gggggggg Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 2 hours ago, Chaos Is Me said: a umesto da se spuste dole da ih urnišu u reketu ušlo se u napucavanje. https://streamable.com/7053wi 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 embiid ove sezone ima 43.2 poena po 100 posedu. najvise za bilo kog centra u istoriji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Definitivno igra ubjedljivo najbolju sezonu u karijeri. Koliko se samo guslalo da je Simons bolji igrač od njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 ko je to govorio? embiid ima mnogo hejtera i ovde, ali sumnjam da je iko tvrdio da je simmons bolji od njega. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Tvrdio sam ja u Simonsovoj ruki sezoni da je bitniji za igru Fili od Embida. Evidentno da sad ipak nije tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 5, 2021 Author Share Posted February 5, 2021 4 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Tvrdio sam ja u Simonsovoj ruki sezoni da je bitniji za igru Fili od Embida. Evidentno da sad ipak nije tako. Pa bez Simmonsa su izgubili😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 ovo sa tuckerom mi nikada nece biti jasno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Koji duo je bolji, Embid i Simons ili Tatum i Brown? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 tatum i brown za mene iz vise razloga, iako su ukupno ova druga dvojica mozda i bolja trenutno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 16 minutes ago, stefan81888 said: Koji duo je bolji, Embid i Simons ili Tatum i Brown? tatum i brown ne osećam kao duo, iskreno. više su mi lilly i makoluma duo nego njih dvojica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 (edited) Zajebano poređenje. Nijedan duo nije dovoljno dobar da odvede ekipu do titule. Embid i Simons udaraju u zid stalno, a ovima iz Kelta ipak treba još jedan vrh igrač. Edited February 5, 2021 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 5, 2021 Author Share Posted February 5, 2021 1 hour ago, stefan81888 said: Koji duo je bolji, Embid i Simons ili Tatum i Brown? Embiid i Simmons po meni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Embid je bolji Simonsa, ali nije to neka drasticna razlika. Embid prosle godine nije mogao da uzme pobedu Bostonu bez Bena. Tvrdim da je Fila imala najbolju sansu za titulu onda kada je Batler bio tu, usrao ih je onaj srecni kos Kavaja. Sad ove godine protiv Majamija i velike trojke, slabu sansu im dajem. Nije iskljuceno i da se Bruklin i Majami sastanu pre finala konferencije, jer Majami za sad ima dosta slab skor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Meni je Bostonov tandem bolji. Uz ovaj napredak Browna, Simmons je najfeleričniji igrač od te četvorke, Embiid možda najmoćniji, ali Tatum je najtalentovaniji i mentalno najjači, Embiid to tek treba da pokaže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scepan Mali Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Steta za Simmonsa sto igra u ovoj eri, ali ja ne priznajem ovaj sud fransiznog igraca bez suta. Ne mzoe to sad tako, da je dosao ranije poredili bi ga dosad sa Magicom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Poetry in motion. Krenucu da odbrojavam dane do isteka ugovora ovom ko onomad Simonu na kkcz temi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Kao sto je vec neko napisao, trejd Karija je bila najveca greska Dalasa. Dati onako dobrog sutera na sjajnom ugovoru je greh. Jedan je od razloga zasto Dalas vise nema najbolji napad u ligi. Ricardson je teski ciglar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Teško je povjerovati da sudbina jedne franšize zavisi od Seta Karija. Poštujem ja njega, postao je dosta bolji igrač od onoga što se očekivalo, ali ne treba praviti neku igračinu sad od dobrog Seta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 (edited) 8 hours ago, Miki28 said: Pa ne bih rekao da je dobio Lebron sam jer je bio odlican doprinos Srodera i klupe, posebno u 2 pol a i odbrana je odradila svoj dio posla nakon primljenih sramnih 58 poena na pol. U drugom su sveli Denver na 35 poena. AD mozda u poenterskom smislu nije bio prisutan ali sigurno da nije bio posmatrac jer on je taj vodja u defanzivi a u napadu je dosta igrao ulogu mamca, da odigra pravovremen pas koji otvara stvari na terenu. Ubitacna je kombinacija kad je on u cosku a Sroder mu postavlja blok a Lebron je sa loptom, koliko to samo dobrih stvari donosi Lejkersima. Malo me nervira sto se vise ne koristi p&r Lebron/AD jer je i to ubitacna kombinacija ali mozda u 2 dijelu sezone porade na tome kao i prosle sezone. Ovi Lejkersi po meni imaju tijela da igraju jos bolju odbranu nego prosle godine u plejofu a mnogo potentniji napad i ovo nije ni blizu njihovih max mogucnosti. Cak bi rekao da igraju sa 50%. Jokic protiv njih mora da je non stop u attack modu a to je jako tesko jer bacaju mnogo tijela na njega, od Gasola koji hoce kontakt pa do Dejvisa, Harrella, Lebrona a po potrebi Morrisa kad zatreba. Dobar mi je Sroder bio u 4/4 kad je udvajao sa Mareja, auu kako je tad AD prso. U fazonu, druze sta udvajas dok ga ja cuvam. Otezacu mu sut koliko mogu ali nemoj udvajati i to dok cuvas Mareja😂😂 Pa ne mislim da je dao sve poene, naveo sam da su se ostali priključili kod preokreta, posebno u odbrani. Međutim, sve vreme su igrali toplo-hladno, a LBJ ih je sam držao u igri veći deo meča. Niko nije držao odbranu, pa ni AD do tih par minuta pred kraj 3/4, kad pet minuta nije DEN dao koš. 29-16 u skokovima, 10-3 u of. skokovima do poluvremena, sramota za takvu postavu LAL. Međutim, dosta je to i do nepreciznosti, o kojoj sam pričao pre meča - 8/28 za tri, protiv ekipe koja dosta skuplja i igra sa visokima. Nedopustivo mnogo promašenih čistih šuteva. Mnogo je bio pasivan AD, čak je dobro i počeo, ali niti je dobijao loptu niti se nešto cimao. Zanimljivo je ono pravljenje viška LAL u korneru, samo što su dosta promašivali, dok nisu vezali par komada u ključnim trenucima. To može da bude ubitačno. Jokić bi aktivnijom igrom dao mnogo više ali bi crkao do poluvremena, a tim bi ostao u rupi kad on izađe (pa i preokret je nastao čim je izašao s terena). Bolje je da igra koliko treba a da više njih učestvuje. E, sad, što nema kvaliteta, jbg. edit: Bogdanov oporavak napreduje. Edited February 5, 2021 by Barkley#34 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Prvih deset ekipa na zapadu ima pozitivan skor, loodilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Kenrich Williams and Isaiah Roby will start Friday's game alongside Hamidou Diallo, Darius Bazley and Al Horford. Zvanicno jedna od najgorih startnih ikad + jedna od najnekompatibilnijih Jedna dvojka, jedna trojka/cetvorka, jedna cetvorka, jedna cetvorka/petica i jedna petica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Jos igraju sa Minesotom, ko ce ovo da gleda? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 2 minutes ago, Drakaris said: Jos igraju sa Minesotom, ko ce ovo da gleda? Sa ovakom ekipom su razbili Hjuston 20+ razlike, jos su pojacani ne igranjem Firedona 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Kakvo su topovsko meso ovi lagani centri za Vucevica. Ajmo Nidzo do rekorda karijere! Dok na drugoj strani zemlje, da se covek zamisli da li je u Oklahomi ili Kursku. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Kakve su bre ovo pizdarije??? Prvo Durant kao ne startuje zbog istrage,protokola, pa je onda usao i igrao do polovine 3/4 i onda se opet pojavio inspektor Gedzet i istrazio da ipak ne moze da igra? Cirkus totalni... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts