Cavani Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 17 hours ago, mfmilan said: Žuto je zatvoreno sutra. Ovako je trebalo posle prve utakmice, sve bi izgledalo drugačije. Ali dobro, da se nadamo da ćemo sad bar moći malo više da gledamo košarku. Neredi su bili na drugoj, ne na prvoj utakmici. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Čestitam majstoricu i vrlo vjerovatno titulu. Malo mi je i drago zbog druga Coopera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Ljudi, igra nam je go kurac, banujte svakog ko ustvrdi drugačije!I opet pitam, zar nismo mogli ovako loše igrati još od januara? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Jedna lasta ne čini proleće. (Ali je lepo videti je) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 (edited) Lepo je videti sta je pik ovog tima, kad svi igraju racionalno, a uz to nas hoce i sut. Komplimenti od mene za ovu predstavu. P.S. Nadam se da je Trifunovic "odsvirao" svoje u KKP-u. Edited June 3, 2022 by Xpert 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Treba traziti ekspertizu, mislim da smo osteceni u par situacija veceras.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Najava za majstoricu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 17 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ljudi, igra nam je go kurac, banujte svakog ko ustvrdi drugačije! I opet pitam, zar nismo mogli ovako loše igrati još od januara? Just now, mfmilan said: Jedna lasta ne čini proleće. (Ali je lepo videti je) Vi u stvari jinxujete 🙂 Provalio sam vas. Jos jednom, veliko bravo. Sampionska partija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Baš fino iznenađenje, od nikakvih očekivanja do najzrelije partije ko zna od kad.Treba mi više ovakvih dana u životu. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Gde bi nam bio kraj da je Lesor suspendovan? Nadam se da će naši zaboraviti ovaj meč za tipa deset minuta. Komšiluk će se sigurno potruditi da to uradi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Poetry in motion, zasluzili smo ovo da vidimo, makar jednom 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Just now, Barkley#34 said: Komšiluk će se sigurno potruditi da to uradi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Čestitke grobari, vrhunska predstava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 (edited) Ocu Vladu Djurovica, necu ovog SNS portparola koji prica o Vucicu. Nerealno kolko smo dobro odigrali, nerealno lose odigrale komsije. Nazalost, i dalje su veliki favoriti za 5. utakmicu, Trifa im je iskusno dodao malo gasa Edited June 3, 2022 by Bole Tyson Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Ja sinu objasnio termin "stoka razlike" hvala ekipi za demonstraciju. Lakše se uči kroz primere. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 de ste bre grobari, konačno ste se lišili jinxa 💙 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 2 minutes ago, uini said: de ste bre grobari, konačno ste se lišili jinxa 💙 jok, bato! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Jedna utakmica nista ne znaci. Tokom cele sezone, smo igrali toplo hladno, pravili gomilu gluposti. Ok pobedili smo, ali nek dobiju petu, pa da kazem neku lepu rec. Da iskoristim priliku da opljunem po Trifunovicu. Zato sto si seljak, zato ces igrati u nizim ligama. Za vise i nisi. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Zvezda je favorit u petoj.Mi da odigramo najbolje što možemo ako nam se dozvoli.Radonjić iskoristio gest glupog Trifunovića i indirektno pozvao navijače na linč. Isto će uraditi i Čović... indirektno.Uplašili su se.I da, lepota je gledati Glasa, da priuči tu odbranu pa da uživamo u njegovoj igri sledeće sezone. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Radonjic je trenercina. Nema seljackog kurcenja, nema tripovanja velicine, nema uzletanja, nema potcenjivanja. 1 dobra tekma ne moze da promeni grozotu ove sezone. Mora se potvrditi. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 3 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Radonjic je trenercina. Nema seljackog kurcenja, nema tripovanja velicine, nema uzletanja, nema potcenjivanja. 1 dobra tekma ne moze da promeni grozotu ove sezone. Mora se potvrditi. bold> jinx ostalo> realnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Radonjic je trenercina. Nema seljackog kurcenja, nema tripovanja velicine, nema uzletanja, nema potcenjivanja. 1 dobra tekma ne moze da promeni grozotu ove sezone. Mora se potvrditi.Zvezda ovakvu igru ne može ponoviti, kao ni mi.Odučiće nas D&D poslovično od košarke u 5oj.Pirova pobeda štoseonokaže... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 7 minutes ago, Patriota iz kauca said: Radonjić iskoristio gest glupog Trifunovića i indirektno pozvao navijače na linč. Quote "Iskoristiću priliku da pozovem naše navijače da nas bodre u ponedeljak, da pobedimo večitog rivala. Da budu glasni i korektni. Nikom nije prijatno ako imamo situaciju da se protivnički igrač ponaša onako kako se ponaša. Ne bih da taj detalj odvede utakmicu u pogrešan smer. Niko od nas u ove četiri utakmice nije se ponašao loše prema rivalu. Navijači, nemojte to ponašanje protivničkog igrača da gledate, već nas da nas bodrite i pomognete da uradimo nešto", rekao je Radonjić na konferenciji za medije. 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts