stefan81888 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 22 minutes ago, Alex_Serbia said: A pre 3 dana je izjavio, "i believe we can do something special". Doduse i jesu uradili nesto posebno, od top 5 west tima na papiru su u praksi postali rasulo koje ce cudo izvuci da ne budu 15ti. Meni je Hjustona iskreno žao. Nijedna ekipa nije zaslužila ovakav tretman, kakva god da je, igrači se moraju ponašati profesionalno dok su pod ugovorom, a naročito prema franšizi kao što je Hjuston koja godinama daje maksimum u svom radu. Liga je rob razmaženih superstarova već neko vreme. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 (edited) 1 hour ago, Drakaris said: Harden u nikad boljoj formi, čini mi se da se ekipama i ne isplati da ga uzimaju za ovu sezonu, jer nisam siguran da li će imati dovoljno vremena da se vrati na kolosek. S obzirom da taj plej of nije baš tako daleko. Fake news Edit: Pardon, ovako jeste izgledao u ovoj trenerci i majci. U dresu izgleda manje vise normalno, aj da kazem Doncic normalno. Edited January 13, 2021 by Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Just now, stefan81888 said: Liga je rob razmaženih superstarova već neko vreme. Mislim da je ovo nazalost problem kosarke kao sporta, a ne NBA lige. Ni u jednom drugom timskom sportu jedan igrac ne moze da napravi toliki impact na igru ekipe kao u basketu. Ako u fudbalu ili NFL-u izgubis jednog igraca (a da nije elitni QB) mozes da prezivis, dok u basketu superstar potpuno menja izgled ekipe. S obzirom da su i igraci svesni toga, logicno je da mogu da se ponasaju kako se ponasaju. Irvinga bi u bilo kom drugom sportu davno nasutirali, ali je jasno da ovde Netsima od njega zavisi sezona. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 6 minutes ago, stefan81888 said: Meni je Hjustona iskreno žao. Nijedna ekipa nije zaslužila ovakav tretman, kakva god da je, igrači se moraju ponašati profesionalno dok su pod ugovorom, a naročito prema franšizi kao što je Hjuston koja godinama daje maksimum u svom radu. Liga je rob razmaženih superstarova već neko vreme. i kad ode harden ostaje im fertitta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 1 hour ago, Malkolm Brogdon said: Mislim da je ovo nazalost problem kosarke kao sporta, a ne NBA lige. Ni u jednom drugom timskom sportu jedan igrac ne moze da napravi toliki impact na igru ekipe kao u basketu. Ako u fudbalu ili NFL-u izgubis jednog igraca (a da nije elitni QB) mozes da prezivis, dok u basketu superstar potpuno menja izgled ekipe. S obzirom da su i igraci svesni toga, logicno je da mogu da se ponasaju kako se ponasaju. Irvinga bi u bilo kom drugom sportu davno nasutirali, ali je jasno da ovde Netsima od njega zavisi sezona. Ima smisla da je do same igre. Ali svejedno nešto mora da se uradi, to što Kajri može da se glupira ne znači da treba (što je do njega) i da mu se dozvoli (što je do lige, klubova, unije igrača). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 1 hour ago, gggggggg said: i kad ode harden ostaje im fertitta. Fertita je vlasnik kluba i može da njim radi šta hoće i rukovodi klubom kako hoće dokle god plaća redovno svoje zaposlene, porez, dobavljače i ostalo što ide uz to. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 1 hour ago, Chaos Is Me said: Fertita je vlasnik kluba i može da njim radi šta hoće i rukovodi klubom kako hoće dokle god plaća redovno svoje zaposlene, porez, dobavljače i ostalo što ide uz to. Ma, lik je smece. Onaj hjuston iz 17/18 je razjebao jer nije hteo da ode u luksuz za Mabamutea i Arizu. I gleda samo da zasteka. Nije njemu vazan sportski motiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 (edited) Atlanta i Finiks je treći mec za večeras koji je odložen. Mislim da je samo pitanje vremena kada će biti ovo sve otkazano i da se organizuje neki tip Babla. Edited January 13, 2021 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Jbt,NFL je uspeo da izgura do kraja,ovi nisu sposobni ni mesec dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Nema šanse da otkažu, možda samo u nekom momentu smanje broj tekmi, ako bude previše otkazanih i ako ne budu mogli da ih uglave u raspored Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 To ćemo videti koji timovi i koliko puta će propuštati meč.. Za sad ne deluje bajno kada su tri meča od deset odložena. Deluje dosta neozbiljno, posebno, jer je NBA odbila predlog da se spisak aktivnih igrača proširi na 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Ovo je dobra Gordonova ideja, mislim da je najmanje sto liga moze da uradi da obezbedi taj bubble gde bi posten covek mogao da dovede zenu i devojku sa sobom 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 4 minutes ago, SteveFrancis#3 said: gde bi posten covek mogao da dovede zenu i devojku sa sobom Obe u isto vreme??? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 To se valjda podrazumeva. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 3 minutes ago, Barkley#34 said: Obe u isto vreme??? 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 14 minutes ago, Barkley#34 said: Obe u isto vreme??? Tatum: Ili obe ili nista od mehura! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 30 minutes ago, Barkley#34 said: Obe u isto vreme??? platio bih da gledam taj reality. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 3 hours ago, Chaos Is Me said: Fertita je vlasnik kluba i može da njim radi šta hoće i rukovodi klubom kako hoće dokle god plaća redovno svoje zaposlene, porez, dobavljače i ostalo što ide uz to. mislio sam na to da tesko da ce biti bolje houstonu i nakon odlaska hardena. sa onim manijakom ima da budu na dnu dosta godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 13, 2021 Author Share Posted January 13, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 (edited) Izvinite, nisam pratio Hardena, bio sam opčinjen napretkom Wigginsa i Paskala, šta je sad konkretno uradio Harden? Namerno ili slučajno loše igrao? edit: pogledao hajlajce, meni deluje da je sada građen kao Pero Kameron, kakva crna trenerka, baja ima barem 15kg viška... Edited January 13, 2021 by freethrow 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 2 minutes ago, freethrow said: Izvinite, nisam pratio Hardena, bio sam opčinjen napretkom Wigginsa i Paskala, šta je sad konkretno uradio Harden? Namerno ili slučajno loše igrao? ljuti se narod što igra half-ass metodom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 12 minutes ago, Miki28 said: Ovo ce sad bas biti zeznuto, Irving-Durent-Harden. Kontam da Netsi sada nemaju sta izgubiti, jer im povredio Spenser i sada traze alternativu. Mada i ovo deluje interesantno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 13, 2021 Author Share Posted January 13, 2021 Da su pametni da daju i Kyrie pa nek se Hjuston sa njim zajebava a uzmu PJ-a uz Hardena. Jos ako Allena zadrze bice oni bas bas zajebani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts