MrTripleDouble Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Odjavljujem se. #Artetaostani 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Pih što ne uđe ovo. Najviše mrzim kada se ovako prepotentno ponašaju pojedini igrači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BratMinli Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Sve po planu, tekma bliže do odlaska Artete. Nadam se potopu, barem petarda da pukne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted August 28, 2021 Author Share Posted August 28, 2021 Za Salibu nije imalo mesta u ovom timu 😄 . Pa Siti da ovde ima Aguera bilo bi već 6/7:0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BratMinli Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 ESR što više na krilo neka ide. Bravo Arteta. P. S. Drugi gol faul bio i ni C od crvenog. Još Atkinson govedo penal da svira i odradio je svoj posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Vidim Dzaka opet crveni... Al nema veze cim mu istekne suspenzija vrace se on jaci nego ikada!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted August 28, 2021 Author Share Posted August 28, 2021 Kakva taktika Artete.Dakle,Lokongu koji je jedini nešto odigrao u prva dva kola stavi na klupu a na istoj ima dva golmana.Šta će mu dva golmana na klupi?Misli da može dvojica u isto vreme da brane 😄 . edit:najjaca fora koju sam procitao na nekom drugom forumu-Arsenalu da nije onog kupa,gol meseca bi birali sa treninga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Čovek spreman, očekuje poziv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabljuroligbringer Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 48 minutes ago, sasha arsenal said: 😄 edit:najjaca fora koju sam procitao na nekom drugom forumu-Arsenalu da nije onog kupa,gol meseca bi birali sa treninga. Ima i za Remzdejla, 2019-20 branio za Bornmut, ispao 2020-21 branio za Sefild, ispao 2021-22 brani za Arsenal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Sa igracem manje dobro su i prosli, a cini mi se da ni Pep nije bas gurao da ih ponizi. Moglo je ovo lako da se zavrsi sa 7-8 komada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted August 28, 2021 Author Share Posted August 28, 2021 Realno je moglo da bude koliko su oni hteli golova u mreži Arsenala.Najjače je sto su poveli sa 2:0 a da nisu nesto do tada ni igrali. Ovu ekipu je Arteta stvorio.Imao je sasvim dovoljno vremena da izgradi ekipu koja će ličiti na nešto,makar da ima neki smisao igra koju postavlja.Odavno je trebao da leti.Sada je krajne vreme.Može i Edu da mu se priključi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Slupali su silan novac na dovodjenje osrednjih igraca, a bolje da su deo ulozili u dovodjenje pristojnog trenera. Pateticno je to da su u tri utakmice nisu uspeli da daju jedan gol, a Obamajang je dvanaest puta dotakao loptu u prvom poluvremenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted August 29, 2021 Author Share Posted August 29, 2021 Pristao na raskid ugovora.Lepo... Srećno. edit: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BratMinli Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Upravo tako. Arteta je početna, ujedno i najvažnija, slaba karika. Ovi igrači znaju fudbala, setite se samo kada smo igrali 3-5-2 sa Emerijem, kada smo imali niz od 13 utakmica bez poraza ako se ne varam, Holding je bio Tony Adams lično, a sada ne sme da napadne igrača, a gde su ostali igrači. Svi osim Lena su u padu formu, to je SAMO do trenera. Mi imamo igrače za borbu 6-8 mesta, ali Arteta forsira sistem za koji jednostavno nemamo igrače, umesto da sistem prilagodi njima. Nadam se sutra da će biti nekih vesti od otkazu Arteti i da su spremni novci za Kontea. On je isto rizik, uvek se posvađa sa svima,ali barem ima rezultate. Ja se samo plašim da ovo nije dno, da može još gore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Da mi je neko pre desetak godina rekao da cu ovo pisati, rekao bih mu da je lud posto nisam podnosio Arsenal. Zelim vam da sto pre promenite vlasnika, a pre toga da isutirate ovu prevaru i posaljete je za Eibar ili Kadiz, iako je daleko od jedinog krivca. Nadam se da ce se Arsenal bar malo izvaditi iz sranja, tuzno je gledati ovaj nekad veliki klub kako posrce i trpi blamaze. Nekada sinonim za ofanzivni fudbal nije dao nijedan gol za tri kola ( na stranu sto su Celzi i Siti jaki kao zemlja ). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Meni je samo smor da toliki broj navijaca, tacnije ljudskih osoba pati, u svojstvu navijaca Arsenala. Ovo je bas patnja. Jbt, veliki klub... Kad vidim koliki broj ljudi je tu devoted, jos u privatnom zivotu znam neke, nije mi svejedno. Ja sam se zagrejao za fudbal najjace krajem 90ih i pocetkom 00ih, i duboko u meni je to rivalstvo sa Arsenalom bas jako. Tad najvise volis nesto, tad najvise mrzis nesto, tad se najvise nerviras, tako da postoji uvek neka zicka u meni koja sa Arsenalom nece biti ravnodusna. I jeste Arsenal mnogo pogodan za laughing stock, brdo je trulih fora na racuna Arsenala, ali se Arsenal toliko lepo crta, da moraju da isplivaju dobre fore na racun Arsenala. Medjutim, ne bi trebalo da bude tako. Prazno mi je kad se ovo dešava sa Arsenalom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vince Carter Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Willian je sa 32 godine dobio od Arsenala 3-godišnji ugovor i zarađivao je 240 000 funti nedeljno. Takve stvari se nisu dešavale u eri Arsena Vengera. Rizikovali su mnogo sa njim i nije se isplatilo, ali imaju sreće da Willian nije pohlepan i da hoće da raskine ugovor sa Arsenalom da bi se vratio u Korintijans. Uštedeće veliki novac na zadovoljstvo Stena Krenkea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted August 29, 2021 Author Share Posted August 29, 2021 Ni njemu nije lako. Inače,najgotivniji lik od svih bivših fudbalera Arsenala.Legenda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted August 30, 2021 Author Share Posted August 30, 2021 (edited) Samo neka je veselo. Edited August 30, 2021 by sasha arsenal Link to comment Share on other sites More sharing options...
BratMinli Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Šta nas čeka do kraja dana? 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 25 minutes ago, BratMinli said: Šta nas čeka do kraja dana? 😀 Izvesni Takehiro Tomijasu, univerzalac (desni bek/stoper) iz Bolonje. Navodno, na radaru vam je celo leto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Ovo sto je uradio Vilian je na nivou naucne fantastike. Veteran da se odrekne jos 2 godine ogromnih para za sedenje na klupi, a ne verujem da mu Korintijas moze dati ni pola od toga... Najbolje sto se desilo Arsenalu u poslednje 3 godine. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted August 31, 2021 Author Share Posted August 31, 2021 3 hours ago, Miskooo said: Izvesni Takehiro Tomijasu, univerzalac (desni bek/stoper) iz Bolonje. Navodno, na radaru vam je celo leto. To je ono što im je nedostajalo.To je taj igrač koji će doneti novu dimenziju.To je Arsenalov Bruno.... Ovo je jebeni cirkus. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonajzer Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/sportski-direktor-arsenala-o-rekordnom-prelaznom-roku-sudite-nam-kada-ih-vidite-na-delu/397611 Edu objasnio. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted September 4, 2021 Author Share Posted September 4, 2021 Sad mi je lakše . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts