Drug Crni Posted June 8 Share Posted June 8 Ovako se upada u restoran gde se održavaju svatovi,sine moj. Nepozvan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 8 Share Posted June 8 Sa raftinga hop - pravo na čardu. Puk'o kotlić 'petica' Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 8 Share Posted June 8 Gde će biti 17. juna, to je pitanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted June 8 Share Posted June 8 56 minutes ago, DameTime said: Gde će biti 17. juna, to je pitanje? Tamo đe vrhovni komandant zamoli. Vidiš da vitla da čekira sve hobije, ne staje mučenik. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 8 Share Posted July 8 Nikola Jokić se iznervirao posle treninga Srbije: Centar zakukao zbog jedne stvari, pa se osvetio Bogdanu Mora da ga je nalemao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 8 Share Posted July 8 1 minute ago, Dracarys said: Nikola Jokić se iznervirao posle treninga Srbije: Centar zakukao zbog jedne stvari, pa se osvetio Bogdanu Mora da ga je nalemao. Jokić je samo konstatovao istinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 26 Share Posted August 26 Izlazeći sa vikendaje i stupajući ka putu,danas me u oblaku prašine ostavio jedan deran projurivši u svom Range Roveru, obučen u siledžijku majicu 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted August 26 Share Posted August 26 16 minutes ago, Drug Crni said: Izlazeći sa vikendaje i stupajući ka putu,danas me u oblaku prašine ostavio jedan deran projurivši u svom Range Roveru, obučen u siledžijku majicu Nego je l' bačio Roleksa? Pitam za Miminog malog. 1 39 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 26 Share Posted August 26 3 hours ago, Drug Crni said: Izlazeći sa vikendaje i stupajući ka putu,danas me u oblaku prašine ostavio jedan deran projurivši u svom Range Roveru, obučen u siledžijku majicu Au, sa G klase na indijanski Range Rover. Šta je sledeće, Nissan Micra? BYD Dolphin? 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 27 Share Posted August 27 Taj Range Rover mu je verovatno samo za do vikendice i kad kupuje lubenice na pijaci. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 27 Share Posted August 27 31 minutes ago, Chaos Is Me said: samo za do vikendice i kad kupuje prodaje lubenice na pijaci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 27 Share Posted August 27 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 27 Share Posted August 27 22 hours ago, Beonegro said: Au, sa G klase na indijanski Range Rover. Šta je sledeće, Nissan Micra? BYD Dolphin? 😁 Da..zanimljivo da ga ovog leta isključivo viđamo u Rendžiki...čak nijednom mu nisam snimio "kocku" u gradu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 28 Share Posted August 28 15 hours ago, DameTime said: Neko je napisao u fazonu, poklanja satove, to mu oprostaj od reprezentacije. Ja bas mislim da nije. Isto kao sto mislim da ce propustiti sledece evropsko lagano, pa ce onda da igra sledece SP i sledece OI i onda moze oprostaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 28 Share Posted August 28 Ja mislim da ce igrati sledece evropsko jer je stvarno ogromna sansa da uzmemo zlato a sledi godinu dana reprezentativne pauze nakon EP. Sigurno ce ovde zavisiti i od sledeceg selektora, ako Kari ostane sam ubedjen da ce Jokic igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 28 Share Posted August 28 9 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Ja mislim da ce igrati sledece evropsko jer je stvarno ogromna sansa da uzmemo zlato a sledi godinu dana reprezentativne pauze nakon EP. Sigurno ce ovde zavisiti i od sledeceg selektora, ako Kari ostane sam ubedjen da ce Jokic igrati. Najbitnije od svega je da Denver neće dalje od drugog kruga PO, bar sudeći po trenutnom sastavu. 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 28 Share Posted August 28 11 minutes ago, Beonegro said: Najbitnije od svega je da Denver neće dalje od drugog kruga PO, bar sudeći po trenutnom sastavu. Pa jebem li ga, prvenstvo sledece godine je mesec dana nakon ovogodisnjeg. Mislim da ima vremena za odmor svakako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 28 Share Posted August 28 Doktor Robotike je rekao,da se on pita, da bi u Denveru spojio Jokića i Petruševa. Gordon propo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 28 Share Posted August 28 Imam osećaj da se Jokić u Parizu ispisao iz reprezentacije, jednim odličnim turnirom. Dao je sve od sebe, osvojio bronzu, uz malo sreće moglo je i zlato. Budući da u NBA cene samo Olimpijske igre, 2028 godine Nikola će imati 33, pitanje je da li će i igrati tad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 28 Share Posted August 28 Zašto mora odmah da se mrači a još se nije ni OI bronza ohladila? Ja baš mislim suprotno, da je Jokiću ovo leto bilo najlepše u životu što se košarke tiče i da je njegov odnos prema reprezentaciji na istorijskom maksimumu. 21 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 28 Share Posted August 28 Mislim da je njega tek sad dotakla igra u reprezentativnom dresu, kakvo ispisivanje... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 28 Share Posted August 28 Kad ga bude do'vatila zimska depresija platiće avion da pokupi reprezentativce, Karija i harmonikaša i organizovaće svoj Ol-star vikend. Naprasno će i Luka osetiti neki nepoznat bol zbog kog će sa žaljenjem propustiti pravi Ol-star zbog uloge specijalnog gosta na Jokarnom hepeningu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 28 Share Posted August 28 Quote „Bio sam debeljuca do pre koju godinu. Voleo sam svašta da jedem i nisam ništa odbijao. Jeo sam sve, kolače, paprikaš, žutu supu sa malo više masti“, rekao je Nikola. Ti si pravi Somborac,derane Ovo je piš Quote https://zadovoljna.nova.rs/fitnes-i-ishrana/dijeta-nikole-jokica-s-kojom-je-skinuo-14-kilograma/ Laže za sve pare,ali može mu se...oplakah onaj deo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 28 Share Posted August 28 2 hours ago, Chaos Is Me said: i da je njegov odnos prema reprezentaciji na istorijskom maksimumu. Ja se nadam da nisi u pravu i da to tek sledi. Možda uz neko zlato (konačno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 29 Share Posted August 29 E al ta vasa vojvodjanska zuta supa najobicnija domaca kokosija supa, plus sto je sumadijska bolja. A neka fama se pravi oko nje. Znam da je originalno guscija ali to je sad retkost. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts