Jump to content

Split CL: Superliga


Tamburinjo

Recommended Posts

54 minutes ago, Don Juan said:

S tim što ja moram da dodam nešto. Pratio sam komentare prethodnih dana i nisam primetio da su fanovi iz Azije bili oduševljeni ovom idejom. Naprotiv. Ako su igrali na tu kartu, i tu su se malo preračunali.

Uf, ja sam bas primetio razliku. Razni "navijaci" ovih 12 klubova iz Azije i Afrike ne mogu da se nacude sto su navijaci iz Engleske protiv toga, smatraju da bi se podigao kvalitet i popularnost jer bi se grupisao kvalitet. Kao da niko drugi ne treba da igra fudbal vec samo tih desetak timova jer pola sveta navija za njih. Bilo je bas svakakvih komentara ovih "maticnih" navijaca koji realno jedino i shvataju sustinu fudbala, fudbal nije prcija Americkog kapitala i ovo je veliki udarac za ceo svet koji stremi globalizaciji. Fudbal je koliko toliko sacuvan, makar prividno, za sada 

Link to comment
Share on other sites

On 4/19/2021 at 10:21 PM, Drakaris said:

Koliko se ja razumem u srpski recnik, sto nisam siguran za tebe, znam dobro sta znaci rec odbijanje. 

 

Iz Sevilje su samo rekli da ne zele da se takmice u toj ligi isto kao i Javor danas.

Uzivaj sad u Superligi.

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Del Piero said:

stari grb

dax6y9t-a5206ed2-45cf-4b24-9232-ea6bd49b

42 minutes ago, Godzo said:

Neka bude da sam se ja pogrešno izrazio ali drugi pasus nema veza sa onim što sam hteo reći emoji846.png
Pod navijačima sa emocijama sam mislio na one koji su skoro svakog vikenda na stdionima ( corona excluded) u odnosu na one sa strane koji bi plaćali tv prava kako bi gledali te klubove. Klubovi su ipak poslušali ove prve.
Nisam poredio emocije među narodima niti gledao Azijate sa visine ( kako li si tek ovo shvatio?! ) ali ne može da me ubedi niko da bilo ko sa strane može da voli Liverpul kao neko koga je ćale vodio u kop još od malih nogu. Neko je juče napisao kako bi uvek pre gledao mislim Man UTD protiv Reala nekoliko puta godišnje nego protiv Barnslija u PL, e pa navijači Čelsija su jasno dali do znanja večeras šta misle o takvoj ideji.
I ja mislim da je debela reorganizacija potrebna.
Najgore što bi sada moglo da se desi je da se UEFA razgoropadi i napravi još veće sranje.

DZON-TERI.jpg

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, berti said:

Uefa je samo manje zlo, nikakav andjeo. Sukob sa ovom nesrecnom Super ligom je kao sukob ovih kotorskih klanova. Jedna porodica se otcepila od Dona, ali neuspesno. Samo sto ce sada don Uefa da prigrli jos jace ove pobegulje i tutne im jos vise para. Naravno, na stetu slabijih.

 

Наравно. Након удара глобалистичког капитала, сваки наредни уступак УЕФЕ богатима биће лајт варијанта.

Мене је рецимо одувијек нервирало што Лигу Шампиона играју они који нису никада били ни шампиони својих држава (Бајер Леверкузен играо и финале), а тек такве ствари неће никада нико смјети ни да помене.

Link to comment
Share on other sites

53 minutes ago, Don Juan said:

Ne bi bilo fer prema igračima i navijačima, a potpisnike zauvek izbaciti iz evropakog fudbala.

 

A ono, igrači i navijači djene djene, ali zamislite samo koliko bi opali komercijalni prihodi LŠ bez Barse, Reala i ostalih iz ovog društva : )

 

Da Terza proba sa nekom ekipicom balkansko-istočnoevropskih ortaka da formira paralelno evropsko takmičenje (okej, jasno mi je koliko ovo glupo zvuči, ali eto), Zvezda ne bi igrala Evropu narednih 5000 godina. Tako da se ne bih ja puno zavaravao ili opterećivao time šta je fer ili ne u euro-fudbalu, uprkos izglednom krahu cele ove priče. 

Link to comment
Share on other sites

Just now, holden c. said:

 

A ono, igrači i navijači djene djene, ali zamislite samo koliko bi opali komercijalni prihodi LŠ bez Barse, Reala i ostalih iz ovog društva : )

Ja sam bio spreman da se raspojasam na leto, otvorim Zajecarsko i gledam sa nevidjenom milinom Lestera protiv West Hama, i Sevilju protiv Viljareala u borbi za titulu. I da na svetskom prvenstvu uzivam u imenima igraca koja bi mi znacila verovatno i koliko onomad kad PES nije imao licencu za igrace pa su se zvali Rolando umesto Ronaldo. I to bi mi bio prvi izbor na daljinskom sve da se i Govno-Liga nije urusila kao kula od karata od sopstvenog smrada.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

„Ne, nisam zabrinut“, odgovorio je Florenitno Peres na pitanje novinara francuskog Lekipa da li je zabrinut zbog najave pojedinih klubova da odustaju od Superlige.

 

Naprotiv, prvi čovek Reala veruje da će se im neki klubovi naknadno pridružiti:

 

„Situacija je ozbiljna i svi se slažu da nastave sa projektom i potraže rešenje. Niko nije pod pritiskom. Uveren sam da će nam se na kraju pridružiti Bajern i PSŽ, ali još uvek nismo razgovarali sa njima. Timovi poput Lansa takođe će moći da pristupe Superligi i moći će da prodaju svoje igrače najboljim klubovima, nešto što zbog krize više ne mogu. Morate shvatiti da je ovo što se sada događa kao ono što se dogodilo 2008. godine sa finansijskim krahom„, smatra Florentino Peres

 

  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Florentino ce izgleda da potone sa brodom?

 

Inace nije u pitanju to da je UEFA andjelcic, daleko od toga. Ali evropska elitna liga u koju 99% klubova ne moze ni da pridje je apsolutno protiv bilo kog postulata sporta. Ja se vec odavno gadim na Djordijevu zatvorenu evroligu u kosarci sa ovim smrdljivim licencama. Ovo je isto sranje. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, vladaboss90 said:

 

Aha, znaci ti nisi gledao tim ciji si simpatizer u osmini finala LS protiv Atletika iako je Celsi poslednji put prosao u cetvrtfinale pre osam godina , ali ces protiv istog tima da ih gledas u tipa 15om kolu "superlige" cak iako ta utakmica nema takmicarski znacaj? 😄 I to ce da spasi fudbal? 😄 

Mozda bih imao vise interesovanja za takvu ligu, za sada to nije slucaj. Liga sampiona je postala dosadna,a ujedno i Premijer liga. Previse monotono, mnogo zavisi od novca koji se ulozi u tim i to je kljuc zbog cega sam izgubio interesovanje.

 

 Meni zato nikad nece biti problem da pogledam 56. utakmicu od 82 ukupno utakmice NBA lige omiljenog tima, jer znam da jedna ekipa ne moze biti bolja od druge, jer ima vise novca, pa tako Niksi koji su medju najbogatijim klubovima im je veliki uspeh naci im se u plej ofu, a to tako nikad ne bi bilo po fudbalskim pravilima, "plati, pa se klati". Novac rusi sportske principe i to meni izaziva gadjenje, Super ligom bi se bar malo to ublazilo, jer bi sve ekipe dobile veliki novac, pa ko se bolje snadje sa pojacanjima. Moglo bi da se gleda ravnopravno takmicenje u tom smislu.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...