Kurc Emuchelo Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 17 minutes ago, Swift Pancakez said: znaci ovo je ok? cisto za future reference 48 minutes ago, ... said: Nisam bas pratio diskusiju gore A i nisam strucnjak. Znam da je sramota, jer navijam za Zvezdu, ali ne razumem se previse u ovo. Mislim da je tada glavni problem bio u kom pravcu ide diskusija, tj. razlog zbog cega je postavljen skrinsot necega. Ukoliko je ovo jos jedno preglabanje oko plata, nemam nikakvih problema. Ako me secanje sluzi, na b92 sam sklanjao kad neko kaci neke dokumente sa adresama, maticnim brojevima i sl. To se tumacilo kao flejmovanje. Ako je ovo neprikladno ili moze da napravi nered, lako ce da se resi. Nema potrebe za skakanjem, Stondi nije ni bio poslednjih par godina na b92. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 (edited) Mislim da je stvar dobrog ukusa, ako vec nije nepisano pravilo, da moderatori ne ucestvuju u ovakvoj vrsti diskusije. Gubi se privid nepristrasnosti, for future reference. Edited July 5, 2019 by The Walking Dravot 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanPG Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Kako moze izvjestaj da bude zabranjen? [emoji1]Sent from my Redmi 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 (edited) Ne moze se po defaultu skrinsot zabranjivati, nego je poenta u nameri. Naravno da i KK Partizan podleze reviziji, a ako nema izvestaja okacenog to znaci ili da jos uvek nije gotov (2018) ili ga nisu okacili na sajt (predjasnji). Edited July 5, 2019 by mmajstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Stondisa je mod?!! Je l ovo neka zajebancija? Osoba koja je mozda najvise promasila fudbal u istoriji starog foruma, i koja je imala ozbiljnu istoriju trlovanja i floodovanja. Neverica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 15 hours ago, VLADIMIR PERIC VALTER said: Zvezda je sa vecinom igraca produzila ugovore, nije ih dovela 10 kao Buducnost, i jos mvp a Abe na polusezoni. Nemam ni ja uvid u budzet tako da sve cifre su pretpostavke a pretpostavke nisu validne. I Buducnost je prosle sezone produzila ugovore sa Gordicem, Ivanovicem, Popovicem i Nikolicem. Kostalo ih je to dosta. Bitadze, Cole i Bell su stigli tek u januaru i njih nisu placali celu sezonu. Hocu da kazem, navijaci svakog kluba na ovim prostorima iste situacije i slicne prelazne rokove opisuju drugacije u zavisnosti da li pricaju o klubu za koji navijaju ili rivalskom klubu. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Partizan juri Serafana ex Wasington, Barselona. Brutalan centar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Hahaha, nemojte ljudi ove naučne fantastike Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 10 minutes ago, Marvin said: Hahaha, nemojte ljudi ove naučne fantastike https://fosmedia.me/mobile/sport/kosarka/fos-saznaje-partizan-dovodi-doskorasnjeg-centra-barse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Fosmedia 😳 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedThunder Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Ali Bokan, pravne službe, budžeti itd, itd.... Dzaba se trudi da kopira Chovketa 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 (edited) rimac definitivno trener cedevite olimpije, muric prvo pojacanje. aleksandar lazic u primorskoj, odlicno pojacanje, bas dobro rade. bice sigurno jaci od mornara u toj borbi za 5. mesto. Edited July 8, 2019 by Haggard Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Ja sam tipovao da ce Lazic u Igokeu. Ne razumijem kako Slovenci uvijek izadju sa ponudom na vrijeme, prije ovih nasih nazovi klubova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Ali Bokan, pravne službe, budžeti itd, itd.... Dzaba se trudi da kopira Chovketa [emoji849] Bokan legitiman član foruma, omiljena tema budžeti [emoji4]Rangirao budžete 1.CZ, 2.Partizan, 3.Cedevita 4./5. Mornar/Budućnost [emoji16] 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 8 hours ago, Haggard said: rimac definitivno trener cedevite olimpije, muric prvo pojacanje. aleksandar lazic u primorskoj, odlicno pojacanje, bas dobro rade. bice sigurno jaci od mornara u toj borbi za 5. mesto. Mornar ce ili biti ekipa gde ce trebati tri lopte i izbiti picvajz posle tri kola, ili ce biti totalni hit prvenstva. 😄 Za sada sam blizi da verujem u prvu varijantu, iako ih gotivim 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Tačno vidim gospodju i mene kao vikend turiste u Baru... možda čak i novogodišnje praznike provedemo dole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 (edited) KK Sixt Primorska službeno objavila sastav za novu sezonu: Žan Mark Šiško, Nejc Barič Stephen Holt, Alen Hodžić, Luka Vončina Lance Harris, Aleksandar Lazić, Jakob Čebašek Marko Jagodić Kuridža, Jan Kosi Marjan Čakarun, Žiga Dimec, Ivan Marinković zadrzali sve sto treba, i dodali tri dobra igraca. samo ne znam kako misle da rotiraju tri ciste, iskusne petice, gde svaka trazi minute Edited July 9, 2019 by Haggard Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Mnogo mesa unutra. Mogli bi da budu fizicki bas zajebana ekipa. Ne znam kakav je Holt igrac, ali im je vazno da su proslogodisnji glavni igraci ostali u istoj poziciji, a to su Sisko, Cakarun i Kuridza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Cedevita Olimpija ce ipak igrati slovenacko prvenstvo. Zanimljivo, posto to znaci da su slovenackom kosarkasom savezu dokazali da su pravni naslednik olimpije, a ABA da su naslednik Cedevite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Zato Covke ima para za pojačanja, prodao im foru za Gista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 (edited) Milija sportski direktor aba lige?! 🤢 Edited July 12, 2019 by Firga Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Koji Milija? Jovcic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 (edited) Taj Edit, moja greska ... Vojinovic Edited July 12, 2019 by Firga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/da-li-ce-milija-vojinovic-ujediniti-aba-ligu/332271 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 8 minutes ago, pepe sancez said: Koji Milija? Jovcic? Milija je Vojinovic...a Milivoj je Jovčić. Nisam ni očekivao da ćemo moći nekog normalnog da izglasamo. Meni lično Milija numero uno najnepoželjniji domaći sudija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts