Issey Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Makabi nije nikakav reper, blamantno su loši... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Ne znam da li je bilo, PAO je doveo pojacanje na poziciji pleja (Yogi Ferrell) tako da verovatno prestaju da smaraju Jovica. Tu su bili najtanji. Pricam sa kolegom grkom pre neki dan, cestita za pobedu u TelAvivu i kuka mi kako su oni (PAO) najgori, da imaju najmanji budzet (kaze oko 5mil) a i da im je klub na prodaju. Kuka, trazi Jovica 😄 Cimnuo sam ga danas na chat-u, cuti jos uvek 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гио94 Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Ма неће нико у ЕЛ да се коцка са Јовићем. Њега може покупити нека ЕК екипа и то је то. У ЕЛ тренутно може само код нас у Звезду..и само ми смо спремни да се у доселекцији коцкамо са човјеком који је играо мизеран број утакмица у посљедњих ко зна колико мјесеци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 12, 2021 Author Share Posted October 12, 2021 Kakav choke efesa u Vilerbanu, strašno. Ludnica na tribinama, za pojmove francuskih penzosa naravno. Kostas Antetokounmpo ima sličan stil igre kao buraz, može da ukuca svašta al van reketa lomi obruč ciglama. Uniks prevrnu Bajern na krilima Canaana, ubacio je i Hezonja neke hail mary šuteve, ali Zo verovatno igrač utakmice. Ne znam šta vam se sviđa kod Johna Browna osim energije, ozbiljan ciglar. Makabi baš loš. Onaj Evans, žali bože mesta na rosteru. Ne znam kad je Mitoglou nabacio šut al ubio iz spot upa danas. U Moskvi ipak CSKA bolji uz brutalnu partiju Toka. Pascual malo preteruje sa Karasevim i Kulaginom, a bogami i Zubkovom, kao da ga je ruska mafija primorala da ovi igraju. Ajde od Kulagina i ima koristi al ova dvojica su jezivi. Mickey nikako ne može da igra na 4, a na 5 je odličan igrač, stvarno mi nije jasna ta situacija. Nisam ukačio ni sekund utakmice u Berlinu ali Salo ne verujem da će ostati još dugo na klupi Fenera. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 3 hours ago, Kankkunen said: Opasno igra Zo ove sezone. Meša li meša. Čini mi se da igra sa više samopouzdanja i agresivnije na obruč nego ranije. 3 hours ago, Гио94 said: Пуче Тринки ко звечка..и опет их окрећу лагано у завршници меча. Тел Авив, па ево и вечерас. Имају незгодан распоред..биће они кандидати за топ 8, опоравиће се, консолидовати...али да ли имају власници стрпљења за Тринкија? Џон Браун из Уникса..какво срце, какав борац..играч за пожељети у екипи. Da jbt. Čovek bukvalno pravi golmanske parade da izvadi loptu iz auta. Skače, trči, postavlja blokove. Stalno pozitivian, konstantno bodri saigrače. Ekstra igrač za tim 42 minutes ago, Chaos Is Me said: ... U Moskvi ipak CSKA bolji uz brutalnu partiju Toka. Pascual malo preteruje sa Karasevim i Kulaginom, a bogami i Zubkovom, kao da ga je ruska mafija primorala da ovi igraju. Ajde od Kulagina i ima koristi al ova dvojica su jezivi. Mickey nikako ne može da igra na 4, a na 5 je odličan igrač, stvarno mi nije jasna ta situacija. ... Gužva na 5 I guess. On, Poythress, Gudaitis. Ova dvojica nemaju nikakvu igru spolja, pa verovatno zbog toga Mickey uzima minute na 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 (edited) 5 hours ago, Sector said: Koliko je Hezonja slab igrač. A ima stav na parketu ko da je KD lično. 🙂 Osim energije ne vidim šta donosi. U prve 3 utakmice dao je 39 poena iz 39 šuteva (računica bez slobodnih bacanja) uz jakih 0 asistencija : D Edited October 12, 2021 by Dropkick Murphys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Armani i Asvel na 3-0, dok sampion sa prakticno nepromenjenom osnovom pa i solidni Bajern na 0-3. Sta se ovo desava na startu? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Lorenzo mačka ovaj sport ne doživljava kao fajt, hasl i ne voli da ide u kost ali očigledno da kada poželi ili to nekako izvuku iz njega, može skoro sve. Oni koji su pogledali kakva je živa vatra i zujalica od igrača bio kao mladac stiču utisak da je nakon toga prešao u budiste. Ove sezone, na prve tri u EL igra 34mpg...šutira trojke 37%. Sa tim atletskim frejmom i visinom još ima neki preteran plus u odručenju...skočan je...i poseduje neverovatan tajming za prodor. Jedini alfa nosilac kod nas koga nikad nisu mlatili, lomili ili treskali o parket. Da ga vidim u tandemu sa Dzonijem dao bi za njega Nejta, Holinsa i Dedu...trepn'o ne bi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Ne znam ko je ovaj Oscar Da Silva iz Albe, odlično je startovao u EL. Bša ludo kolo, čudni preokreti. Na kraju PAO izgubi od Baskonije zbog ofanzivnog skoka. Fontecchio ima prelijep šut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Doktorska partija Sikme sinoć, gre'ota da se ne spomene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 1 hour ago, Ne sam Safete said: Doktorska partija Sikme sinoć, gre'ota da se ne spomene. Kako je taj čovek i dalje u Albi, zaista ne znam. Kakve sve levatine uzimaju ozbiljnije pare i kakve indijance plaća npr Makabi/Uniks. Čovek radi apsolutno sve, jako pametan igrač, odličan na obe strane terena. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Efes i sindrom ''ne diže nam se ovako sobajle''. U prvom su toliko izdominirali Asvel da je izgledalo kao cirka stoka razlike u najavi. Larkin imao 3/3, 2/2, 1/1...Vasa najbolji u prve dve četvrtine uz jedan promašaj za tri na kraju napada i sve to bez nekog cimanja...gistro na kvalitet. Asvel kao moćan unutra a Moerman i Plajs plešu...Danston uzima po tri skoka u nizu u napadu. Drugo poluvreme nisam gledao tako da mi nije jasno kojim motkama ih je domaćin umlatio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Otkad je Ataman izjavio da bi bili PO ekipa u NBA, nisu pobedili nikoga u EL 😂😂😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 kori volden solidne brojke na pocetku sezone, slicno kao i prosle godine u kkcz...ali ekipa te tekme gubi rekao bih da to ima neke veze i sa njegovim nepostojecim plejmejkingom...ali hajde da sacekamo veci uzorak Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 33 minutes ago, NikadProtivKaline said: kori volden solidne brojke na pocetku sezone, slicno kao i prosle godine u kkcz...ali ekipa te tekme gubi rekao bih da to ima neke veze i sa njegovim nepostojecim plejmejkingom...ali hajde da sacekamo veci uzorak Pre ce biti da ima veze sa ludim Vilbekinom i Ajzea Kenanom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Posle tačno 6 godina prizivanja i najavljivanja, dočekah prvu dobru partiju Sedekersisa Inače, utakmica dana mi je definitivno bila Asvel - Efes, baš ludačko poluvreme domaćih. Nekako su od prve sekunde drugog poluvremena delovali prepaljeno i spremno da preokenu, mada sam svejedno mislio da će ih Efes rutinirati na iskustvo. Ne verujem da gore crvene lampice u Efesu, ali isto tako verujem da im i nije baš prijatno na ovih 0-3. Ali ok, duga je liga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 13, 2021 Author Share Posted October 13, 2021 Efes će se sigurno stabilzovati, krenuli su traljavo i u prošlu sezonu. Ali baš im fali Kruno kao taj treći kreator, sinoć su u finišu samo ispucavali trojke dok je Asvel prišao bacajući alley oopove fuš greek freaku, a posle kad su krenuli da miksuju poene iz reketa i trojke bilo je kasno da Efes nešto uradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Mudiay je ubjedljivo najgori igrač u Euroligi. Gori i od Simonovića. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Potajno sam se nadao da bi Nebo mogao kod nas. Nisam imao pojma da je u Zalgirisu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Zvezda istice kandidaturu za f8. Jos je rano ali makabi i zalgiris su direktni rivali. Jos kad se minuti Simona i Kuzmica minimizuju, bicete ozbiljna ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Ko sve igra ovu Evroligu, kvalitet se baš srozao za poslednjih desetak godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 18 minutes ago, Dracarys said: Ko sve igra ovu Evroligu, kvalitet se baš srozao za poslednjih desetak godina. Fale Nanter, Prokom, Neptunas i Budjevilnik. 15 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 😇 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 9 minutes ago, pavijan2 said: Fale Nanter, Prokom, Neptunas i Budjevilnik. Belgijanci i Britanci pokradeni. Zajeb na stranu meni malo i nedostaju ta vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 9 minutes ago, pavijan2 said: Fale Nanter, Prokom, Neptunas i Budjevilnik. Olimpija, Cedevita i Zagreb pokradeni. (na stranu Partizan i Buducnost) Pisi jos Kantu, Salon, Zielona Gora (ili tako nekako), Turow, Neptunas... sigurno sam zaboravio neke random francuze. Mozda i neke 'talijane i turke kojima bas i nije bilo mesto u EL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts