Jump to content

Kooineeperk

Član foruma
  • Posts

    10,659
  • Joined

  • Days Won

    10

Kooineeperk last won the day on August 8 2023

Kooineeperk had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kooineeperk's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post

Recent Badges

16.2k

Reputation

  1. True, mada nisam ispratio sta je bilo, jel isao na neku operaciju ili mora da miruje, moze li neka maska onda ili je bas out? Ali i bez njega, imaju oni dovoljno potencijala, da uz neki dobar sut naprave dar-mar.
  2. Prodati su "paketi", mozes individualne da uzmes valjda https://www.ddtickets.rs/ddtickets.asp?NewAction=1&JobID=115D9F80-B6F4-421C-9791-AD873890E539&HitID=7325509&LangID=1&KeyID=86BD8181-C6CC-43D9-9FAA-07488F879EE3&StructID={6A40430A-F759-46F3-BB53-77B8828D5BB3}
  3. Da mi prvo udjemo u to finale, sta kazete na to? Iskreno, nije Mega za zezanje ovako poletni kakvi su sada, bez ikakvog opterecenja igraju... svasta moze da bude.
  4. Bukvalno nista od ovoga (boldovano) mi ne smeta, u ovom trenutku, jer je cilj samo jedan - da se spreci ovo poslednje. I zato mi smeta: - kad je opozicija razjedinjena, kada jedni javno pricaju jedno, a drugi drugo, pogotovo oko strategije oko (ne)izlaska na izbore - ok je imati razlicito misljenje, ali daj zadrzi ga za sebe dok ne bude nekog dogovora. - kada ne mogu da se demokratski dogovore i ispostuju stav vecine, i budu zajedno u tome, sta god da je. Bukvalno, samo te dve stvari. Za posle, mozemo da ulazimo u detalje, samo neka prvo sklone Vucica.
  5. Uf Fancy, pa onda ne pratis dovoljno 🙂 ZLF = Zeleno-Levi Front, bivsi Ne Davimo Beograd; Savo Manojlovic = Kreni-Promeni.
  6. Ako opozicija izlazi razjedinjena i polovicno, imam tri opcije: Ostacu kod kuce Idem da ponistim svoj glasacki listic Idem da glasam za Vucica - bez zezanja, neka nas jebe jos 4 godine samostalno, neka ima neki privid toga da je Beograd za njega (naravno nece jedan moj glas to promeniti ali mozda bi mogla neka silent kampanja da se napravi). I opozicija da se na taj nacin kazni, jer bolje ne zasluzuju ocigledno. Trebalo je ili svi na izbore ili svi u bojkot. Nema trece.
  7. To mi je palo na pamet, mislim da je to po nekim pravilima zuti za kapitena, pa zar nisu mogli da ocekuju tako nesto i da traku u pocetku ponese neki napadac na primer?
  8. U sva 4 derbija ove sezone smo bili bolji od Partizana. Cista i apsolutna dominacija. Ruku na srce, ne toliko zbog toga sto smo mi ne znam koliko dobri ove sezone bili, nego zato sto je Partizan dosta los. Ali je za razliku od nas bio i ultra borben. Prvi derbi izgubili, ajde, tu su komsije jos i koliko toliko bile ok. Imali smo i posed i sanse, i golove iz malih ofsajda i puno promasenih prilka... Drugi smo ih odvalili igrom, najbolja nasa igra u derbiju, ne pamtim kad smo u poslednje vreme ovaliko sansi protiv njih imali, a oni su imali srece da bude 2:2. Onda u trecem u kome nam je odgovarao i neresen rezultat, opet smo bolji ali opet jurimo rezultat, kao u sva tri prethodna derbija, ali ih prestizemo. I sada, u cetvrtom, ne tako sjajna igra kao u prethodna dva derbija, pre svega jer je Miloje odlucio da zatvara utakmicu nakon brza 2 kola u 30. min. Nekako i pored svega ostaje nesto nedoreceno. Ivanic danas neuobicajeno los. Serif, standardno los, mnogo mu treba prilika da on nesto napravi (Mijate, sine, mora li ta Amerika?), a i ostali prilicno bledunjavi osim onog bleska Olajinke pa se i on posle utopio u neki los prosek. Glazer, golmancina kakvu ne bi smo imali ni da Borjanu oduzmemo neke mane. Treba ga zakljucati na barem jos 3 godine.
  9. Ovo nije smelo da se svira... a i Nedaje, em spor em nije znao da se postavi, imao je korak prednosti, samo je trebao da pusti da mu se zakuca u ledja a ne da rizikuje da ga rempluje sa strane...
  10. Zato sto se igralo 11na11 bez nekog naseg srljanja. Sa 11na10 i nasim srljanjem zaista mislim da se ta verovatnoca povecala. Ali, ok, sve je to neko SBBKBB naklapanje, ali smatram da je ok izneti misljenje - pre svega zato sto je istaknuto kao da je taj crveni uticao na to da vi ne postignete povoljniji rezultat - to bi bilo istina da smo mi dali i treci gol. Svakako mislim da je verovatnoca bila veca, ali da, kondicija je bila problem, da je Kalulu zapravo usao u drugom, da je bio sveziji, to bi bilo zeznuto po nas... A isto tako smo svi svedoci koliko ste golova ove sezone dali u poslednjih 10min utakmice - dakle snage neke ipak ima, a voljni momenat, posebno protiv nas, ali i generalno (koji ne znam iz kog razloga je ovde osporavan) je definitivno bio prisutan (tokom cele sezone). O Terzi, ne bih, da ne bih poceo da psujem pa da derbi docekam u prdekani 🙂
  11. @Barkley#34 @pendulum ne kazem da ne bi bilo sansi, samo prosto kad je nesto izuzetak (kao sto je ta visoka efikasnost), pa cak i ako se desila na 2-3 utakmice, iznivelisalo bi se to da je jos bilo prilika. Hocu da kazem da svakako verovatnoca za novi gol nije bila velika 11vs11 pri 2:2. A onda dolazi taj crveni gde se povlacite, stajete u blok, niste se dali ni da vas malo izvucemo, mi tu kao nesto pokusavamo, a imam osecaj da gol ne bi dali barem jos jedno poluvreme dok svi ne pocrkamo... s druge strane, imali ste u tom momentu igrace koji mogu da povuku, ako me secanje ne vara bio je u igri Kalulu mada mislim da je posle zamenjen, bio je Goh, Bazdar... oni mogu da protrce opasno. Anyway, kako god, bilo pa proslo, danas je nova. Nadam se da ce biti dobrog fudbala kao i u prethodnim utakmicama, da necemo gledati nicije atake na sudije i da nece biti izlezavanja na travi 🙂 Pa ko bude bolji neka pobedi.
  12. Ma jok, uvek se to radi incognito... jednom sam se tako zajebao pa mi je poslala zahtev za konekciju. 🙂
  13. Offtopić: imao sam u Beogradu koleginicu (ne baš koleginicu, radili smo u istom preduzećetu, ali u skroz različitim djelovima, nismo imali previše kontakta) sa tim prezimenom, veoma je eye candy 😁
  14. Odlicno si poceo da primenjujes ovaj hidden content, samo vidi ako mozes i ovaj gornji deo u hidden, i napises recimo 2-3 recenice na pocetku kao neki executive summary i to je to. 😉
×
×
  • Create New...