dzoneee Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 (edited) Brate nekad se igrac i mora istrpeti. Nekada bude najgori u prvoj sezoni, a najbolji u trecoj. Zavisi koliko je talentovan, ali mnogo vise zavisi kakve su mu radne navike i ko radi sa njim. E sad ovde je malo cipavo to sto je Zvezda platila njega i to za Zvezdu platila dobre pare, a ako ste to imali vec u svom dvoristu jbg losa transfer politika svakako. Ali pitanje je da li ste zaista to imali? Pogledajte samo igrace neke mlade koji su odlazili iz Zvezde i gde su sada. Gde je Adzic? Gde je onaj mali sto je otisao u Ferencevaros pa ne znam da li moze da se izbori za minute tamo? Da su super talenti neki igrali bi 100%. Na kraju krajeva Grujic je izgledao kao avion u nasoj ligi iz nekog razloga. Van srpske lige izuzetno prosecan igrac kojem fali mnogo atributa da popravi da bi bio neki faktor na poziciji na kojoj igra. Ja sam prvi koji je srecan kad bilo koji nas igrac uspe da napravi nesto, ali vasi klinci nisu toliko dobri koliko mislite da su a sigurno im fale i radne navike i posvecenost tome sto rade. Edited March 20, 2022 by dzoneee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Gaja se ozbiljno nameće za novi ugovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Mogli bismo da vidimo i Radulovića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Radulovic treba da bude u prvom timu, ali to nema veze s Motikom. Falko je visak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Rodic i Kanga napolje, Radulovic i jebem li ga ko unutra. Moze mali stoper Djuric, Gajic na levog beka, a Erakovic na desnog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 9 minutes ago, Steve Gerrard said: Prvo poluvreme je imao jednu korisnu situaciju ostalo nista, mozda nije atraktivno da se izlazi iz sablona gobeljic srnic itd al ako misli da igra mora to mnogo bolje da se pokaze,pogotovo u ovakvim utakmicama Samo malo strpljenja, ipak mu je ovo prva utakmica kao starter. Talenat ima, fizicki je sasvim solidan sa svojih 18 god. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Okej partija Motike, steta sto je ubacio ovog penzionera Falka. Na sta lici Falko, sunce ti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Motika danas puni 19 godina, čisto da ga više ne doživljavamo kao klinca od 18 ( : 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 ko je dodao stankovicu za ovu sansu sada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Bas je lepo gledati ove momke u Zvezdinom dresu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 (edited) Stanković izgleda odlično, svaki kontakt sa loptom mu je na mestu. Zaista ne znam zasto gledamo Srnalda i ostale genijalce. @SunZero Stanić je dao loptu u prostor Edited March 20, 2022 by Liska Manjina 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 17 minutes ago, dzoneee said: Brate nekad se igrac i mora istrpeti. Nekada bude najgori u prvoj sezoni, a najbolji u trecoj. Zavisi koliko je talentovan, ali mnogo vise zavisi kakve su mu radne navike i ko radi sa njim. E sad ovde je malo cipavo to sto je Zvezda platila njega i to za Zvezdu platila dobre pare, a ako ste to imali vec u svom dvoristu jbg losa transfer politika svakako. Ali pitanje je da li ste zaista to imali? Pogledajte samo igrace neke mlade koji su odlazili iz Zvezde i gde su sada. Gde je Adzic? Gde je onaj mali sto je otisao u Ferencevaros pa ne znam da li moze da se izbori za minute tamo? Da su super talenti neki igrali bi 100%. Na kraju krajeva Grujic je izgledao kao avion u nasoj ligi iz nekog razloga. Van srpske lige izuzetno prosecan igrac kojem fali mnogo atributa da popravi da bi bio neki faktor na poziciji na kojoj igra. Ja sam prvi koji je srecan kad bilo koji nas igrac uspe da napravi nesto, ali vasi klinci nisu toliko dobri koliko mislite da su a sigurno im fale i radne navike i posvecenost tome sto rade. Sto se mene tice vokio bih svaku da startuje i naravno da treba da se istrpi,ja nigdje nisam rekao. Opisao sam njegovo prvo poluvreme kao lose odigrano a to bema nikakve veze sa ostalim sto se pise I ja mislim da je talent i da treba da dobija vise sanse i da se istrpi,al to ne mijenja cinjenicu da je lose odigrao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Meni je pisancija gledati Falka. Gde god da primi loptu, vrt levo, vrt, vrt, vrt, i onda dodje u istu poziciju sa koje je i krenuo da se vrti. Kralj. 