako ima išta pozitivno, onda će Rafa imati zabeleženo još jedno izgubljeno finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 (edited) Mats, Tim, Mekinro i Aliz diskutuju u studiju, pa Mats kaze kako je neverovatno i fantasticno kako je Nadal dosao do finala AO, slema gde je istorijski imao najmanju verovatnocu za uspeh (ma kakvo iznenadjenje kad se spreci igrac koji drzi rekord na AO da ga uopste igra!). Pa onda sledi iscudjavanje kako eto svi su samo pricali kako ce Novak osvojiti #21, a eto Rafica nas iznenadi, ha ha ha (kao da je u najmanju ruku pobedio Novaka na putu do finala... ) J* te, kakva patetika! Mislim, razumem ja da oni moraju da prodaju produkt, ali aman, makar malo objektivnosti ne bi bilo na odmet! Edited January 28, 2022 by wwww 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 1 hour ago, ChrisJudd said: Nadal kao i u QF od trećeg seta menja poziciju na riternu i staje više pozadi. Nije da se bunim zbog razvoja događaja samo ne razumem logiku. Otišao sam spavati nakon duplog brejka u 2. setu očekujući ekspresni ulazak Nadala u finale, ovo je valjda odgovor na moje čuđenje kako to da je Talijan uzeo set. Tko zna, možda nešto isprobava za kasnije jer mi u ovom meču definitivno nije izgledao da je dao ono najbolje od sebe (pa da igra pasivnije jer se “izmorio” prva dva seta), nije ni morao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Da li ćemo imati reprizu Medvedev protiv čoveka koji juri 21. GS? I da li će Meda ponovo naterati jednog od pretendenata na GOAT status na suze tokom meča? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Kako vrijeme prolazi, imam neki osjećaj da će se u nedjelju plesati sirtaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 (edited) E moj Novace, nikada lakse ne bi uzeo titulu. Nadal ne bi set uzeo. Edited January 28, 2022 by Indig0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Još jedan rekord za koji se mislilo da je nedostižan preti da bude oboren na ovom AO. Nivo patetike oko Nadala ove godine se opasno približava neprikosnovenom nivou Federera 2017. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 (smajlikojikaki) 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 5 hours ago, kriv i dužan said: Hide contents Kad sam sliku "prijavio" na tenisu, Alcesta me razočarala odgovorom da je to išla repriza te emisije koja se stvarno emitira ujutro Počinje u 6 28 minutes ago, Indig0 said: E moj Novace, nikada lakse ne bi uzeo titulu. Nadal ne bi set uzeo. Pa ne bi s Nadalom igrao finale, a ne verujem da bi baš glatko dobio nekog od ove dvojice. Beretini po očekivanju, nisam gledala ali očigledno je bilo udri na bekhend do sutra, što je i logično, nema tu šta da se otkriva topla voda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 4 minutes ago, alcesta said: Počinje u 6 Dal je moguće hahaha, pa tko to gleda?? Dobar ulazak u meč Tsitsipasa ali mi jedna stvar kod njega nije jasna. Čovjek otkad je postao top igrač nije nimalo popravio bh slajs, on taj udarac praktički još uvijek ni nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts