berti Posted Saturday at 08:04 AM Share Posted Saturday at 08:04 AM Sta baljezga Zeljko o 3 utakmice u 3 dana. Pa Zvezda je 2023. isto igrala na kupu 3 utakmice u 3 dana. Pa sto se tada nije bunio... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Saturday at 08:05 AM Share Posted Saturday at 08:05 AM Svojevremeno je jedan tim igrao četiri utakmice u četiri dana tako da ovih tri u tri stvarno nisu strašne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted Saturday at 08:20 AM Share Posted Saturday at 08:20 AM Tesko blamiranje trenera Obradovica jos jednom. Ali je vrlo jasno sto je to uradio. Oprao se pred navijacima jos jednom ako izgubi, a ako pobedi onda je to magija uprkos svemu i jos je veci junak. Tezak manipulator i demagog. I sjajan primer kako se ozbiljno dizu tenzije a da nema veze s dogadjajima van terena. 39 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted Saturday at 08:21 AM Share Posted Saturday at 08:21 AM (edited) Vi ste novinari pa mu kazite veceras da ste nasli jos ekipa koje ce igrati 3 meca u 3 dana 😂 Bitno da je nasao spartakovu objavu a kup spanije i francuske nije mogao da nadje 😵 Edited Saturday at 08:54 AM by Nik1991 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Saturday at 08:38 AM Share Posted Saturday at 08:38 AM Izvinjavam se ali moram biti malo vulgaran, jebe mi se za Željkove izjave i jebe mi se za finale. Danas i u narednom periodu su bitnije neke druge stvari. Skrenuo sam sa teme da bih vam popravio raspoloženje, pogledajte video na ovom linku i shvatiće ono o čemu pišem. Ima da se osećate lepo: https://n1info.rs/vesti/video-kako-izgleda-docek-studenata-u-kragujevcu-snimljen-dronom/ 5 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted Saturday at 04:05 PM Share Posted Saturday at 04:05 PM Meni nije jasno zašto strane sudije ne sude? Ili barem najbolje nase? Mislim svaki sudija pod okriljem icega u Srbiji je sumljiv, daj barem nekog sa strane od integriteta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted Saturday at 04:20 PM Share Posted Saturday at 04:20 PM Znaci utakmica nije ni pocela a mi vec 24h raspravljamo o sudijama.Sjajno! Treba slusati sto cesce kzs i citati saopstenja doticnih... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Saturday at 05:51 PM Share Posted Saturday at 05:51 PM "KK FMP obaveštava javnost da je kapiten ekipe Ognjen Kuzmić na utakmici polufinala Kupa Radivoj Korać zadobio tešku povredu kolena. Nažalost, prve prognoze ispostavile su se tačnim nakon detaljnog pregleda. U pitanju je povreda prednjeg ukrštenog ligamenta (ACL) i povreda medijalnog ligamenta. To nažalost znači i da je za Kuzmića takmičarska sezona okončana. Kuz, želimo ti i ovim putem brz oporavak! Bas sranje 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted Saturday at 06:21 PM Share Posted Saturday at 06:21 PM Verovatno kraj karijere. Takva povreda u tim godinama je pakleno teška za izneti, znam po ličnom primeru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted Saturday at 08:37 PM Share Posted Saturday at 08:37 PM Užasna košarka u klizalištu Čair 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted Saturday at 09:12 PM Share Posted Saturday at 09:12 PM Jel realno da se u ovako punu salu non stop pale baklje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Saturday at 09:42 PM Share Posted Saturday at 09:42 PM Jedna strana "Željko Turčine..." druga "Čović Vesna..." i ne prestaju. Kakva stoka se skupila u Čairu večeras sa obe strane, nemam reči. 3 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV91 Posted Saturday at 09:44 PM Share Posted Saturday at 09:44 PM Похвала судијама, одлично хендлују ово. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted Saturday at 09:45 PM Share Posted Saturday at 09:45 PM Ovo je korida, a ne kosarka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 10:06 PM Share Posted Saturday at 10:06 PM (edited) Na kraju i nije bila loša košarka večeras, tvrda utakmica, igrači su dali sve od sebe na obe strane (sem jbn Washingtona), iako su se klizali kao Bambiji na ledu. Od dimčuge u hali mi je slika na TV-u izgledala kao da isti nisam čistila mesec dana. Klošare na tribinama ne bih komentarisala, užas. Nadam se da neću pročitati još nešto o sudijama ovde. Nije ni čudo da niko neće da sudi ovaj derbi, prilazi Vanja, prilazi Teo, Željko, vuku za ruku, psuju, pljuju, deru se, prigovaraju... Treba reći da ni oni ljudi nemaju neke normalne uslove da rade posao koji treba da rade. Zaslužena pobeda KKCZ, krivo mi je jedino što Carlik ne može biti MVP, odigrao je perfektan meč. Edited Saturday at 10:07 PM by DameTime 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted Saturday at 10:11 PM Share Posted Saturday at 10:11 PM NBA partija Karlika. Kad primi loptu pisi odmah poene. Ako ne primi nema poena Partizana. Zanimljiva i napeta utakmica. Steta za ona sranja malo pre kraja utakmice. Na kraju najbolji pojedinac meca promasio pobedu a najgori (do pred kraj) doneo pobedu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV91 Posted Saturday at 10:13 PM Share Posted Saturday at 10:13 PM 2 minutes ago, DameTime said: Na kraju i nije bila loša košarka večeras, tvrda utakmica, igrači su dali sve od sebe na obe strane (sem jbn Washingtona), iako su se klizali kao Bambiji na ledu. Od dimčuge u hali mi je slika na TV-u izgledala kao da isti nisam čistila mesec dana. Klošare na tribinama ne bih komentarisala, užas. Nadam se da neću pročitati još nešto o sudijama ovde. Nije ni čudo da niko neće da sudi ovaj derbi, prilazi Vanja, prilazi Teo, Željko, vuku za ruku, psuju, pljuju, deru se, prigovaraju... Treba reći da ni oni ljudi nemaju neke normalne uslove da rade posao koji treba da rade. Zaslužena pobeda KKCZ, krivo mi je jedino što Carlik ne može biti MVP, odigrao je perfektan meč. Топ коментар, све се слажем. Судијама свака част. Освајач Купа добио буквално на ширу ротацију, ускочио Коди на крају, пре тога Теодосић, Кенан, Митровић са својих 5 поена, Калинић није штетио екипи, док је градски ривал дао све од себе да освоји трофеј, али су га продала тројица странаца. У свеопштем друштвеном лудилу ко зна на шта ће личити потенцијалне серије у АБА лиги. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 10:16 PM Share Posted Saturday at 10:16 PM 2 minutes ago, MV91 said: Топ коментар, све се слажем. Судијама свака част. Освајач Купа добио буквално на ширу ротацију, ускочио Коди на крају, пре тога Теодосић, Кенан, Митровић са својих 5 поена, Калинић није штетио екипи, док је градски ривал дао све од себе да освоји трофеј, али су га продала тројица странаца. У свеопштем друштвеном лудилу ко зна на шта ће личити потенцијалне серије у АБА лиги. Da, čini se da Zvezda u ovakvim derbijima ima prednost da više igrača doprinese napadački, makar na vic, foru i IQ. Par igrača po 3-4 pts što individualno ne deluje značajno, ali timski i te kako jeste. Partizan nije imao te igrače večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Saturday at 10:16 PM Share Posted Saturday at 10:16 PM Odlična utakmica, možda ne toliko "lepa" ali napeta, takmičarska, neizvesna, borbena. Produžeci, nijanse koje odlučuju, fenomenalni Karlik Džons koji ipak nije bio dovoljan da sam donese pobedu Partizanu (subjektivan sam ali mislim da ne bi bilo ni fer). Šteta samo za loše uslove u hali i onu gužvu pred kraj sa pritiskom na sudije, ali sve u svemu odlično finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Saturday at 10:17 PM Share Posted Saturday at 10:17 PM (edited) Ja kontam da Zeljko slavi u sebi svaki put kada se dobro izvede aut. Edited Saturday at 10:18 PM by Don Dusko 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Saturday at 10:18 PM Share Posted Saturday at 10:18 PM Ove sezone Karlika jedino izgleda može Bolomboj da brani, sve ostale, računajući sva takmičenja, Karlik je dovodio do ludila. Odigrao je on odlično i onaj drugi derbi u Evroligi, ovaj majstorisao, ali oba je Partizan izgubio. Večeras su zakazali Dvejn i pre svega Braun. Od njega se više očekivalo. Uslovi su bili užasni, al Dvejn i Braun u drugom poluvremenu ko na ledu, dva puta se okliznuli i oba puta Kenan pogađa trojku. Dvejn je mislim tri puta imao klizanje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted Saturday at 10:19 PM Share Posted Saturday at 10:19 PM Bravo za sudije, bilo je naravno gresaka ali ono sto je bitno da nisu pokekli pod pritiskom 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Todo Posted Saturday at 10:21 PM Share Posted Saturday at 10:21 PM Na ovoj dodeli medalja,deluje da im je značio kup😁mislim crno belima😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted Saturday at 10:21 PM Share Posted Saturday at 10:21 PM Ima neko link za konferenciju? Pitam za sebe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Saturday at 10:22 PM Share Posted Saturday at 10:22 PM 2 minutes ago, Volter said: Večeras su zakazali Dvejn i pre svega Braun. Ma Braun još i nekako, dobro se Zvezda sprema za njega već drugi put zaredom. Makar je nešto pogodio iako je bio loš. Dvejn užas živi. Bar dva puta koraci, faulovi u napadu, nerezonski šutevi - ona trojka je bila da se prekrsti čovek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts