Jump to content

Kooineeperk

Član foruma
  • Posts

    10,388
  • Joined

  • Days Won

    10

Kooineeperk last won the day on August 8 2023

Kooineeperk had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kooineeperk's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post

Recent Badges

15.8k

Reputation

  1. Zaista, gde je @Sector? Tuga kao takva zbog svega (Kuper, KKCZ, a i DeDa se vratio u formu) jer ne vidim objavu da je negde zglajzn'o?
  2. Kako mu se skratila ruka za odlucujuci sut. 🙂 Srecom, tip je igraca koji nece odlucujuce suteve uzimati na ovaj nacin vec ce ici ili na prodor ili ce pronaci slobodnog sutera.
  3. Frisko od danas... @DameTime ovo si ti gostovala? 🙂 Ali kad je Boskic rekao "budalaskinja" tu sam pao sa stolice 😄 OK, sam cu da izadjem... 😄
  4. Kaminski mi ima nekako prigodnije ime za odrzavanje vatre...
  5. Za to su jos mladi. 😄 Mada imamo i primer Keselja...
  6. Pricao je da to ime ima od ranije ali ga nije koristio. Svakako za USA potrebe, posto je dobio poziv da ode tamo, Christ Jean-Marc je bilo "pogodnije". Inace, Chad (gde je rodjen) je vecinski muslimanska zemlja, a bio je potom i u Senegalu gde ima jos vise muslimana procentualno. Njegova familija je kaze pola-pola, hriscani i muslimani, ali je on musliman i odlucio se da sada koristi svoje muslimansko ime. Tako da nije neki prelazak, vec covek hoce da bude poznat onako kako je poznatiji u svojoj domovini.
  7. Darko Milicic je lik koji je kasno sazreo, u glavi. A sazrevao je sam ili u prisustvu ljudi koji nisu doprineli tom pravilnom sazrevanju (citaj: iskoristili su ga). Covek je 2-3x hteo da batali NBA, da se vrati u Evropu, da tu oporavi karijeru, ali mu je agent na neku foru pronalazio angazman tamo. Darku su najmanje pare bitne tada, ali se agent i oni oko njega lepo ugnezdili. E onda je doslo do tacke pucanja da je skroz batalio kosarku. Da je otisao godinu-dve kasnije u NBA, nakon jos jedne sezone u Evropi, bilo gde, samo da igra redovno protiv jakih timova i da ima dalji dril treninga kao sto je i imao u Hemofarmu, njegova karijera bi bila drugacija. Ili da je tamo imao nekoga da ga vodi kroz NBA, nekog mentora ili zastitnika. A ne title-contender ekipu gde nije bilo mnogo mesta za njega, odnosno nije mu dovoljno paznje posveceno. Neku ekipu iz gornjeg doma, koja se bori za recimo conference-title, cisto da nije neka ekipa koja tankuje i kojoj rezultati nisu bitni zarad daljih pikova. No tako je kako je. On nikoga nije zavrnuo dok je igrao tamo. Mnoge je pokusao i da odgovori da ga angazuju. A oni su bili u fazonu "shut up and take my money" jer jbg, 2. pik iza Lebrona. Nakon svega toga, on je prilicno sazreo i eto, poslednjih godina nema cak ni njegovih ekscesnih snimaka napijanja, kikboksovanja i sta ti ja znam. I po pricama vidis da je tome sigurno doprinelo i to sto je postao roditelj i kako sada recimo uci sina koji trenira.
  8. Ne valja kad dovedes mladog neizivljenog pa krene po splavovima, ne valjda kad dovedes ozbiljnog pred veridbom pa se razveri, ne valja kad dovedes ozenjenog al' bez porodice, ne valja kad dovedes matorog sa porodicom i decom... Koji kombo nam jos nedostaje?
  9. Ubacio sam ovo u google translate. Kaze da je nista sto dobar sraf ne moze da sredi, tako da na zalost ne gine operacija. Drzi se Jago! https://en.wiktionary.org/wiki/screw Pogledati stavku 6 u sekciji Noun. I sve ce vam se samo kas'ti.
  10. Plagijatoru! 😛 Jednu lepu i neverovatnu pricu "Road to Berlin" i osvajanje drugog naslova prvaka Evrope. Bez zezanja, zasto da ne? A Netflix ni da kaze "hvala"... Ali valjda ce mi se komsije sa foruma zahvaliti na ovome kad se obistini.
  11. Jednu lepu i neverovatnu pricu "Road to Berlin" i osvajanje drugog naslova prvaka Evrope. Bez zezanja, zasto da ne? A Netflix ni da kaze "hvala"... Ali valjda ce mi se komsije sa foruma zahvaliti na ovome kad se obistini.
  12. Nedostajalo je jos samo da siri ruke, Nemanja style.
  13. Na ignoru sam mu... dooooobrooo...
×
×
  • Create New...