Jump to content

FK Crvena Zvezda 2021/2022


tsva

Recommended Posts

1 minute ago, Misterija Organizma said:

Vrv Kluz,  igrali su nerešeno kući, a i neubedljivi su jedva prošli Borac , nije to strasno ako mi budemo na nivou.

Pa ako ne izbacimo Šerif, ja ne vidim kako ćemo Kluž, koji su po meni značajno jači. A taj nivo mi sa onakvom postavom igre i sa izborom igrača nećemo biti prvi ni u Srbiji.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Knipex said:

Milunovića je zamenio Dragović tako da nama nije problem njegov odlazak nego terorisanje Degeneka i forsiranje Pankova koji se pokazao kao veliki paničar, loš u proceni prostora, loš u odbrani od kornera, sklon kiksevima. Babić je ostao ista troma kiks mašina i to je očigledno jasno i Stankoviću čim igra Pankov a ne on. Ne bi me čudilo da Eraković počne da dobija šansu u paru sa Dragovićem pošto sam večeras čuo da su Degenek i Terzić imali ozbiljnu svađu gde mu je Terzić rekao da je završio svoje u Zvezdi. Govno mafijaško.

 

Gledam Dragovića večeras i čovek non stop prati šta radi Pankov. Ranije je imao običaj da iznese loptu i do 30-35m do gola protivnika i napravi višak, sada ne sme da mrdne.

 

Borjan je u lošoj formi. Ne radi stvari koje je nekad radio. Proleću mu lopte na par metara od njega a on ni ne pomišlja da ide na njih. Ranije je to boksovao. I on je počeo da kiksa učestalo.

 

Katai ima snage za 65 minuta. Nakon toga, valjda od umora, počinje da radi neke stvari koje inače ne radi. Pokušava neke nerezonske driblinge i dodavanja. Postaje opasan za svoj tim. I dalje je naš najbolji igrač bez svake sumnje ali mora malo pametnije.

 

Falko je nedorečen. Deluje da mu ne odgovara pozicija krila i da bi mu više odgovaralo da bude neki polušpic, iza napadača. Samo što mi ne igramo u takvoj formaciji. Dodatni problem je što nema kretnji centarfora i beka sa kojima bi mogao da odigra nešto. Sa Gajićem je par puta imao fine akcije, sa Gobeljićem to ne ide nikako. Ni Dioni ne pomaže jer je suviše statičan u fazi napada pa odbrana lako pokriva prostor. Falćineli je to odlično radio. Krstović ne ume jadan ni loptu da primi. Odbija se od njega kao od kamena. 

 

Rodić je solidan na početku ove sezone. Vidi se da je bolje spremljen.

 

Ivanić ima sličan problem kao Falko, kretnje centarfora. On još i uspe nešto da odigra sa Kataiem.

 

Dioni jednostavno nije igrač za Zvezdu. Nema to što je potrebno da bi tim bolje i lakše funkcionisao. Uopšte ne odgovara koncepciji tima i nije mi jasno što su ga uopšte dovodili.

 

Krstičić je potpuno nespreman. On nema snage ni za 25 minuta. Zamalo da napravi drugi žuti večeras kad ga je obišao igrač Šerifa a on, srećom, nije uspeo da ga uhvati rukama. 100% bi dobio drugi žuti.

 

Sanogo mi je nekako pogubljen od početka sezone. Kao da ne zna šta tačno treba da radi i kuda da se kreće. Da li svi čuvaju Pankova...

 

Srnić mi je misterija. Poslao ga Stanković na zagrevanje desetak minuta posle Bena, Krstičića i Krstovića. Da li je moguće da on treba da igra ispred nekih drugih.

 

Petrović ni na klupi a pre bih njega uveo umesto nespremnog Krstičića. On bi za ove bio penicilin. Da li se nadaju nekoj prodaji pa da može kasnije da nastupa u Evropi za taj tim, šta li.

 

Nikolić i Gavrić, kao i Petrović, ne dobijaju ni minut ove sezone. Nije mi baš jasno. Tu su, očigledno nema ponuda. Pa neće ih ni biti ako ne budu uopšte igrali. Sa njima u timu smo izgledali bolje nego sad, iako nismo blistali.

 

Na Krstovića i Gobeljića ne bih trošio reči. Ovaj prvi nije fudbaler i pride ima neki ničim upotporen nadrkani džiberski stav a ovaj drugi, ehh ovaj drugi... Tugo moja...

 

Najveće razočarenje za mene je Stanković. Ne zbog rezultata. Očekivao sam od njega da će biti protivteža ovim lopovima u upravi. Da će držati konce tima i sam odlučivati šta i kako oko sastava. Mislio sam da je karakter i ličnost koja ima svoje ja i neće ukaljati obraz. Izgleda da sam previše očekivao.

 

A gde je Kanga..?

 

image.png.ef469b9bfc1c57edcd7ba00d6267ebe2.png

Link to comment
Share on other sites

Dejan Radonjić koji je odjebao gazdu zbog toga što je imao nameru da gura sopstvenog sina koji nema kvalitet za Zvezdu. Pri tom čovek do tog trenutka u karijeri nije zaradio mnogo, ali izabrao je čist obraz.

 

Dejan Stanković koji poput najveće pičke ćuti i predstavlja paravan za mutne radnje Tvorzića (banujte me, ne mogu odoliti), a koji je pri tome zaradio za 15 pokoljenja unazad. Greh je još veći obzirom da je on dete kluba i da tom klubu duguje mnogo, barem mu duguje iskrenos. Ameba od čoveka!

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Sinoc se videlo da smo bolja ekipa overall, ali to protiv fizicki jakih i takticki spremnih timova nista ne znaci.

Mislim da se njihov trener pokazao kao jaca karika sinoc u odnosu na Dekija, vrlo su jako usli u mec, pritiskali nass prvih 15-20 min, terali daleko od gola.

Znaju da nisu dovoljno kvalitetni ali su kao kratko cebe, dosta su disciplinovani gotovo na citavom terenu, napred se nisu mnogo ni trudili, cekali su tak nas kiks i naravno lezao im je X na kraju, sto se videlo kad su imali igraca vise.

Nema sta vise da se prica, jasno je koliki dizbalans imamo u prvih 11 kada igraju Pankov, Gobeljic ili kad na spicu udje onaj duduk u odnosu na npr Kataija, Ivanica, pa i Kangu koji je juce ispao tragicar iako je do tada bio sasvim dobar i njegov izostanak tamo ce biti ubedljivo najveci problem za Zvezdu. Muka mi je da gledam kako se lopta odbija o Gobelju kao o panj na livadi ili one panicne i nerezonske poteze Pankova na obe strane terena...

 

Dejan evidentno nema konce ekipe u svojim rukama, prosto ce protiv svakog organizovanog protivnika biti u problemu, a nema taj trenerski njuh i kvalitet da se prilagodjava situacijama, pocetak ove sezone to pokazuje.

Ovo je kao 0-0, rezultat kao rezultat nije katastrofalan, samo tamo nas ceka isit protivnik, ali i manjak organizatorskih mogucnosti iz centralne vezejer nema Kange...

 

Link to comment
Share on other sites

Napadas 20 miliona bez spic igraca?!! Da, bez spica, jer ovako nespreman Dioni nije ni za Q.

Nevidjeni debilizam.

 

Oni su usli u mec onako kako smo mi trebali, jako i sa pritiskom na svaku loptu.

Ne pamtim da smo, cak i u grupama LS izgledali ovako meko na sredini terena. Bukvalno su nam sve nicije lopte sa lakocom kupili.

Sreca je sto su naprijed prilicno limitirana ekipa. Sa igracem vise nam skoro nista nisu napravili.

Sve u svemu, mislim da smo bolji i da cemo to dokazati u revansu.

 

Jedna od osnovnih stvari protiv ovakvih ekipa je da ih uplasis od samog starta da se nabiju u sesnaest i da ne pomisljaju na napad. Ja sam i juce napisao da moras da im ubijes samopouzdanje, nasi su suprotno uradili i jos smo dobro i prosli. Nama je pritisak na vezni red veliki problem, ovi su dolazili do naseg sesnaesterca kako su hteli, Sanogo ne moze sam, moraju malo i krila da se ukljuce u taj presing, problem je sto mi imamo izrazito ofanzivne igrace u vezi koji jos nisu u formi da mi mozemo da damo vise golova nego da primimo i tu nastaje problem.

Nemas spica, nemas beka i stopera, to je ozbiljan hendikep, gledam jadnog Pankova on se decko pogubio, verovatno i pod pritiskom javnosti pa ga je strah od greske

. Juce nikog 10 metara od njega on panicno napamet ispucava glavom loptu pravo u noge njihovom igracu, samo je sreca sto ne znaju, inace gol kao vrata, posle toga slicno ispucavanje nogom opet opasna kontra, lik ne zna gde bije, nije on ovoliko los koliko ga je strah, verovatno cita komentare na portalima i jasno mu je koliko jw publika besna zbog Degeneka.

Gobeljic ma ,koliko odvratna njuska bio, nije najveci problem, daleko je veci problem spic, ja kada sam video da uvodi Krstovica zamalo sam se slogirao, umesto da je uveo Bena umesto Dionija, a Lazetica umesto Falka ili obratno on uvodi jebenog Krstovica koji zamislja da je neki igrac pa zavodi red na terenu, jebem ti zivot koja sramota za Zvezdu. Ovaj Stankovic mi se toliko ogadio da je to neverovatno.

Vrlo blizu smo ispadanja, ja uvek kazem, karma je kucka, i udari te kada je najbolnije...

 

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Don Juan said:

Pa ako ne izbacimo Šerif, ja ne vidim kako ćemo Kluž, koji su po meni značajno jači. A taj nivo mi sa onakvom postavom igre i sa izborom igrača nećemo biti prvi ni u Srbiji.

Pa ispali smo mi od Kiprana pa zamalo nismo izbacili Milan. Nije to matematika. I sinoc bi dobili da nije bilo crvenog. Igracemo sve bolje iz utakmice u utakmicu, mislim da u LE ulazimo sigurno.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Profesor said:

Pa ispali smo mi od Kiprana pa zamalo nismo izbacili Milan. Nije to matematika. I sinoc bi dobili da nije bilo crvenog. Igracemo sve bolje iz utakmice u utakmicu, mislim da u LE ulazimo sigurno.

Ne delim tvoj optimizam. Neke stvari su se poklopile protiv Kairata, ali svi ostali mečevi su bili loši.

Šerif je ekipa koju treba rutinski da dobijemo ako želimo nešto više.

Jako problematična postavka igre, ništa nemamo što smo imali prošle sezone, jako problematično davanje šanse u nedogled nekim igračima i slično.

Poražavajuće da od 4 bonusa iz prošle sezone ni jedan nije blizu prvog tima, ali zato igraju Krstović i Pankov u nedogled. Gobeljića neću ni da komentarišem.

Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, Profesor said:

Pa ispali smo mi od Kiprana pa zamalo nismo izbacili Milan. Nije to matematika. I sinoc bi dobili da nije bilo crvenog. Igracemo sve bolje iz utakmice u utakmicu, mislim da u LE ulazimo sigurno.

Vrlo optimisticno je reci da cemo igrati bolje i bolje, jasno je da udaramo u zid kad nas neko saceka organizovano u odbrani i uspeva da kvari posao u vezi.

I naravno, ispricana prica - neznalice u 11 ce nas i kostati rezultata, to mora da se desi, prosto je tako...

Link to comment
Share on other sites

Kratka horor prica: 

Guras Petrovica cele prosle sezone, trpis to sto je igrac manje na terenu, narucujes razne tekstove po raznoraznim portalima o tome kako odbijas 3.000.000 za njega, kako je budca zvezda.... 

I na kraju kad ukapiras da ostali klubovi imaju skaute koji rade svoj posao, a ne kao Mrkela preko youtuba da dovode pojacanja, stavis tog istog Petrovica na tribine gde mu se gubi svaki trag.

  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

 

14 hours ago, Perkos2 said:

Izgleda da je terza procenio da je pametnije da ispadne od šerifa nego da nas siluje dinamo u sred beograda. Posle lepo nastavi da forsira krstovica i ostale kombinacije

 

I ja sam baš o ovome razmišljao. Sigurno bi se lakše oprali kad bi ispali od šerifa, nego da nam Dinamo metne 4 na marakani

Link to comment
Share on other sites

Koji Serif, bukvalno smo ih sa igracem manje prepisali, nego se ocigledno pravi brdo kompromisa pa rezultat trpi. Mene uopste nisu impresionirali i mislim da ce biti ozbiljna sramota ako ispadnemo tamo. Dobar im je onaj 22, nije los 10, nije los ni 9, al uzmes pa ih uporedis sa Kataijem, Ivanicem i Kangom i vidis da nisu ni pola od njih.

Kanga nas prodao, ali on da nije tolko lud, na Marakanu bi dosao kao igrac Hofenhajma ili Arsenala. Gobeljic protiv Kairata bio relativno ok, al onda ga vidis opet i podsetis se da je ovo realan njegov kvalitet i da fudbalski cini sa Pankovim idealan tandem za niski Radnicki.

Dioni je mlak, sve se nesto bori, trci, al ne moze da zagradi loptu, gubi duele, dosta slabije od Falcinelija koji je radio sav prljav posao za ekipu i otvarao prostor i Ivanicu i Kataiju. Falko zna fudbala, ali mnogo je pasivan, mnogo trci u krug, slabo napada lciem itd.

Ali brat Krstovic, ono je nemoguce. Ne dodaje loptu osim kad ne mora, sutne vise nego svi igraci zajedno, a do sad u karijeri nije dao gol van pet metara. 

Pavkov je izgleda opet u depresiji nekoj, on je dva meseca hepi, pa je dva meseca tuzan, pa se ugoji, pa mu se ne trenira. Borjan bi i cesce primao ovakve golove, jer na svakom mecu gde mu sutnu vise od tri puta je u stanju da ispadne ovakav pacer. 

  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

Forsiramo desnu stranu, Katai-Ivanic-Rodic stalno kombinuju, i mnogo im je lakse nego Falku, koji je dva puta dao loptu Gobelji a ovaj nije uspeo ni da je primi kako valja. Meni je to glavni razlog nesto slabije partije Falka, ali opet nije bio toliko los. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, Markoss said:

 

Dioni je mlak, sve se nesto bori, trci, al ne moze da zagradi loptu, gubi duele, dosta slabije od Falcinelija koji je radio sav prljav posao za ekipu i otvarao prostor i Ivanicu i Kataiju. Falko zna fudbala, ali mnogo je pasivan, mnogo trci u krug, slabo napada lciem itd.

Samo da još dodam da momak nikada ne napada prostor, ali nikada. Samo se ukopa u nadi da će leđima zazidati protivničkog štopera i odložiti loptu prvom do sebe. Kvalitetni napadači svojom kretnjom naprave prostor saigračima, a on radi upravo suprotno i svojim prisustvom stvara gužvu na ivici šesnaesterca.

 

Ne bi me začudilo da Stanković pokuša sa Srnićem umesto Kange (znam, samoubistvo) i da pokuša Srnić odraditi to tupliranje po boku koje radi Ivanić na drugoj strani terena. Stankela iz nekog razloga veruje Srniću kao taktički disciplinovanom i fizički spremnom igraču, ali dečko ne može da igra u sredini.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

O Krstovicu govori i ovo mi jurimo u 95minuti da ga nekako metnemo a on lik sa 40m opali loptu i normalno promasi sve.Jbt pa gde to ima.

A kad Dekija budu terali isti ovi sto ga sad iz uprave i menadzera podrzavaju nece mi biti zao..

Tako reci sam pao sam se ubio.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, Don Radonja said:

O Krstovicu govori i ovo mi jurimo u 95minuti da ga nekako metnemo a on lik sa 40m opali loptu i normalno promasi sve.Jbt pa gde to ima.

A kad Dekija budu terali isti ovi sto ga sad iz uprave i menadzera podrzavaju nece mi biti zao..

Tako reci sam pao sam se ubio.

Pa onaj Orlandić je bio korisniji od Krstovića. Ne razumem Dejana zašto ovo radi. Neće moći da ga prodaju, pa ne znam koliko puta da ga ubaci u igru.

Ja sinoć iz zajebancije napisao da je pravo vreme da ubaci Krstovića i Srnića, i on ga stvarno ubaci. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Don Radonja said:

O Krstovicu govori i ovo mi jurimo u 95minuti da ga nekako metnemo a on lik sa 40m opali loptu i normalno promasi sve.Jbt pa gde to ima.

A kad Dekija budu terali isti ovi sto ga sad iz uprave i menadzera podrzavaju nece mi biti zao..

Tako reci sam pao sam se ubio.

 

Čovek liže bulju terziću (namerno malim slovom), ne igra mu drugi najbolji štoper i najbolji igrač glavom u timu, igra mu Rajova prćija.

 

Zaslužuje apsolutno sve što će ga zadesiti.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Misterija Organizma said:

Kažu da je blizu..

 

Mogu da dovedu i Kaku iz najboljih dana, ali ništa ih neće oprati. A i ništa se ne rešava dovođenjem novih igrača, opet će gurati kombinacije i ove što ostavljaju srce na teren, a ovi što smo ih prerasli, blejaće na tribinama.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...