Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Barkley#34 said:

U dresu File? :classic_sleep:

Ja ga iskreno ne pamtim iz Phile. Čak ni iz velikog finala sa Bullsima osim onoga šta sam gledao preko YouTubea. Ja ga pamtim iz 93/94 kada sam u stvari i počeo navijati za Sunse i više pratiti NBA i  čiji sam navijač ostao do danas. 

Posted
2 minutes ago, Barkley#34 said:

A prozivaš one koji se ni toga ne sećaju, c, c, c...

Evo my bad, neću više 😁

Posted
11 hours ago, Drakaris said:

Kakav li je to DPOY koji u eliminacionoj utakmici primi 80+ poena u drugom poluvremenu. Ovoliko ni Jokic ne bi primio. Ajde sto je bio inferioran u odbrani, nego sto je apsolutno beskoristan u napadu, bacanje ne zna da ubode, range ne postoji. Miljama je on iza Ejtona napadacki, koji ce svoj potencijal u narednim sezonama tek pokazati i to ne u regularnoj sezoni, vec u plej ofu!!!

Još uvijek je košarka timska igra, koliko god bio dobar jedan igrač ne može sam da dobija protivnika. Može biti tas na vagi koji presudno utiče na ishod i to je to. Cijelo drugo poluvrijeme Gobert je bio u nebranom grožđu, apsolutno je krivica Snyder-a što nije umio da se prilagodi i nešto promijeni kada je i najvećem laiku bilo jasno da onako više ne ide. Bez plana B put do uspjeha je nemoguć. Lue :thumbsup: je drugo poluvrijeme odigrao na sve ili ništa, još je snizio ionako nisku petorku, uveo Beverley-a umjesto Morrisa. U odbrani mnogo energije i stalno switch-ovanje (napadačka impotentnost Gobert-a svakako je bila od pomoći), u napadu kombinacija šuta spolja i slash-a i sve to u ludačkom ritmu. :Hail: I opet da bi preokret uspio trebalo je imati dosta sreće - šutirati 70% trojke ni na treningu nije lako, ubaciti solidnoj odbrani 80+ poena za poluvrijeme je još teže. Džezeri i Snyder su ovo izgubili, sa +25 do -12 za poluvrijeme contender za prsten ne može sebi da dozvoli. Zasluženo Clippersi, nadam se kvalitetnom finalu sa Sunsima...

• Like 3
Posted

Ja (kao i podosta ljudi) ne mislim tako. Ali ajd'...svako ima svoje misljenje. Meni je lik zesci laznjak i padavicar.
Uzdravlje...

• Like 3
Posted
1 hour ago, cabke said:

Ja (kao i podosta ljudi) ne mislim tako. Ali ajd'...svako ima svoje misljenje. Meni je lik zesci laznjak i padavicar.
Uzdravlje...

najogavniji lik u nba. padavicar, folirant, sujetan do bola...

Posted
1 hour ago, Gaga said:

Sve istina sto je rekao

Pa da, ali istina je i da on ne propušta priliku da mune laktom protivničkog igrača, kako u napadu tako i u odbrani... Tako da malo je glupo što se žali na ono što njemu recimo daje prednost na terenu u odnosu na druge. A ono napadanje Kolinsa jer ga je posterizovao u nekom od prethodnih napada, a njegova sujeta to očigledno ne može da podnese - to je bilo za više od tehničke. Veliki je talenat Embiid, ali takođe i nezrelo derište.

@Miki28drž' se, ne daj na sebe 😄 

Posted (edited)

U Leon Stukelj dvorani se svojevremeno igrala lepsa kosarka od ove koju peglaju Bucksi. 

Jos je teze gledati ih kad navijas za njih

Edited by threepwood
  • Like 4
  • Thanks 1
Posted

Harden i elimination games jednostavno ne idu zajedno.

I da ... Janis. Svaki put kad uzme šut, jedna panda umre. Baš je neki siledžija, nije lepo za gledanje.

• Tuzno 1
Posted (edited)

KD da ima sudijski kriterijum kao Trejo i Bid imo bi 45pts prosecno u ovom PO. Inace vcrs Durant bas lepo distribuira loptu, kao i tokom cele serije. 

Edited by mr clutch
Posted (edited)

Tesko je Hardena gledati ovako rovitog. Prespor, ali zato makar ciglari. Joe takodje totalni kanal.

Srecom po Netse, KD je jebeni vanzemaljac. Ovako ni MJ ne bi mogao da vuce Bulse sam.

Edited by Alex_Serbia
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...