Cooper Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Pisao sam o tome.U pitanju je majstorica polufinala ABA.Ako izađe u javnost više detalja neće biti dobro po vas. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 I on je povezao neke ljude sa nekim mestima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 I on je povezao neke ljude sa nekim mestima. Velja nevolja namestio tekmu!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Borba za opstanak danas u Zadru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Lepo od devedesedvojke što su nam obezbedili prenos u 17h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Koji nam je ovo poraz u neizvesnim zavrsnicama? 8? Sreca pa nas niko vise ne gleda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Hajmo se nadati da je Radovanovic veceras kupio vise minuta. Na racun Radeta i Dange naravno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 On 12/19/2020 at 12:59 AM, Kooineeperk said: Nesto kontam, sadasnji skor vam je 5-5, a moze se proci cak i sa 11 poraza ako je baz izjednacena liga. Realnije je da bude 9 ili cak 10 poraza dovoljno za to 4. mesto (ako do kraja bude nezivesna liga sa konkuretnom Igokeom i Megom) . Jos se igra sa (nije po redosledu): Kod kuce: CIB, FMP, KRK, SPL, IGO, MOR U gostima: BOR, KRK, SPL, ZAD, BUD, COL, CZV i MEG. Ovo boldovano jednostavno ne sme da se kiksne (mozda eventualno jedna) i onda treba dobiti 2-3 utakmice protiv direktnih rivala za plejof. IGO kod kuce i MEG u gostima su verovatno najlakse mogucnosti. Potom MOR kod kuce. I zapravo mislim da ce ta utakmica protiv Mornara biti kljucna. Sreca je da ce biti tamo pred kraj, u martu, kad i Mega, dok Igokea dolazi u februaru pre kupa. Poenta price: Filipovski ima vise od 3 meseca da poslozi stvari. Jos jedna utakmica ove godine pa rana pauza (zbog Primorske), potom lagani start u 2021. i 2 teza gostovanja u januaru protiv Buducnosti i Cedevita Olimpije. Nije kraj sveta ni ako se izgube ove dve a sve ostalo dobije do tada. A onda posle Kupa, opet 2 lakse utakmice i lomljenje sezone serijom 3 teske utakmice Zvezda-Mornar-Mega. On 12/31/2020 at 1:54 PM, Kooineeperk said: Netacno druze Realni, prolazilo se i sa 10 pa cak i 11 poraza ali za to liga mora da bude u sredini izjednacena, na sta ova sezona itekako mirise sa Megom, Igokeom, Cedevitom, Mornarom pored Buducnosti i Zvezde. Dakle imas 6 ekipa koje imaju sanse za plejof, to je vise nego dovoljno da se i sa 10 poraza moze proci. Prolazilo se cak i sa 11 poraza https://en.wikipedia.org/wiki/2009–10_ABA_NLB_League i https://en.wikipedia.org/wiki/2010–11_ABA_NLB_League Evo kad ste vi prosli sa 10 poraza https://en.wikipedia.org/wiki/2012–13_ABA_League Moze se. Sprdam se sada, ali ja sam cini mi se duze verovao da mozete do Top4 nego neki partizanovci... Jbg, pogresi covek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Mi smo samo iskusniji, buraz. 🙂 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 (edited) @KooineeperkSve si promasio, em ove najbolje ekipe imaju bas malo poraza (2/16, 3/15, 3/16, 4/18 i 3/17), em je Partizanu poslo sve lose sto im je moglo poci (sto apsolutno u ABA ligi moze da se desi skoro svakoj ekipi). Edited February 27, 2021 by goldberg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 1 minute ago, goldberg said: @KooineeperkSve si promasio, em ove najbolje ekipe imaju bas malo poraza (2/16, 3/15, 3/16, 4/18 i 3/17), em je Partizanu poslo sve lose sto im je moglo poci (sto apsolutno u ABA ligi moze da se desi skoro svakoj ekipi). Jesam, bicujte me... 🙂 Jbg, stvarno sam imao neko razmisljanje da tih par neocekivanih poraza u prvoj trecini sezone moze da se ispegla i zauzme pozicija za PO. Dobro, losa prognoza, kao i moje uplate na to da KKP dobija KKCZ u Kupu, pa da je Mega dobija u finalu, i da FKCZ prolazi Milan (nakon neresnog u Beogradu). 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Za KKP u kupu i FKCZ si bar bio blizu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Losa su vremena, ljubavi tu nema, Andrea. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 9 minutes ago, Karakondzula! said: Losa su vremena, ljubavi tu nema, Andrea. Hvala na brizi. Ali koristi odgovarajucu temu za odgovarajuci sklop recenica, ok? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 On je svoj novac zaradio pošteno i treba mu isplatiti svaki cent od onih 17 meseci uz odgovarajuće kamate i izvinjenje.Sve što smo pisali o Ostoji dobija svoju potvrdu.Kao i o Andrei i uslovima u kojima je radio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Hocete mu isplatiti i premije za Aba ligu i EK? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Ja koliko se sećam Kupi je branio i još uv k brani Ostoju na svakom koraku, i ovde i na instagramu, tako da nisam siguran šta to dobija svoju potvrdu i o čemu su oni pisali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Meni je nerealno da traži pare za ovu sezonu, ono što mu se duguje od momenta kada je potpisao sa Bajernom, to je normalno da traži, ali ovo mi nije jasno... Tu nema ni pravnog osnova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Zavisi kakav je bio rastanak. Meni ova tužba baca malo drugačije svijetlo na sve što se dešavalo. Volio bih da im uzme sve pare. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Sve pare i 2 small forwarda 3 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 1 hour ago, Ne sam Safete said: Zavisi kakav je bio rastanak. Meni ova tužba baca malo drugačije svijetlo na sve što se dešavalo. Volio bih da im uzme sve pare. Kakav god da je bio. U danu kada je potpisao sa Bajernom, prestalo je važenje ugovora sa Partizanom. Partizan je dužan do tog dana da mu isplati. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Kakav god da je bio. U danu kada je potpisao sa Bajernom, prestalo je važenje ugovora sa Partizanom. Partizan je dužan do tog dana da mu isplati. Peru državne novce ostoja i trinki.Sad će ovaj sve da mu isplati i lapo/lapo njih 2 , a nama kobabasica grande.Sva sreća pa smo uzeli 2mil € obeštećenje za CMM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Šta god mi mislili o Ostoji činjenica je da bi taj ugovor, ako bi se isplatio, išao preko naših leđa a Ostoja ne bi dao ni dinara iz svog džepa. Zna to i Trinki tako da je ovo jedan jajarski potez sve u svemu, čak i da postoji osnov za to, a ne vidim ga.Ne trebamo ni u kom trenutku izgubiti fokus šta je bitno, posebno u najlošijoj sezoni kluba u istoriji, i ne birati olako strane u sukobu iz kog ne može ništa dobro proizaći za nas.A pište mi jajca i za Ostoju i za Trinkija, jedan će se snaći a drugi se već snašao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Nije ti neobično da su u nedelju dana informacije o 2 tužbe u 2 kluba i traženju novca za godinu dana unapred i "prebacivanju krivice" puštene preko istog novinara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 49 minutes ago, Green23 said: Kakav god da je bio. U danu kada je potpisao sa Bajernom, prestalo je važenje ugovora sa Partizanom. Partizan je dužan do tog dana da mu isplati. Ne moze se potpisivanjem novog ugovora sa x ugasiti obligacija iz ugovora sa y. Mi nemamo pojma kako su se zapravo razisli, jesu li raskinuli sporazumno ili jednostrano zbog neispunjenja (ni da li su ga uopste i raskinuli na kraju krajeva), niti znamo sta pise u ugovoru i kakve je uslove za sebe ispregovarao Trinki. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts