Prijatelj Mitar Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 2 minutes ago, Clash said: Tja, meni je drmr Puzzy uvek licio na Partizanovca. Mracan, nacitan i panker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 (edited) Ja i ne vidim da je neka nova verzija Gde vi to vidite da je nešto drugačije? Edited June 22, 2022 by Milenko Puzigaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 13 minutes ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Tja, meni je drmr Puzzy uvek licio na Partizanovca. Mracan, nacitan i panker. Naravno, nikad od njega stub srbstva ne mere biti, samo Grobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 44 minutes ago, Devojka Luke Razića said: Osim tih bedževa i rankova, šta se sve promenilo u novoj verziji? Ne znam, čini mi se da nije ništa. Metalni je čovjek za ovo pitanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 1 minute ago, Ne sam Safete said: Ne znam, čini mi se da nije ništa. Metalni je čovjek za ovo pitanje. Sta se pravite blesavi? Kao, ne vidite da ja imam list, a vi nemate? To je vama nista? Predlazem posebne sub-pdfs za nas s listovima, da se ne mesamo s ovom svetinom - mahacima 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Listovi su ionako bezze, cvijetovi su ono što me radi. 😊 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 15 minutes ago, Sunshine State said: Sta se pravite blesavi? Kao, ne vidite da ja imam list, a vi nemate? To je vama nista? Predlazem posebne sub-pdfs za nas s listovima, da se ne mesamo s ovom svetinom - mahacima A mi koji imamo sijalicu, gde ćemo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 6 minutes ago, DameTime said: A mi koji imamo sijalicu, gde ćemo? Ne znam ja sta si ti radila, pa si sa 2 hiljade postova dobila sijalicu?! Ja drobim ovde vec 3 godine, jedva mi listic udelise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 14 minutes ago, DameTime said: A mi koji imamo sijalicu, gde ćemo? Vas će Ana Brnabić da odvrne. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 7 minutes ago, Div said: Vas će Ana Brnabić da odvrne. Zali se upravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Jel mogu da platim za visi rank? Premium user da budem, rank: Grand master... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 1 hour ago, Sunshine State said: Ne znam ja sta si ti radila, pa si sa 2 hiljade postova dobila sijalicu?! Ja drobim ovde vec 3 godine, jedva mi listic udelise +1 Došla na forum par dana posle otvaranja, te davne 2019.godine. Pre ovog foruma bila na xyz foruma još od 2003.. i sada nemam ni cvetić. Nepravda! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 2 hours ago, Sunshine State said: Ne znam ja sta si ti radila, pa si sa 2 hiljade postova dobila sijalicu?! Ja drobim ovde vec 3 godine, jedva mi listic udelise Dobila sam jos jednu znacku. Jel mogu negde da menjam 3 za nesto bolje? Ili barem pravo da nekog banujem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 A mi koji imamo sijalicu, gde ćemo? Dve prsta u šteker.P. S. Nemo'to da radite! Sent from my SM-G998U using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 a ovi što pišu na tri foruma iste postove i kače iste linkove da im stoji iznad slike x3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Nervira to da sam zaradila veri popular bedž Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 7 hours ago, DameTime said: A mi koji imamo sijalicu, gde ćemo? Da pregorite 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Kakav mindfuck je spoznaja da na ovom forumu postoji jos ljudi koji pisu a ne samo mi na sportskoj sekciji 🤯🤯 10 hours ago, Ne sam Safete said: Frka oko ničega. Za tri dana ćemo svi navići na novu verziju, zaboravićemo kako je forum izgledao prije ovoga. Vala ja svoje tesko skupljene reakcije necu da zaboravim tako lako!! Odbijam da predjem preko toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 39 minutes ago, Redstar0356 said: Kakav mindfuck je spoznaja da na ovom forumu postoji jos ljudi koji pisu a ne samo mi na sportskoj sekciji 🤯🤯 Nisi svestan kakvu zurku propustas na gornjim spratovima. Da je politicki podforum soba, a clanovi koji pisu tu budu stvarni ljudi u toj sobi, ziveo bih tu zauvek, da nemam ovako jezivu soc. anksioznost naravno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Brate Ratzene, uz duzno postovanje, kod tebe bas ta anaksioznost ozbiljna, kada kazes da bi ziveo sa ekipom sa politckog podforuma..ja ni najgorem neprijatelju tu varijantu pozeleo ne bih..srecno tebi sa tom anksioznoscu, i za pocetak, mastaj o necemu lepsem... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilhelmina Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Ostarih i osedeh na ovom i prethodnom forumu, ukupno 18 godina, i jos sam Newbie?! Ima li nekog nacina da se dobije vanredno unapredjenje (samo da ne bude posthumno), jer me ovo bas pogadja 😁. A sad salu na stranu. Ovo je neki fazon koji treba da potakne ljude da vise pisu da bi dobijali znackice, ono kao lajk, sher, zaprati…, jer sto vise pisanja, vise i klikova i sve sto uz to ide. Jer kako vidim, forumski staz i reputacija ne igraju tu nikakvu ulogu, nego samo kolicina nastancovanih postova u nekom (izgleda odredjenom) vremenu. Naravno, jasno mi je da je ova verzija foruma gotov proizvod s trzista i da verovatno vise i nema drugacijih. Znaci, valja nam ziveti s tim. Samo sam osetila potrebu da i ja projomentarisem ovu smejuriju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 A, da uvedemo neku nominaciju za izbacivanje, pa glasanje. Svaki dan po jednog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenvzz Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 ...ja pišem rijetko i moram pitati,smiju li se forumaši iz različitih kasti raspravljati,oni iz najnižih kasti smiju li uopće pisati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 2 hours ago, Div said: A, da uvedemo neku nominaciju za izbacivanje, pa glasanje. Svaki dan po jednog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 56 minutes ago, mladenvzz said: ...ja pišem rijetko i moram pitati,smiju li se forumaši iz različitih kasti raspravljati,oni iz najnižih kasti smiju li uopće pisati? Nikako. Meni je prosto neprijatno kada vidim da neko nema zeleni list 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts