propolis Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Dominantan je pod kosem, takav je bio i Poire,odlican je I u off skoku I sto rece Bosman da vidimo kakav će biti u ozbiljnijem sistemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 6 hours ago, Ne sam Safete said: Ja bih cekao Haosa, ako je voljan naravno Može, al pred samu sezonu, kad se oforme svi timovi. Meni je ok da pišemo ovde dok ne krene prava stvar. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Quote Panathinaikos has reached a deal in principle with Jimmer Fredette Quote American PF Jeremy Evans finalizing a deal with Khimki Moscow Zar on nije potpisao za OLY? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 (edited) Trebao je za Oly ali je bila i vest (ne secam se da li Eurohoops ili Sportando) pre par dana da su mu dali neki rok da se izjasni oko ponude. Ocigledno je Himki bio galantniji pa Evans ode kod njih. Edited July 9, 2019 by Borca Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 A sportando pise da je Fridet prihvatio ponudu Pao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Bice zanimljivo vidjeti ga u EL. Ako opravda ocekivanja on je bas ono sto im treba. A Milano pregovara sa DWillom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Mislim da ovi top timovi, CSKA, Fener, Makabi, Real itd cekaju da se skroz rascisti situacija u NBA i da onda proberu od preostalih free agenta posto ce dosta igraca izvisiti za ugovor tamo za razliku od prethdonih sezona. Evo medju kojim igracima treba traziti potencijalna pojacanja za njih: Timofey Mozgov Tyreke Evans Kosta Koufos Thabo Sefolosha Dragan Bender Zaza Pachulia Jose Calderon Sam Dekker Justin Anderson Joakim Noah Jarell Martin Christian Wood Furkan Korkmaz Timothe Luwawu Khem Birch Salah Mejri Eric Moreland R.J. Hunter Naz Mitrou-Long i mnogi drugi. Ogroman je broj dostupnih centara i cena im se dosta spustila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Ne bi me iznenadilo da CSKA pojuri Birch-a radije nego Mozgov-a. Korkmaza ce verovatno Fener dovesti, Koufos mi lici na jednu pravu Pao akviziciju, a zivo me zanima ko ce se zaleteti sa Benderom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Steta, pravi Minotaur aka ciganski decacki san. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 4 hours ago, Manu said: Naz Mitrou-Long Njega bi trebalo da pokupi neko, ne verujem da ce se zajebati. Ako ovaj ima zelju da igra u Evropi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Mene vise interesuje Tajler Dorsi. Hoce li on preko bare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Ovo bi bilo zanimljivo 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 cekajte, ko ce biti plej u CSKA, oni pustise I Nanda I Rodrigeza Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 2 hours ago, BojanaCZV said: cekajte, ko ce biti plej u CSKA, oni pustise I Nanda I Rodrigeza Malcolm Delaney 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 CSKA bacio oko na Nikolicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 (edited) Pa cekam ko ce da ga izvuce iz naftalina. Jbt, neke se kese placaju ogromne pare, a punokrvnog centra u naponu snage niko je pominje. Edited July 11, 2019 by pepe sancez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Za njega mora bolji plej od Kulagina, e sad ... ko bi to mogao da bude? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 (edited) Ne brckaj po sirotinji 😉 Edit. Mada smatram da im je onaj Uhov sposoban da igra rezervnog pleja dobar dio sezone. Edited July 11, 2019 by pepe sancez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 4 hours ago, BojanaCZV said: cekajte, ko ce biti plej u CSKA, oni pustise I Nanda I Rodrigeza Heket, plus novi igrac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 10 minutes ago, pepe sancez said: Ne brckaj po sirotinji 😉 Edit. Mada smatram da im je onaj Uhov sposoban da igra rezervnog pleja dobar dio sezone. Važi, nego Ajverson u Zenitu, šta kažeš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Neka ga u Zenitu, o njemu nemam nista afirmativno da napisem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Chacho presao u Milano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 ove promene za 20-21 su početak kraja za nas. ukidaju se ligaške licence i uvode tri wildcarda, navodno ABA ima prioritet u wildcard izboru ali deluje mi kao thinly veiled excuse da nas puste niz vodu čim pre... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Ne mogu oni nama da pomazu, ako mi sami sebe to necemo da uradimo. Odavno svi timovi imaju nove i svoje hale, vecina ima i cartere i drze visok nivo oko pokazivanja finansija i odrzavanja istih na visokom niovu. Kada bi bas gledali sitna crevca, nas tu ne bi ni bilo. Tako da ne mislim da oni hoce nas da odbace tako lako. Posebno sto reprezentacija ima ogroman uspeh, mozda nas i to relativno spasava. Samo ne vidim sta to njih ima da bude sramota pa da ne mogu da nas puste niz vodu. Ne prija njima ni puno ta Grcka odiseja, pa je mozda i to jedan kvalitetan razlog sto Partizan nije usao u Evroligu ove godine. Ne trebaju njima ratovi, podele, vec novac, gledanost i konstantno napredovanje klubova, igraca, trenera i samih liga. Ovaj Djordijev potez sa Barsom moze da promeni tok svega, danas klubovi nemaju toliku snagu kao igraci, tu mislim za NBA i trebaju polako da grade marketing oko igraca, ako je to uopste moguce u Evropi. Nisu oni naivini, a ni glupi da padaju na palanacke fore nasih ''intelektualaca'' na mestu predsednika klubova. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts