Jump to content

KK Partizan 20/21


uvrnuto

Recommended Posts

10 minutes ago, đubrivo. said:

 

+ zagorac krene da igra kao da je košarkaš

 

dalje nisam čitotm

 

 

Ja mislim da od ovoga stvarno nema ništa. Način na koji je Memfis raskinuo ugovor sa njime, u startu je govorio da nešto tu nije u redu, i nije bilo. Gledaćemo povremene bljeskove kada krene šut, tipa 2 solidne partije u 5 i to je to. 

Link to comment
Share on other sites

Zagor bješe uzimao neka zlata u basketu 3x3? 

 

Sve sam više mišljenja da je zapravo basket njegov forte 😁 Ima tu vica u igri, ima povremenih bljeskova, od svega on zna pomalo, ali kad se to stavi u ravnu profesionalne košarke, jednostavno nije dovoljno. Dodatno, tijelo mu definitivno nije na nivou profesionalnog košarkaša, a sad je već i pitanje koliko zapravo ulaže sebe u dalji fizički/tehnički razvoj (pomenuo je ovo i SF čini mi se).

 

Ne znam, karikiram malo i još uvijek gajim nadu da može nešto od toga da se izrodi, ali zaista nije obećavajuće. 

Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, realno *w said:

Možda si ga pomešao sa Andrićem?

 

Obojica su bili dio te ekipe izgleda 😁

 

Quote

Zagorac won the gold medal at the 2012 FIBA 3x3 Under-18 World Championships representing Serbia national 3x3 under-18 team together with Luka Anđušić, Miloš Janković, and Mihajlo Andrić.

 

Edited by Shonewizard
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, đubrivo. said:

ako mekintajer bude na nekih 38-40% (što je jebiga, fenomenalno ali trenutno šutira za 3 skoro 59% u aba & 44.4% u EC!) a ostali održe svoje aktuelne procente + zagorac krene da igra kao da je košarkaš - možda je sve baš ovako taman i samo šćepanović da uradi svoj deo posla i stravinsky.

Ok, nije sporno da će Kodiju vremenom opasti procenti ali zašto onda nije realno očekivati da ostali malo podignu procente - Jaramaz je u EC na 28% a Pejdž na 39%, timski smo na 33% (čak i sa dobrim Kodijevim brojkama). To bi samo bilo već viđeno, ništa spektakularno.

 

A gde je tu sve ono drugo o čemu realni priča što nam je donosilo 85-90 poena prošle sezone? Kad već imamo pleja sa prednostima u odnosu na Voldena, što je Frenčajz već pominjao.

 

Ali, da bismo sve to videli mora malo i da se radi.

Link to comment
Share on other sites

@Barkley#34

"mora i malo da se radi" a scepo lenj. nije dovoljno da gledaš godinu dana majstora kako vozi kola pa da sednes sam i voziš isto Edit pogotovo sa kolima koja nisu tvoj izbor, već si ih malko frizirao 

 

što se pageovih 39% tiče, gde ćeš više, to je izvrsno! što se jaramazovih 28% tiče, kontam da može malo preko 30, 33% recimo, ne znam koji su mu inače procenti ali konstantan šut svakako nije njegov forte. kao ni bilo kome u sastavu osim pagea. 

Edited by đubrivo.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tomas je na 25%, kontam da može preko 30%.

Jara je na 34%, to je to kod njega.

Uroš je na 15% to može samo bolje i to dosta bolje;

Rade je na 31%, kontam to je to što možemo očekivati, možda neki mikro napredak

Danguba na 33%, isti komentar kao kod Radeta

 

Znam da bezobrazno zvuči, ali iskreno mislim da Pejdž može još dosta bolje od ovoga...

 

Sve u svemu, to je što je, ne verujem da će tu biti previše promena.

 

 

 

Edited by realno *w
Link to comment
Share on other sites

Kao prvo, meni ne moraš da učitavaš negativnost prema Šćepi jer mi je bio jedan od omiljenih igrača, a mislim da sam među pozitivnijima glede njegovog statusa, samo što ne mogu da žmurim na ono što vidim. Pod citiranim sam mislio na rad cele ekipe ali on jeste kao trener odgovoran. Taki pos'o, jbg.

 

Drugo, mislim da ti nije baš dobra analogija jer je on dobrano pomagao tom majstoru, vozio probne krugove i bio deo budženja mašine na prilično dobar nivo. A posebno ti Žoc nije dobro poređenje, već objašnjeno više puta zašto. Uostalom, i njegov pomoćnik je napravio čudo.

 

 

Ili, ok, izvini što sam ga kritikovao što je zaboravio Mozlija na klupi. Neću više. 

Link to comment
Share on other sites

zaboravio mozlija na klupi protiv huventuda, gde je mozli realno igrao loše a janković dobro. borac je kiks taman da smo ti i ja igrali a posle je mozli igrao tih nekih 25min što mu je, cenim, prosek 

 

Edit @realno *w

pa da, akcije za pagea i za thomasa, to su neki prostori za napredak u poentiranju plus legenda o zagorcu 

Edited by đubrivo.
Link to comment
Share on other sites

22 hours ago, đubrivo. said:

ne vidim ja vaše osnovne probleme kao greške trenera ili pleja, već kao posledicu konstrukcije rostera uglavnom urađenu prošle godine, po ukusu trenera koji to zna da eksploatiše do maksimuma.

 

 

 

Ovo je poenta ovogodišnjeg Partizana. 

Prošle sezone smo pricali o istim nedostacima ovog tima medjutim Trinikjeri je to odlično ishendlovao jer je napravio izuzetnu timsku hemiju iz koje su se vešto sakrile mane. 

Sada kada je došao Scepa nasledio je isti tim sa istim manama, a hemiju tek treba da napravi. 

Opet ne treba zaboraviti na kakvim prostorima živimo i koliko znaci publika u izgradnji te hemije. 

AT je vest govornik i uspeo je da ubedi navijače da je to prava priča  i da treba da pomognu ekipi što je naravno vrlina. 

 

Scepanovic za razliku od AT nema publiku, nema podršku i došao je na ekipu koju nije selektirao

To je izuzetno težak zadatak i videcemo kako će se izboriti. Za sada nije sjajno, ali nije ni toliko loše.

 

Trebaće vremena i strpljenja, a znamo koliko je to osetljivo na ovim prostorima. 

 

Edited by propolis
  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

vajni, u poslednje vreme mi nisu jasni neki tvoji upisi, na razne teme. Uhvatiš se neke teze i zastupaš je do besmisla, a usput zaobilaziš hrpu prosutih argumenata. Pritom, sve koji se posredno ili neposredno interesuju za to pitanje trpaš u isti koš i preuveličavaš njihove stavove a daješ preveliki značja nekim svojim kao ovom za Mozlija da bi mogao da sebi i dalje zvučiš dobro i tačno. Takav dogmatizam od tebe ne očekujem, iskreno. Nije prvi put i opasno mi liči na nekog drugog, al' ajde.

 

Ugrubo bih nas sa ovdašnjeg groblja podelio u tri grupe po pitanju početka sezone i Šćepine uloge. Prva su vernici, koji pizde u sebi, ali i dalje se trude da iskuliraju i daju podršku. Druga su uslovno rečeno nevernici kojima se ovo ništa ne sviđa i većina njih sve zamerke izloži tako precizno i sveobuhvatno da se toga ne bi postideli ni veliki drmr košarke. Treći smo mi koji smo ni tu ni tamo, besnimo, kritikujemo, ali još uvek grobarski blesavo verujemo da nešto može da bude i svaku dobru partiju i pobedu kujemo u zvezde, ali i dalje pričamo o lošem jer jeste loše.

 

Ponavljam se, mislim da bi retko ko ovde (a najveći smisleni kritičari pogotovo ne bi) oterao Šćepu tek tako. Svega smo svesni: da je luda situacija zbog korone, nije selektirao tim, fali podrška publike, sad i ove proklete povrede i još svašta nešto, ali oni crni segmenti jesu crni i ni Aće ih ne može napraviti belim. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...