stoudemire Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Payne izgleda kao Koksal Baba ovde... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 (edited) 2 hours ago, Chaos Is Me said: Videćemo Lakerse dogodine, do tad, ne znam zašto se haba tastatura na njih. Jasno je da oni zavise od klimavog Davisovog zdravlja, takav je paket sa njim, ako je zdrav to je contender no 1 na Zapadu, ali uz njega ide i njegov debeo zdravstveni karton. On jeste imao dosta tih sitnih povreda ali koliko znam ovogodisnja mu je prva teza povreda u karijeri. Zadnje dvije normalne sezone u Pelikanima je odigrao po 75 utakmica, onu zadnju prije tradea je bio na 50ak ali tu vecina propustenih utakmica nije bila zbog povreda. Prva sezona u Lakersima isto tako propustio cini mi se 9 utakmica i to pola cisto zbog load managementa. Vjerujem da su i njegovi i Jamesovi problemi s povredama ove sezone uzrokovane ogromnom potrosnjom u bubbleu, pa onda minimalnim odmorom izmedju sezona. Uostalom vidjeli smo da je dosta igraca koji su u bubbleu dogurali daleko i igrali velike minute imalo prilicnih problema s povredama ove sezone. Medjutim ja i pored toga mislim da bi Davis trebao malo prilagoditi trening tijelu koje je zbog naglog izrastanja sigurno krhkije od ovih prirodnih tenkova kakvi su LeBron i slicni. Boljeg mentora za odrzavanje tijela od LeBrona sigurno ne moze naci. Edited June 14, 2021 by alpaka Bereta Sida 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Posle trejda Krisa Pola iz Hjustona nikad nisam pomislio da ce sa tim ugovorom biti toliko koristan ekipi za WCF sa realnim izgledima i za veliko finale. CP3 je stvarno legenda i zasluzuje titulu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 14, 2021 Author Share Posted June 14, 2021 Sve ok, znamo svi sto su Lejkersi ispali i nema potrebe i dalje o tome. Sunsi su svoje iskoristili ali jbg, to je sve u paketu. Mislio sam da cu protiv Jute navijati ali ipak cu protiv Sunsa u WCF pa makar i za Klipane. Uostalom, ko izadje iz dvomeca Netsi-Bucksi ce biti sampion. Ocekujem tu Hardena vec za sledeci mec 3 hours ago, delgado said: Sruder + Kuzma + Trezz -> pakuj 😄 Za taj paket nisam siguran ni da mrcenog CJ mozemo dobit😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 2 minutes ago, Miki28 said: Sve ok, znamo svi sto su Lejkersi ispali i nema potrebe i dalje o tome. Sunsi su svoje iskoristili ali jbg, to je sve u paketu. Mislio sam da cu protiv Jute navijati ali ipak cu protiv Sunsa u WCF pa makar i za Klipane. Uostalom, ko izadje iz dvomeca Netsi-Bucksi ce biti sampion. Ocekujem tu Hardena vec za sledeci mec Šta dotle je došlo da ćeš navijati radije i za najljućeg protivnika. Ti si kao moj sin prvo je navijao za svoje pa su ispali pa zatim za Denver pa eto i oni ispali pa sad će za Utah ili Klipane pa još malo ponestati će ekipe za koju može navijati samo da Phoenix ispadne 😁 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Mene stvarno interesuje sta ce Portland raditi tokom leta, jer da se ne zajebavamo, ovde nije samo trener kriv, vec i citava organizacija koja je losu ekipu okupila oko Lilarda. Ja ipak ocekujem samo novi dolazak trenera i tonjenje u sivilo sa istom ekipom. Lilard i CJ su nerazdvojni, mogu se izvrsiti samo sitne korekcije, sto ce biti dovoljno samo za prvu rundu. 9 minutes ago, Miki28 said: Za taj paket nisam siguran ni da mrcenog CJ mozemo dobit😁 Iskren da budem, ne bih ga ni zeleo u Lejkersima, u odbrani gori od Mela, al zato je napadacki mu je TS ispod proseka lige. Moze posluziti kao tercijerni kreator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 (edited) Iako mi ova Juta nije nesto preterano draga, ali ako bi se Sansi sastali sa njima i ispali u WCF ne bih se puno potresao zbog Jutine istorije. Da Klipersi izbace Sanse, tu bih vec popizdeo. I oni i Sansi po dva izgubljena finala i par nesrecnih okolnosti u odredjenim PO serijama(kod Sansa ima vise takvih stvari). Neka od te dve ekipe dobice novu sansu za titulu. Da ne spominjem koliko godina grade ekipu za vrh Zapada i da je Snajder u Juti od 2014. Sa druge strane, Milvoki uopste ne bih rekao da je favorit u potencijalnom finalu sa Filadelfijom, pod uslovom da prodju Netse. Dok se do sada pokazao da bolje vodi ekipu kada sva svetla nisu uperena u njih, mnogo vise verujem njemu u PO seriji nego Budenholzeru. Svaki fejl mu se desio kada su ljudi videli da njegova ekipa sigurno prolazi u narednu rundu. Sa Bostonom je 2012 bio blizu da izbaci Majami, 2010 tukao u PO Klivlend i Orlando nakon slabe regularne sezone, a i Kliperse ugurao PO pre par godina kada su ih ljudi videli na dnu Zapada. Koliko god puta podbacio u odredjenim PO serijama, u par navrata je njegov tim premasio ocekivanja. Edit: Budakove obe ekipe su za sada underachieveri u PO i slabije u odnosu na regularnu sezonu. Ne verujem da mogu obe ekipe da izbace Bruklin ako oni imaju dva zdrava superstara. Edited June 14, 2021 by Ta'veren 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Odavno mi se nije desilo da u ovoj meri nemam ekipu za koju bi "navijao" u ovoj fazi plejofa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Ja navijam za predstavnika zapada svakako. Najviše bih voleo da to bude Juta, a nemam ništa ni protiv Sunsa. Na istoku naravno uvek protiv Netsa, pa onda uvek protiv Janisa, a Sixerse ne mirišem ni malo. Hawksi su tu ionako nebitni ove godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Sto se tice istoka, ja bih voleo da Janis dodje u finale, imace moje simpatije uvek, jer je resio da ostane u Milvokiju. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 14, 2021 Author Share Posted June 14, 2021 40 minutes ago, bodo said: Šta dotle je došlo da ćeš navijati radije i za najljućeg protivnika. Ti si kao moj sin prvo je navijao za svoje pa su ispali pa zatim za Denver pa eto i oni ispali pa sad će za Utah ili Klipane pa još malo ponestati će ekipe za koju može navijati samo da Phoenix ispadne 😁 Tako ispada ali jednostavno ovo glumatanje Payne jutros mi je bas ono kap koja je prelila casu. Prosli ste zahvaljujuci povredama ali ste prosli, bolja ekipa u tim okolnostima ste od Lejkersa ali gorak ukus ostao i ne mogu za vas navijati. Ipak pamtim i 2000,2006, 2007 i naravno 2010. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 52 minutes ago, Drakaris said: Mene stvarno interesuje sta ce Portland raditi tokom leta, jer da se ne zajebavamo, ovde nije samo trener kriv, vec i citava organizacija koja je losu ekipu okupila oko Lilarda. Ja ipak ocekujem samo novi dolazak trenera i tonjenje u sivilo sa istom ekipom. Lilard i CJ su nerazdvojni, mogu se izvrsiti samo sitne korekcije, sto ce biti dovoljno samo za prvu rundu. Iskren da budem, ne bih ga ni zeleo u Lejkersima, u odbrani gori od Mela, al zato je napadacki mu je TS ispod proseka lige. Moze posluziti kao tercijerni kreator. Koja bre loša ekipa? To što niko neće da igra odbranu, Lilard prvi, je drugi par opanaka. 😂 I što su imali najgoreg taktičara u ligi nakon Melouna... Roster je sasvim dobro sklopljen ali je problem što nije imao ko to da poveže godinama, nešto kao ATL pre Mekmilana. Sve i da su vezani pupčanom vrpcom, CJ će leteti u nekom trejdu kao što je i Stots otišao dan nakon ispadanja od Denvera, iako je bilo poznato da ga Dame obožava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Ja cu se samobanovati do pocetka regularne sledece sezone a ako treba i duze ako Lejkersi izgube od Sunsa. To bi bila teska sramota. Čije beše ovo obećanje? 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 14, 2021 Author Share Posted June 14, 2021 2 minutes ago, MrTripleDouble said: Ja cu se samobanovati do pocetka regularne sledece sezone a ako treba i duze ako Lejkersi izgube od Sunsa. To bi bila teska sramota. Čije beše ovo obećanje? Moj. Jesam mogao znati da ce se povrijedit AD ili cemo se pravit ludi da su vodili 2-1 sa AD zdravim? 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 5 hours ago, Betolingar Misdongard said: Povreda Davisa je uticala dosta na ovaj uspjeh Sansa. Ova splačina od Paula se nije viđela veći dio te serije. Jadni Fejkersi samo su oni imali problema sa povredama u PO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Ne znam, nije napisano Ovo ne važi ukoliko se AD ili LBJ skrše u toku serije... 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 22 minutes ago, DameTime said: Koja bre loša ekipa? To što niko neće da igra odbranu, Lilard prvi, je drugi par opanaka. 😂 I što su imali najgoreg taktičara u ligi nakon Melouna... Roster je sasvim dobro sklopljen ali je problem što nije imao ko to da poveže godinama, nešto kao ATL pre Mekmilana. Sve i da su vezani pupčanom vrpcom, CJ će leteti u nekom trejdu kao što je i Stots otišao dan nakon ispadanja od Denvera, iako je bilo poznato da ga Dame obožava. CJ je tesko precenjen igrac i Lilardu je potreban jedan Dzru Holidej na beku. Nemaju ekipu, jer nemaju ni sekundarnog kreatora, cim mora da ulazi Sajmons sa klupe koji je olicenje igraca kako ne igrati odbranu. DJJ je promasaj. Jedini igrac sa klupe da je iole vredan je Melo sto je u vise navrata i pokazao u plej of seriji. Kanter je igrac zadatka i ocigledno da nije koriscen kako bi trebalo. Ako ne trejduju CJ-a, ja cu smatrati i dalje losom ekipom oko Dejma. Dzaba napad cveta i 10 trojki Dejma sa neverovatnim performansama, kada je odbrana busna. Kad vec pominjes MekMilana, cak i on ima igraca na beku u vidu Bogdana koji ce da rilja u odbrani i pokriva nedostatke Janga, Dejm nema ni to. Za mene je cak i Bogdan dosta korisniji od CJ, a jos i dosta manje para prima. Ne mogu Robert i Jusuf sami sve pokriti, neko dobije vise licnih ili ode na klupu i odbrana nakon toga ne postoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 14, 2021 Author Share Posted June 14, 2021 5 minutes ago, MrTripleDouble said: Ne znam, nije napisano Ovo ne važi ukoliko se AD ili LBJ skrše u toku serije... Al se podrazumijevalo? Buduca neizvjesna okolnost koju sam ja trebao predvideti? Ok, odlicno👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Govnington ni svoje ne moze da pokrije kamoli da pokriva okolo, kao kompenzaciju ne moze da prebaci 10 poena... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 3 minutes ago, Miki28 said: Al se podrazumijevalo? Buduca neizvjesna okolnost koju sam ja trebao predvideti? Ok, odlicno👍 Ti kao iskusan kladionicar moras da znas da pre postavljanja opklade moras sve mogucnosti uzeti u razmatranje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 14, 2021 Author Share Posted June 14, 2021 1 minute ago, MrTripleDouble said: Ti kao iskusan kladionicar moras da znas da pre postavljanja opklade moras sve mogucnosti uzeti u razmatranje... Nema to veze sa kladionicom, ovo je izjava. Ovdje ima olaksavajucih okolnosti koliko oces na mojoj strani bez postojanja otezavajucih okolnosti😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Valjda se podrazumeva da povreda jednog od par najbitnijih igrača menja sve koncepcije na terenu bez da se u procenama stalno naglašava ono ...ako svi ostanu zdravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Kakav je status Kajrijeve i Hardenove povrede? Zamislite finale Baksi - Klipersi, pa da opet Kavhi cuva Janisa kao onda kad je bio u Torontu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Da, kladionice obicno vrste pare kad ti se najbolji igrac povredi..😂 Miki, banuj se.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts