Jump to content

Kup Radivoja Koraća

Del Piero

Recommended Posts

Tesko blamiranje trenera Obradovica jos jednom.

Ali je vrlo jasno sto je to uradio.

Oprao se pred navijacima jos jednom ako izgubi, a ako pobedi onda je to magija uprkos svemu i jos je veci junak.

Tezak manipulator i demagog.

I sjajan primer kako se ozbiljno dizu tenzije a da nema veze s dogadjajima van terena.

• Like 39

Izvinjavam se ali moram biti malo vulgaran, jebe mi se za Željkove izjave i jebe mi se za finale. :smiley53: Danas i u narednom periodu su bitnije neke druge stvari.

Skrenuo sam sa teme da bih vam popravio raspoloženje, pogledajte video na ovom linku i shvatiće ono o čemu pišem. Ima da se osećate lepo: :smiley53:

https://n1info.rs/vesti/video-kako-izgleda-docek-studenata-u-kragujevcu-snimljen-dronom/

• Like 5
  • Love 5
  • Thanks 1

"KK FMP obaveštava javnost da je kapiten ekipe Ognjen Kuzmić na utakmici polufinala Kupa Radivoj Korać zadobio tešku povredu kolena.

Nažalost, prve prognoze ispostavile su se tačnim nakon detaljnog pregleda. U pitanju je povreda prednjeg ukrštenog ligamenta (ACL) i povreda medijalnog ligamenta. To nažalost znači i da je za Kuzmića takmičarska sezona okončana. Kuz, želimo ti i ovim putem brz oporavak!

Bas sranje

• Tuzno 19

Na kraju i nije bila loša košarka večeras, tvrda utakmica, igrači su dali sve od sebe na obe strane (sem

jbn Washingtona), iako su se klizali kao Bambiji na ledu. Od dimčuge u hali mi je slika na TV-u izgledala kao da isti nisam čistila mesec dana.

Klošare na tribinama ne bih komentarisala, užas.

Nadam se da neću pročitati još nešto o sudijama ovde. Nije ni čudo da niko neće da sudi ovaj derbi, prilazi Vanja, prilazi Teo, Željko, vuku za ruku, psuju, pljuju, deru se, prigovaraju... Treba reći da ni oni ljudi nemaju neke normalne uslove da rade posao koji treba da rade.

Zaslužena pobeda KKCZ, krivo mi je jedino što Carlik ne može biti MVP, odigrao je perfektan meč.

Edited by DameTime
  • Like 13

2 minutes ago, DameTime said:

Na kraju i nije bila loša košarka večeras, tvrda utakmica, igrači su dali sve od sebe na obe strane (sem

jbn Washingtona), iako su se klizali kao Bambiji na ledu. Od dimčuge u hali mi je slika na TV-u izgledala kao da isti nisam čistila mesec dana.

Klošare na tribinama ne bih komentarisala, užas.

Nadam se da neću pročitati još nešto o sudijama ovde. Nije ni čudo da niko neće da sudi ovaj derbi, prilazi Vanja, prilazi Teo, Željko, vuku za ruku, psuju, pljuju, deru se, prigovaraju... Treba reći da ni oni ljudi nemaju neke normalne uslove da rade posao koji treba da rade.

Zaslužena pobeda KKCZ, krivo mi je jedino što Carlik ne može biti MVP, odigrao je perfektan meč.

Топ коментар, све се слажем. Судијама свака част.

Освајач Купа добио буквално на ширу ротацију, ускочио Коди на крају, пре тога Теодосић, Кенан, Митровић са својих 5 поена, Калинић није штетио екипи, док је градски ривал дао све од себе да освоји трофеј, али су га продала тројица странаца.

У свеопштем друштвеном лудилу ко зна на шта ће личити потенцијалне серије у АБА лиги.

• Like 3

2 minutes ago, MV91 said:

Топ коментар, све се слажем. Судијама свака част.

Освајач Купа добио буквално на ширу ротацију, ускочио Коди на крају, пре тога Теодосић, Кенан, Митровић са својих 5 поена, Калинић није штетио екипи, док је градски ривал дао све од себе да освоји трофеј, али су га продала тројица странаца.

У свеопштем друштвеном лудилу ко зна на шта ће личити потенцијалне серије у АБА лиги.

Da, čini se da Zvezda u ovakvim derbijima ima prednost da više igrača doprinese napadački, makar na vic, foru i IQ. Par igrača po 3-4 pts što individualno ne deluje značajno, ali timski i te kako jeste.

Partizan nije imao te igrače večeras.

Odlična utakmica, možda ne toliko "lepa" ali napeta, takmičarska, neizvesna, borbena.

Produžeci, nijanse koje odlučuju, fenomenalni Karlik Džons koji ipak nije bio dovoljan da sam donese pobedu Partizanu (subjektivan sam ali mislim da ne bi bilo ni fer).

Šteta samo za loše uslove u hali i onu gužvu pred kraj sa pritiskom na sudije, ali sve u svemu odlično finale.

Ove sezone Karlika jedino izgleda može Bolomboj da brani, sve ostale, računajući sva takmičenja, Karlik je dovodio do ludila. Odigrao je on odlično i onaj drugi derbi u Evroligi, ovaj majstorisao, ali oba je Partizan izgubio. Večeras su zakazali Dvejn i pre svega Braun. Od njega se više očekivalo. Uslovi su bili užasni, al Dvejn i Braun u drugom poluvremenu ko na ledu, dva puta se okliznuli i oba puta Kenan pogađa trojku. Dvejn je mislim tri puta imao klizanje.

• Like 2

2 minutes ago, Volter said:

Večeras su zakazali Dvejn i pre svega Braun.

Ma Braun još i nekako, dobro se Zvezda sprema za njega već drugi put zaredom. Makar je nešto pogodio iako je bio loš.

Dvejn užas živi. Bar dva puta koraci, faulovi u napadu, nerezonski šutevi - ona trojka je bila da se prekrsti čovek.

• Like 1