PorodicneVrijednosti Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Ovo je vise krivica DDG nego glavatog. Utrpao mu loptu medju 3 igraca umjesto da je ispuca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 2:0. Ćao Mančester. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 4 minutes ago, Don Juan said: Nije ni DDG nevin, ali ovaj je tražio loptu i onda...ne znam. S obzirom na stil igre koji zeli ETH ( koji ja jos ne vidjeh za ovih 9 mjeseci ) i da se gradi akcija pasom onda su ovo stvari koje su normalne tj pas. To radi Nojer, Ederson, Alison itd itd ali ovaj drvosjeca ima mozak koji radi kao Pentium I, dok on obradi sta se desava oko njega prodje 5 sekundi. Imao je prostora da da pas, da pridje lopti, da se okrene ali kad je neko drvo onda je drvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Ipak nije gol. Ofsajd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 1 minute ago, Volter said: 2:0. Ćao Mančester. Trcis pred Varudu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 1 minute ago, Volter said: 2:0. Ćao Mančester. Ofsajd. Vise srece nego pameti, prica cijele sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 6 minutes ago, Miki28 said: S obzirom na stil igre koji zeli ETH ( koji ja jos ne vidjeh za ovih 9 mjeseci ) i da se gradi akcija pasom onda su ovo stvari koje su normalne tj pas. Ma ok je to, nego je ovaj bio okružen, a imao je igrača slobodnog desno. Ali, opet Megvajer je tražio loptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 11 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Ovo je vise krivica DDG nego glavatog. Utrpao mu loptu medju 3 igraca umjesto da je ispuca. Sad sam video još dva puta snimak. Da li je veća krivica u DDG..ima i njegove definitivno. Mislim da to ne abolira Herija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 1 minute ago, Don Juan said: Ma ok je to, nego je ovaj bio okružen, a imao je igrača slobodnog desno. Ali, opet Megvajer je tražio loptu. Slazem se ali opet, ako forsiras takvu igru ovo je nesto najnormalnije. Milion puta vidjeno ove sezone ali Licha ovo izvlaci bez problema za razliku od drvosjece. Decko je kapiten Utd, najgori igrac kojeg su moje oci gledali u dresu Utd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 1 minute ago, Drug Crni said: Sad sam video još dva puta snimak. Da li je veća krivica u DDG..ima i njegove definitivno. Mislim da to ne abolira Herija. Pa DDG bi trebao znati da je ovaj retardiran i da ce izgubit loptu ako mu doda izmedju 3 igraca. Razumijem ja da vecina ekipa danas gradi igru od stopera al u onoj situaciji normalan golman ispucava bez puno razmislanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Koliko je kriv Hari toliko je kriv i DDG. Jbg vidis da su tu protivnicki igraci a valjda znas kao saigrac kakav je Megvajer...Ispucas loptu i resio si se problema ovako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 6 minutes ago, Don Dusko said: Koliko je kriv Hari toliko je kriv i DDG. Jbg vidis da su tu protivnicki igraci a valjda znas kao saigrac kakav je Megvajer...Ispucas loptu i resio si se problema ovako... https://tenor.com/GwPo.gif Razmislja DDG za nas navijace Utd. Ne znam zasto nece da mi prokaze gif bez da se mora kliknuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 (edited) @Miki28 Ako si preko fona ne znam tu nacin.Na kompu ides samo copy image adres i ovde paste i izbaci ovako. Mada treba na kraju imati ekstenziju gif. Edited April 20, 2023 by Don Dusko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Ma da, preko telefona. Ranije je moglo ali otkako sam update-ovao sistem kaze da ne mogu da unesem taj sadrzaj. Bar Kronos nema tih problema😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Влаховић пропао скроз. Угасио га максимално Алегри овим неким антифудбалом. И он и Кијеза неће се наиграти фудбала у овом Јувентусу. И сада ће бранити 10 минута ових 1:1 и има шансе и да га приме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 E sad stvarno ćao Mančester. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 bravo DDG. Da udari pečat na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 DDG🤣🤣🤣 1 minute ago, Volter said: E sad stvarno ćao Mančester. Cao😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Lepo,lepo... Sevilja kralj LE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 De Gea da je hteo,nije mogao ovakvu partiju da odigra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Sevilja EL i Real LP. Sve je opet normalno u europskom fudbalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Dybala magija. Gori Olimpiko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 3 hours ago, Miki28 said: S obzirom na stil igre koji zeli ETH ( koji ja jos ne vidjeh za ovih 9 mjeseci ) i da se gradi akcija pasom onda su ovo stvari koje su normalne tj pas. To radi Nojer, Ederson, Alison itd itd ali ovaj drvosjeca ima mozak koji radi kao Pentium I, dok on obradi sta se desava oko njega prodje 5 sekundi. Imao je prostora da da pas, da pridje lopti, da se okrene ali kad je neko drvo onda je drvo. Vi jedino da vratite Murinja, poslednji put ste nesto osvojili sa njim, a i sada je otisao u polufinale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 (edited) 6 hours ago, DJORDJE said: Vi jedino da vratite Murinja, poslednji put ste nesto osvojili sa njim, a i sada je otisao u polufinale. Pa vidi, ne bih imao nista protiv. Sve je bio u pravu ali tada su svi stali na stranu igraca mesjutim sada je jasno koliko su ti igraci ljigavi itd itd.m i da je trebalo stati u zastitu Murinju. Nek se da milijarda strucnjaku iz Holandije pa nek opet prosipa svoju demagogiju po medijima a da mu igra ekipe bude k.... Kao sto je 2 mjesto Olea bio splet okolnosti usled igara drugih ekipa tako je i ovo 3 mjesto isto jer Totenhem ne zna dje se nalazi, Liverpul i Celzi ocajni. Sada ide Brajton u FA kupu da ih oduci od fudbala a onda redom @ Totenhem, AV, @ Brighton i @West Ham. Tu me uopste ne bi iznenadilo da izadju sa svega 2 do 4 boda u ta 4 meca. Edited April 21, 2023 by Miki28 Typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 (edited) DDG je sjebao napad jer bi Hari verovatno bio prinudjen da je ispuca. Medjutim, nikako njegov potez nije ugrozio njegov gol jer bi i stoper seoske lige mogao da izbaci loptu u korner ili aut. Neki pricaju kao da je Mekgvajer na pola metra od sebe imao O'Nila, Jokica i Jao Minga. Trenutak kada lopta dolazi do njega, mogao je raspiciti u korner kada nije sposobniji za nesto vise i onda kritikovati golmana. Edited April 21, 2023 by Snjofko 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts