MC Thunder 2 Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 (edited) Nadamo se da se istorija nece ponoviti. Kasapin me je podsetio zasto treba svim srcem navijati za ciscenje klipana. Edited June 23, 2021 by Alex_Serbia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Nije kriv ovde Bev, sudar je u pitanju. Govedo jeste, ali za ovo ga je tesko optuziti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 2 hours ago, Barkley#34 said: Švajcarsku??? Hehe 😄 Situacija je zanimljiva. Ovde sam se prijavio u #Suns bandwagon i nemam nista protiv ljudi, sklopili su opasan tim i prevazisli sva ocekivanja, pa jebeni Pejn igra kao prime Rasel Vestbruk, Crowder igra ozbiljan PO basket, Kal je takodje solidan do odlican, Cam Johnson je svakako dobar 3PTS trpac i ima solidne fizikalije, dok su CP3, Booker i Ayton iznadprosecne all star klase, gde Ejton cak pokazuje najozbiljniju konstantnost i unistavanje rivala , Booker je kao novi Kobe Bryant, objasnjava midrange i taj nacin trpanja, dok su mi i trojka i ulaz na zavidnom nivou, CP je floor-general koji drzi sve pod kontrolom i dozira se ---> kad jos tu dodas likove koji mogu da ubace nesto vatre -> Sharke, Etaun Mur, KreG....... Finixu se pise dobro Atlanta -> Rodjeni brat mog buduceg kuma je stavio 100$ na ATL na kvotu 200 i dobitak mu je 20k$, mom kumari je obecano 5k$ a ono je meni obecao 100$. pa kao lozimo se Za Kee i Giannisa navijam onako istinski, a u Clippersima je Lue. Cepanja imam braco moja (i ti sestro #DameTime) -> CEPANJA 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 2 hours ago, LordOfTerror said: KD i jeste ''more gifted'', jednostavno ne mogu da se porede njegov frame i ofanzivni arsenal sa Jordanovim. Sad sto je zastao na nivou tinjdzera i sto je generalno mekana peezda je druga prica... Šta ne može da se poredi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 10 hours ago, John Dies at the End said: Jos jedan udarac za LAL i planove za povratak titule "sledece sezone(TM): kad' smo kod Lejkersa, meni je i sama ideja dovodjenja Russ-a suluda ( citam ovih dana) . sta nam rade... 5 hours ago, AgroLaki said: Kad ce Kingsi nekad da zabodu prvog pika, dosta vise Minesota, Klivlenda i Filadelfija. Dobili su prvog pika '89 a pre toga 1960. Kako su raspali Kingsi dobili tek 9. pika. Nadam se da Marvin Bagli Treći (put bog pomaze), gleda kako su igrali Luka, Deandrija i Tre ovog plejofa, pa da isto tako zasija u sezoni 2024/2025 kad se Sijetl Kingsi plasiraju u PO. ovo sam ja neki dan razmisljao. dokle ce ovi bezveznjaci kao filadelfija, finiks, klivlend da biraju prvi i satro grade ekipe tako sto obitavaju u besmislu godinama??? kad cemo mi da dobijemo prvog pika? ja se ne secam da su lejkersi birali sa prve pozicije . strasno sta se radi kako bi se nekako uzdigli ovi vasar timovi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 7 minutes ago, HAMMER said: ovo sam ja neki dan razmisljao. dokle ce ovi bezveznjaci kao filadelfija, finiks, klivlend da biraju prvi i satro grade ekipe tako sto obitavaju u besmislu godinama??? kad cemo mi da dobijemo prvog pika? ja se ne secam da su lejkersi birali sa prve pozicije . strasno sta se radi kako bi se nekako uzdigli ovi vasar timovi. Pa pazi, vi ste makar imali 3 druga pika, sad sto ste birali Diandjela i Lonzija, a nemate vise ni Ingrama, jbg. Makar ste uzeli jednu titulu jer ste doveli ADa za njih. Vi ste big market tim, mozete i bez pikova na nabudzite tim, ali prvi pik mora malo da sara i slabijim marketima. Ok, pojeo je Vlada govno jer je imao Luku pred nosem, ali opet, u poslednjih 30 godina SAC je imao 5 puta top 5 pikove, a samo 2 puta top 3 pika. Sa druge strane, Minesota je u 5 godina imala 2 puta prvog pika, Filadelfija je imala Simonsa i Fulca, Klivlend je samo od 2000. godine imao Dzejmsa, Kajrija, Beneta i Viginsa. Mogao je SAC bolje sa Demarkusom, mozda da je Vlada gradio tim oko njega, i da su posle uzeli Luku, ali brale, mnogo je manje prostora za gresku imao SAC od ovih gore timova. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 42 minutes ago, Budha said: Šta ne može da se poredi? Pa sta moze da se poredi sa covekom od 210 cm koji ima raspon ruku kao kondor i pri tom je jedan od najboljih sutera ikada u ligi? 3/4 lige ne moze uopste da mu zasmeta na skok sutu... Jordanov sut u odnosu na njega deluje kao MKG. Mislim da se ''gifted'' odnosilo na to, sto naravno ne znaci da ni da je blizu MJ overall... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Igra li Bogi veceras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Stvarno je nekad bilo dosta lakše gotiviti Sunse na ovom forumu, maltene ih je čovjek morao simpatisati i stajati im u odbranu od depresivnog @SFa...sad ih mrko pogledaš, odmah te dvojica drže, treći te bije...[emoji14]Samo jako bratjo, ako Bogi ne izađe sa istoka, a vi izađete sa zapada, pišite me za vagon.Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Meni jos nenormalno koliko ljudi mrze Kliperse da niko ne jebe ovaj faul Bukera, ajde da ga je odgurno...nego ga je vuka dva metra i to na blok. Jos je sudija ideslno postavljen i sam Zubac nista nije trazio sem obruca. Ovo je neverovatno 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 9 minutes ago, Shonewizard said: Stvarno je nekad bilo dosta lakše gotiviti Sunse na ovom forumu, maltene ih je čovjek morao simpatisati i stajati im u odbranu od depresivnog @SFa...sad ih mrko pogledaš, odmah te dvojica drže, treći te bije... Samo jako bratjo, ako Bogi ne izađe sa istoka, a vi izađete sa zapada, pišite me za vagon. Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Udarila im ova vrućina u glavu definitivno. To nervozno, to ujeda. Makar bi oni kao Arizonćani to trebalo lakše da podnose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Godinama imaju besmislenu ekipu i sada su namirisali krv da mogu osvojiti titulu, sada grizu. To gore od ovih komaraca. Nema ih do pola juna i posle kada su nagrnuli, ne mogu dva aviona otrova da nas spasu. 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 (edited) Sam igrao Trejo Tesko njemu kada naleti na dobrog defanzivca Edited June 24, 2021 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Bogami se Trejo ne šali, i pored slabe pomoći od saigrača Atlantiđani vode. On je vrlo netipičan igrač, nije lak za čuvanje ni najboljim defanzivcima. Hawksi su najprijatnije iznenađenje plej-ofa, ali čini se da mogu i više od toga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Impresivna igra Treja Janga, uzivanje za gledati stvarno 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Bas su zilavi Houksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 MVP MVP 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Trejo poezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 jel zna bud da je dozvoljeno traziti tajmaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Ovo što radi Trae je skoro pa neviđeno! Protiv File je definitivno bilo znatno teže, jer su Simmons i Thybulle osim što su sjajni fizikalci i vrlo dugački - ovdje takvih defanzivaca na njemu nema. Me'š čini Jastrebovi favoriti za prolaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Da su Hunter ili Bogdan zdravi, ladno bi prošli u finale. Bem ti povrede 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Razletelo se grcko june, ali ne da se Trejo. Kako igra decko, svaka cast 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Dobar je Trejo. Bar je dokazao je da može da igra u Kini, a možda čak i u Turskoj. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 koja bizarna zavrsnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts