Jump to content

KK Partizan 2021/22 - New dawn


Nelson Bighetti

Recommended Posts

@uini 
 
Neka bude 80+ poena, uglavnom rijetke su nekadašnje krasotice od 120-130 poena zbirno (Leon Štukelj ne računam)... a cenim da se za tim žali, krvava kolena i to. Kao de ne mogu biti krvava ako se odigra tekma sa više pona.
 
 
Znam gde nećete preko 100 sigurno [emoji16]
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Ako je uz jos jednog centra to to od vas na centarskim pozicijama, kao navijac reprezentacije prvenstveno zeleo bih da izrazim zadovoljstvo zbog sanse koju ce dobiti dva mlada igraca (Balsa i Alen) iako nisam siguran u njihovu sposobnost da igraju na nivou koji ciljate ove godine. Svakako, ako neko moze da ih kroz sezonu dovede do tog nivoa to je Zeljko.

Treba da budete spremni na njihove greske i trebace strpljenja, ove sezone ce obojica prakticno prvi put igrati ozbiljnu takmicarsku kosarku.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Imat ću prilike pogledati vaš vrlo potentni sastav u Opatiji na Liburnija kupu. Morao sam doduše zvati samog organizatora turnira da nam stavi ulaznice sa strane , pošto nema mogučnosti online kupnje nego samo u dvorani. Idemo malo u špijunažu 😉

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, realno *w said:

Miro je po meni car najveći, samo bismo malo bili uskraćeni za odbranu...

Odlična igra leđima, fino odmotavanje iz pika, za centra dobri procenti sa bacanja, ne zaustavlja protok lopte (sasvim dobar asistent).

 

Sa druge strane u odbrani Štimara nivo.

Link to comment
Share on other sites

Ma nebitno, ćaskamo u nedostatku ozbiljnijih tema.

 

Bez zaebancije, puno vredi ta post igra, posebno kada u ekipi omaš ovakve šutere. Tako okruženje je imao Bilan u prethodne dve godine, pa je zato sa lakoćom dolazio do ozbiljnih napadačkih brojki.

 

Da je Mozli zdrav i spreman, to bi za mene bila sasvim prihvatljiva opcija. Ovako, sa Balšom, bi bilo previše rizično.

Link to comment
Share on other sites

  • uvrnuto locked and unlocked this topic
  • uvrnuto locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...