3 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 2 minutes ago, Liska Manjina said: @SunZero Stanić je dao loptu u prostor nestvaran pas, baš ćaviniiesta potez 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Just now, pantelia said: Meni je pisancija gledati Falka. Gde god da primi loptu, vrt levo, vrt, vrt, vrt, i onda dodje u istu poziciju sa koje je i krenuo da se vrti. Kralj. Malopre dobio loptu u situaciji gde ima cist centarsut desnom nogom, on prebaci na levu i lik ga lagano izblokira. I meni se ovaj mali Stankovic dopada, vidi se da zna fudbala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Utisak utakmice je Falko. Neki balon place za njim. Izgleda kao rekonvalescent od 55 godina. Samo mu fali stomak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 (edited) ocigledno je da je falko u depresiji, barem onoj fudbalskoj otisao iz italije u srbiju i ne igra ni protiv novog pazara a nije bio ni blizu ovako los kada je dosao, naprotiv, imao je dosta solidnih utakmica nazalost mi smo u njemu trazili vise, da bude faktor u evropi a ocigledno je da on za to nije imao kvaliteta Edited March 20, 2022 by SunZero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 posle dve utakmice u kojima sam gledao falka napisao sam da je dobar za futsal u nasoj ligi a da ozbiljan fudbal ne trpi takve igrače, zasto je jos u klubu pitanje je? rutinska pobeda bez mnogo muke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Čekaj, zar nije bio i njegov nadimak neki Mesi ili nesto? Neki tamo Italijan pricao da cemo se usrati od srece koliko je dobar. I vjerovatno nije on za nas. Ali opet je cinjenica da momak nije povezao 3 cijele utakmice, koliko me pamcenje sluzi. Za nekoga za koga je placeno obestecenje milion plus (edit: za nekoga za koga nas tuze jer smo duzni da platimo obestecenje milion plus), trebao se malo istrpiti/pricekati. Pa bar da znamo sta i kako. Osim ako nema na treninzima nesto sto mi ne vidimo a kontam da nema cim je Deki pricao da ocekuje od njega da zablista na proljece. Sta znam, meni on izgleda kao da zna fudbala. Da li fulamo poziciju, da li mu okruzenje ne lezi..nemam pojma. Znam samo da je to 3. depresivan igrac kod nas (on, Dioni, Zivkovic). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Zna on fudbala, nije neki balvan, to stoji. On i jeste taj neki mesijevski tip igraca, mozda nesto nalik na Marina. Igrac oko kog se vrti igra u timu. Medjutim, dosta je slabiji igrac od Marina i ne uspeva da se nametne kao lider. Da je dosao pre 4-5 godina verujem da bi bio igrac oko kog bi se sve vrtelo u igri, ali sada smo ipak dosta napredovali i ne moze se ocekivati da se ekipa podredi njemu. Ne igra odbranu, spor je, pravi milion dodira sa loptom po prijemu, koristi samo jednu nogu... Previse mana ima za nivo fudbala kom mi tezimo sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Рутинирање, леп гол Родића. Бар на кратко предност бодовна на табели, притисак је на фкп. Јел то још 2 утакмице до плеј офа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Kad je dolazio onaj Mouče,Muče, kako bese, govorise kako takvog igraca nismo imali. Za ovog špagetija isto. Sve neki carobnjaci a zadrigli Pavkov za njih je pojam fudbalera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Mali Stankovic zreo i za ozbiljniju ulogu. Igra u oba pravca, ne plasi se, ima fiziku za fudbal. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Bem ti forum😁 falko i marin u isti koš po znanju fudbala, nemojte ljudi ko boga vas molim😪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Stanić, Motika, Radulović i Stanković moraju da igraju sto više. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts