Jump to content

mladenvzz

Član foruma
  • Posts

    657
  • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mladenvzz's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

788

Reputation

  1. ...dive,već kad se spekulira što bi bilo da je bilo.Recimo,da je Staljin poživio još 5/10 godina ex-YU,bi bila članica NATO,Đilas a ne Kardelj bi bio glavni ideolog(vjerojatno višestranačje),a možda bi bila i među državama osnivačima današnje EU.
  2. ...stariji sam nešto od diva i što se mene tiče,radim u kući i oko kuće iste poslove kao i ranije.Jasno,ne istim intenzitetom.Negdje ranije,je to dobro opisao div.Radim polasata,eventualmo sat vremena pa odmor.A ovo,da li stajati na lojtri ili ne,je irelevantno.Iz iskustva znam,da bi veći problem bio da je stajao na stolici sa rukama iznad glave.Ja koristim lojtru uvijek i kad mijenjam žarulje i ne vidim tu neki veći problem.Meni zapravo je veći problem kad moram raditi na podu.Nekada sam samo čučnuo a danas moram kleknuti.E sad,ako nešto zaboravim pa se moram dizati,i to nekoliko puta .... Evo,sada se pripremam da ofarbam dnevno boravak sa kuhinjom i još jenom sobom.nekada mi je za to trebalp dan dva,a sada će to biti četiri pet dana.Treba razmaknuti namještaj pa vratiti na mjesto.Još uvijek sam u dovoljnoj snazi da to mogu sam odraditi.Jednostavno se moram zaposliti da ne mislim na ovo što se u životu može desiti.Ženi s kojom sam u vezi zadnjih desetak godina je nađen rak na plućima i to onaj agresivniji koji metastazira na mozak.
  3. mladenvzz

    Bliski Istok

    ...iz knjige Noa Tishby "Izrael-Jednostavni vodič kroz najneshvačeniju zemlju na svijetu" na str. 97: "Britanski popis stanovništva iz 23. oktobra 1922. navodi 13413Arapa,14699 krščana i 33971 Židova u Jeruzalemu." (https//archive.org/details/PalestineCenzus1922/page/n3/mode/2up.)
  4. ...Jože Šlibar bio je prvi s područja exYU koji je postavio svjetski rekord u skijaškim letovima.Bilo je to na skakaonici u Obersdorfu,1961.-141m.Kasnijih godina je rekord rušio/postavljao i Prevc iz Slovenije.
  5. ...Milka Babović:Jayne ima na sebi crnu haljinicu,posutu zlatnim šljokicama,a Chris...................
  6. Više volim Jureka od bureka Jure Franko-srebro u veleslalomu-prva medalja SFRJ na ZOI
  7. ...zorane,lamentiraš o starosti.Pa kod vas u Americi su predsjednik i njegov,najvjerojatniji protukandidat u " cvijetu mladosti" u fantastičnoj fizičkoj kondiciji a tek umna....
  8. ...zorane,nemam što dodati na ono što je napisao div.Od prvog trenutka kad sam uzeo u ruke mojeg Luku osječaji su neopisivi. Danas,mogu se igrati skrivača,mogu skakati,mogu plesati...Apsolutno sve što moj mali dečkić zaželi. Moj dragulj se službeno zove Luka Mateo Romo Perez Se....Navodno je takav običaj u Ekvadoru i od toga snaha nije željela odustati. Moj Veljko i Marija žive zajedno više od deset godina,ali o braku ne razmišljaju.
  9. ...potpisnici Budimpeštanskog sporazuma su SAD,Velika Britanija Rusija i Ukrajina.Dakle,nije NATO,i nema aktivacije čl. 5
  10. ...pred 5-6 godina operirao sam mrenu na oba oka.Zahvati su bili potpuno bezboni u razmaku od dva tjedna.Ja nisam trebao koristiti nikakove kapi ni prije ni poslije zahvata.
  11. ...pokušavam se prisjetiti što sam radio kad se Stileto rodio,ali i neide baš.Znam da sam trčao za djevojkama,ali nikako se prisjetiti,zašto
  12. ...junioru Stiletu sretan rođendan i sve najbolje
  13. ...kad omladinci u odnosu na mene počnu pričati o starosti,ostajem bez riječi
  14. mladenvzz

    Bliski Istok

    ...Izraelci su usvojili zakon kojim se 30.11. proglašava godišnjim nacionalnim danom sječanja na 850000 židovskih izbjeglica koji su raseljeni iz arapskih zemalja i Irana u 20. stoljeću nakon uspostave države Izrael
  15. ...zemljo moja-muzika i tekst kemal monteno
×
×
  • Create New...