Martin Mystere Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Nadam se da odvratna arapska tvorevina nikad ništa neće da osvoji! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Pep je prevara. Samo kad je x5 jaci prolazi i osvaja. Presmijesno 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Nikako mi nije jasno kako Englezi jos uvek imaju 11 igrača na terenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Ja vidim samo 3 engleza... XD Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Imal’ sta ljigavije od ovog Fodena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Ančeloti, Doktor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 25 minutes ago, Miki28 said: Pep je prevara. Samo kad je x5 jaci prolazi i osvaja. Presmijesno Malo je potrošio. Još milijardu eura pa možda bude nešto. Incoming "Real ima sreće" komentari 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 nisam gledo, posto me zabole, al vidim benzema bob otac.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 2 minutes ago, Dragan Mićić said: Imal’ sta ljigavije od ovog Fodena? Sterling 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Najveci klub ikad i to im niko nije ni blizu. Kraljevi Europe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Sreća da su sve ovo predvideli Arapi, pa su već osnovali fantomske firme koje će se uključiti u sponzorski pul od leta, ako se ne varam. Čestitke Realu, nema ovo toliko veze sa srećom, jer nisu neki golovi o martinelu i slične userske stvari. Ima i do mentaliteta da kad je najteže se presaberu i odigraju svoj najbolji fudbal sa maksimalnom kocentracijom u fazi realizacije i gotovo sve šanse pretvore u gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Kakvo zadovoljstvo proći ljigavi Siti u koji su sprcane silne arapske milijarde! To kako se sada osećaju navijači Barselone je samo dodatni bonus na ovu pobedu i prolazak u finale... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Jel ovo drugi put da izbacuju Siti iz nokaut faze i to isto beše bilo u polufinalu? Ne znam kako su ovo okrenuli? Ako ovakav Real uđe u finale LŠ, šta će biti sledeće godine kada potroše jedno 300 miliona na pojačanja i dovedu Mbapea Rodrigo je stvarno talija ove sezone. Ali Vinisius ako popravi realizaciju i napreduje na krilima ove sezone biće paklen igrač. Ulazi u šansu kad hoće. Da ima realizaciju bolju Siti bi popio jedno 3 komada pre onih 2 u završnici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Cestitke Realu sto je redom naslagao sve ove fudbalske plastikanere. 👏🏼 Lepo, dva velikana u finalu. Pepu se nema sta prigovoriti… tanak tim ima, jednostavno skripi to bez prime Cavija, Inieste i Mesija. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 4 minutes ago, mr clutch said: Čestitke Realu, nema ovo toliko veze sa srećom, jer nisu neki golovi o martinelu i slične userske stvari. Ima i do mentaliteta da kad je najteže se presaberu i odigraju svoj najbolji fudbal sa maksimalnom kocentracijom u fazi realizacije i gotovo sve šanse pretvore u gol. A jebiga, drago je i meni sto su prosli celavu prevaru, ali ispade da je danasnje presabiranje krenulo u 90-om minutu posto do tada nisu uputili sut u okvir gola 😁 Nista, sledeci put celavi da promisli jos duze i komplikovanije, pa da izvrne skroz postavu, da brani De Brujne, Ederson desno krilo i Sterling recimo lazni stoper. P. S. kad se bude obukao kao covek a ne kao urbani dvadesetogodisnjak, uzece LS sledeci put. Pepe, cuj me... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 A dobro nije bas pep trosio u zadnje vreme, Grilis jedini transfer, a ostao bez nekoliko igraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Al će našoj odbrani biti veselo sa Vinsinijusom i Rodrigom na SP. 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 11 minutes ago, dzoneee said: Jel ovo drugi put da izbacuju Siti iz nokaut faze i to isto beše bilo u polufinalu? Ne znam kako su ovo okrenuli? Ako ovakav Real uđe u finale LŠ, šta će biti sledeće godine kada potroše jedno 300 miliona na pojačanja i dovedu Mbapea Rodrigo je stvarno talija ove sezone. Ali Vinisius ako popravi realizaciju i napreduje na krilima ove sezone biće paklen igrač. Ulazi u šansu kad hoće. Da ima realizaciju bolju Siti bi popio jedno 3 komada pre onih 2 u završnici. Nije ja mislim. City je njih prije 2 godine izbacio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 3 minutes ago, drgnk said: Al će našoj odbrani biti veselo sa Vinsinijusom i Rodrigom na SP. 🤣 Samo ih usmeri uz aut liniju i nek rade sta hoce. Asensio bi dao 5 golova da je bio na mestu Vinicijusa u ovom dvomecu. On ulazi u sanse, mnogo je brz, ali zavrsnica i njuh za gol ne znam, Bendtner nivo bukvalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Real Madrid je mačka sa 9 života. Jedino ih Ivica Dačić ima više 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 (edited) Igrači sa klupe donijeli preokret. Rodrygo sa dva gola svakako mora biti heroj utakmice, ali i Camavinga koji uvijek unese svježinu i agresivnost kad uđe u igru. On je igrač tempa, dobre motorike. Ima i finu ljevicu. Od startera bih pohvalio Nacha i Carvajala za odlične utakmice. Vinicius je ove sezone dao dosta golova, ali vidi se i dalje da ima problema sa realizacijom. Ne umije da šutira lijevom nogom, pravi često potez više kad treba da šutne na gol. Biće dobro finale sa Liverpulom. Oni su odlična ekipa, igraju atraktivan fudbal. Imaju sad i veću rotaciju u napadu, ali u jednoj utakmici je sve otvoreno. Mislim da ćemo se svi složiti da je psihološka prednost na strani Reala a to može biti ključno. Edited May 4, 2022 by Sjećaš li se Rum kasato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Ja bas smaram ljude sa tim da je Pep najbolji trener danasnjice, jer ima tu sposobnost prilagodjavanja, svestan je gde gresi, iz sezone u sezonu mi se cini da napreduje, ali covek je ponovo chokeovao i to toliko debilno, da samog sebe treba da nalupa pesnicama u glavu. Dokle ce treneri PRESTATI da prave izmene koje nemaju nikakvog smisla? Covek je izvadio Mareza koji je inmho najbolji i najkonkretniji igrac Sitija uz De Brujnea kog je takodje izveo da bi uveo sta Fernandinja? Bukvalno je bez po blage veze krenuo da jajari i da daje Realu mogucnost da se pita. Jebala ga svezina i sta god, ne mozes da vadis najbolje igrace tako, nek stisnu zube i odigraju 90 minuta. Jedino je ubo sa Grilisom za kog mi je zao sto je zatocen u Sitiju, jer bi svakom drugom timu bio zlata vredan, a i njega mi se cini da je ubacio bukvalno radi reda, eto zbog svezine. S druge strane, nije bas da je Siti toliko zgazio Real, jer je Vinisijus bar u prvom poluvremenu mogao da da dva gola. Atipican skroz igrac, brz je, dobar tehnicar, ali los finishing i jos gora inteligencija, sto je steta, jer da ima bar jedno od ta dva bio bi sam krem svetskog fudbala. Ovako, mogao je komotno da bude tragicar da ga Rodrigo koji nema pojma kako je dao dva komada - izvukao. Benzema je strasan, meni uz Salaha trenutno najbolji igrac na svetu. Bice zanimljivo finale, ali Liverpul je mnogo brzi od Reala i mislim da im je Real idealan protivnik da mogu da pokazu svoj maksimum. Mislim da su favoriti, ali eto Real je kao underdog prosao i cetvrtfinale, tako da nista nije nemoguce. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Ispadoše smrdljivi Siti i ljigavi Gvardiola, amin. Sad nek vidi gde će sa svojim uglačanim cipelama. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Meni Liverpul nema sanse u finalu protiv koga god. Mislim, sanse. Ima sanse, ali mi deluje da ce Real da ih opet nasanka na neko iskustvo, namazanost. Drugo, ako Vinisijus ima protiv koga da se iskupi i zasija, to je TAA. Ima ovaj da se pogubi kao pile u tri hektara, tu ce Van Dajk morati komplet odbranu da drzi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts