Jump to content

Milenko Puzigaca

Član foruma
 • Posts

  3,947
 • Joined

 • Days Won

  1

Milenko Puzigaca last won the day on May 4 2021

Milenko Puzigaca had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Milenko Puzigaca's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated
 • Posting Machine
 • Collaborator
 • First Post

Recent Badges

4.7k

Reputation

 1. Meni nisu neprijatelji nikakvi vučići i mali i takvi me uopšte ne zanimaju. Za šta su oni bitni? da nisu oni bio bi nerko drugi. Evo šta je zlo: A takođe i : Znači, kao što smo sto puta rekli, zlo koje treba zatrti na teritoriji Evrope pa rupu ofarbati u plavo nisu neki tamo vučići. Takve stvari može samo ekstremno ostarešćena i zadrta osoba da tvrdi posle ovih 30 godina, i posle smena XX "vučiča", koji samo kad padnu, ima svi da postanete... ne znam ni ja Švajcarci. To su gluposti. Zlo te teritorije je odvratno srbstvo, zbog koga i dalje kenjate oko tog kosoav ili oko te rusije i ostalih maloumništva, i to zlo treba satrti, i tek tad će sve biti drugačije.
 2. Pa šta? I kod boljih je isto bilo, pa? Ovima zbog kojih je sve to, a to su ovi anticivilizacijski degenerici za koje je civilizacija neprijateljsko ojruzenje se i treba osvetiti za tih 35+ godina i za sve.
 3. Odlično tako i treba, jer rekli smo, tu niko normalan ne treba da živi, a taj "njihov način" svih njih tu treba da umre. To jest ako ne prestanu da se bave zapišavanjem granica i teritorijama i raznoraznim svetovima i hiškanjem protiv svega, pa počnu da se bave time što se kradu paketi po poštama, ili ih jednostavno bace, ili što razne inspekcije kad im se prijavi neko nezakonito ponašanje prijavljenima kažu ko jih je prijavio itd. Kad uvedu reformu "svako ko radi sve anticivlizacijske stvari visiće na glavnom trgu" onda ćemo videti i za to ostalo, i možda može da se razmotri da li bi to nekome bila gruda. Do tada - gazi zlo, na svim stranama, a naročito na jednoj, zbog minulog rada.
 4. Pa ako znaju gde su im granice, i prihvataju to sa UN itd, zasto onda neprestano pene o nekakvim "srbskim zemljama", "srbskim svetovima" itd, zašto uopste ima da gledaju u neke Bosne, Crne Gore itd, i što nisu i oni kao svi normalni jos 1989 radosno docekali propast komunizma pa pohrlili da se sa tim granicama koje znaju gde su im integrisu u mrski "zapad", i zašto ih onda jos radosnije nisu ukinuli isto kad i svi normalni, jos pre 15 godina ili koliko vec ima, to jest te prelaze i to. Nema od njih ništa. Ni struju sami sebi ne umeju da proizvedu. Doduše, možda nemaju kad, jer velike misli oni misle i vekovne nepravde ispravljaju. Ko ce da se zajebava sa nekom strujom dok gori Hilandar, plus moze da je uveze i plati deset puta skuplje nego sto je prodaje. Bizmis, bato! Nego, kažu li nešto, kad će neki genija odatle da se obrati građanima na albanskom kao Kurti sto se vise puta obraca na srpskom? I ko će to biti? Lignjoslav, biolog ili mozda neki pop?
 5. Ima, i biće puštena kad se rupa prefarba u plavo, i pripoji NATO, kako je jedino prirodno. Na toj strani je ona dečja pesma "kad si srećan" a ritam će davati plač i škrgut zuba iz jazbina neprijatelja civilizacije, koji bi "voleli da vide mrski zapad na kolenima". Ama će biti obrnuto. Oni će morati da kleknu, pa da nesto urade "mrskom zapadu", poznatom jos i kao "evropska civilizacija", ciji deo ovi maloumnici ne smatraju da su, ocigledno, iako su geografski u Evropi, zato sto sa njima nesto nije u redu. A i da ne urade to, onda ce popiti sankcije, sto je mozda i bolja opcija, jer ce se ove mrske strane privatne kompanije odatle premestiti negde gde nisu ludi, i povuci zaposljene. Win - win.
 6. Pa oni onda neka se time bave, ko im brani. Daj b'e će ga tužimo. Ove što plusučare i tako u vezi toga zanima samo kad će se uvesti neki zakon ili nesto da ko na silu nameće te zaumne teme o ispusenim mustiklama i davno zavrsenim pricama bude momentalno strpan u ludnicu, gde ce ga silom izleciti od te navike - da siluje unaokolo u glave temama koje nikoga stvarno ne zanimaju. A ono sto ih stvarno zanima su samo konkretne stvari. Kao sto je, kad ce to u NATO, milom ili silom, i ona rupa da se prefarba. Bolje ovo drugo, da degenerici koji sebe ne vide kao deo okruzenja budu naterani da mu se pridruze, tako sto ce um npr biti iskljucena struja na 4 godine, kao oni kad su to radili u Sarajevu, ili njihov putler sto radi u Ukrajini. I onda da moraju da se pridruze ako hoce da zive, ali da ne smeju da zucnu, nego da se i tu ponasaju kao sto se ponasaju kad odu negde na arbajt, i da se noću iz njihovih jazbina čuje samo plač i škrgut zuba zbog te velike nepravde - što su naterani da se ponašaju normalno. Pa onda, sto je pomenuo covek, kad ce se isto u ludnice momentalno slati svako ko zucne o "srbskim zemljama", sto implicira da to jos ne zna gde su mu granice. Pa onda, kad ce ruskokolonasi i drugi kvislinzi koji buncaju po raznim televizijama napuniti gr...udu nečim korisnijim od onoga cega su puni i tako te stvari.
 7. Sve je u pravu, a mogu ovi kojima se ne sviđa da galame koliko hoće. Ništa on drugacije nije rekao nego što govore raznorazni "autosovinisti" istih tih 30+ godina. Narocito ovo sa pocetka - oni su ludi. Ovi srbende i ta sorta.
 8. Što samo znači da nisu dovoljno nataknuti kako je trebalo i kako su bili zasluzili, a sad su još više zaslužili da budu još više nataknuti. Anticivizacijski gad.
 9. Ma sa njima treba prekinuti sve odnose osim kupovine sirovina, i to je to. I oni su se sad razotkrili sta su, a pristojan svet sa takvima ne treba nista da ima, nego treba da se od takvih ogradi, zidom. Proizvode moze da kupuje, ali samo to. Mozes da im kazes, tako je, ne vrede mi podjednako zivoti neprijatelja civilizacije, i ako te to puno vređa odgrizeš mi ... leđa A kad se zapanje ili kako god da reaguju može i "šta je bilo, mislili ste da je samo vas razotkrio zlocinac putler, hoće to, hoće...". Takođe "more ili si na strani civilizacije ili nisi, i ako nisi, bićeš nataknut, kako i treba da bude, a možeš da ludiš koliko hoćeš, tako će biti". I slično, jer ko ih...
 10. E, a zasto izgleda kao da nekome smetaju ti migranti? Pa sta ako tu prolaze? Oni nemaju nameru tu da se zadrzavaju, pa i da imaju, pa sta? Ne ti naoruzani, nego ovi normalni. A za te naoruzane, i odakle im oruzje, pa mozda treba da pitaju popove. U Crnoj Gori su po manastirima popovi imali sanduke oruzja kad su litijasili, valjda za slucaj da litije ne uspeju, pa garantovano i tu isto rade.
 11. Naravno da nema dozvolu, napisao sam zasto. Za svaku gradnju bilo čega iznad uređenog vodotoka, kao sto je ovaj, treba da se trazi saglasnost od preduzeca Srbijavode, odakle svima odgovaraju da se ne sme vrsiti tzv zacevljavanje, tj iznad uređenog vodotoka ne sme se nista graditi, osim mostova, a sa obe strane mora da se ostavi prostor od 3 do 4 m da bi u slucaju potrebe mogle da uđu mašine kao bager, da to ciste i odrzavaju. Inace, jos u vezi ovog nacoša iz videa gore, te srbende i nacoši su ljudi umno poremećeni i oni stvarno smatraju da su u tuđem neprijateljskom svetu i veku, kao što je pricao njihov Dobrica Ćosić. Oni nisu normalni, oni su mentalno bolesni, i zato sve ovo. Što ih ne oslobađa odgovornosti za rupu, i ne znači da ih ne treba nemilosrdno zguziti kad dodu na red, što će valjda biti uskoro, pa ako im se ne sviđa svet, rešenje tog problema znaju.
 12. Pa nista to nije cudno, jer ti nacionalisti su potpuno umobolni i oni stvarno veruju u ovakve gluposti. Dobro ih je Đinđić procenio kad su to bili kod njega neka delegacija iz SPS i kenjali tamo ovakve bluposti, i o malim Milicama i nokširima itd, a bio je tu Beba Popović, pa ga posle pitao, ma kako možeš da slušaš ove ludake, a Đinđić mu rekao, kao, pa baš zato su fascinantni na neki način, jesi li im video poglede, oni su potpuno poremećeni i sumanuti. I naravno, slazem se sa Fredijem, mogu samo da se deru, ama Titu i Jugoslaviji narocito ovi tu bolesnici koji su izgleda 80 do 90 % isti kao ovaj bolesnik sa snimka nisu dostojni nešto da izjedu.
 13. To tako i treba, i treba ih sve nataći na alatku, a naročito rupu na tepihu, i zavrsiti jednom za sva vremena sa tom rupom, pa ofarbati to u plavo. Kome se ne sviđa slobodan je da se obesi. I treba. Takvi nisu potrebni u civilizaciji.
 14. And now for something completely different I onda, samo za...
 15. Touch & Go - Would You... Touch & Go - Tango In Harlem
×
×
 • Create New...