Jump to content

KK Partizan 20/21


uvrnuto

Recommended Posts

16 minutes ago, đubrivo. said:

 

eto još samo da ustanovimo ko ga je proglasio za cara a da to nisi ti & ko je tvrdio da mu je ofanziva makar na nekom podnosljivom proseku, pa da te pohvalim za objektivno tumačenje prosto - proširenih postova. 

 

 

 

Ok, nije car, "samo" je najbolji defanzivac KKPa na spoljnim pozicijama, hustle, skok, brani 1-3,4. ubode po koju trojku... ma za poželeti :classic_biggrin:

 

 

Fora kod takvih drva je što se njihovi čuvari opuste, pa počnu da pomažu na sve živo. Kvare pik, niski post, sve. A povratna šteta - trojka iz 4 pokušaja i to je to.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Danga shvatio da ekipi fali suter, pa je primoran da daje 2-3 trojke po mecu, kao na zadnja dva. Posto se trosi u napadu da prikrije nepostojeci sut KKP, odbrana mora malo da istrpi.

A Buducnost hoce Dela Valea, tako da smo i tu (hipoteticku) trku izgubili. Ako je uospte i bilo.

Edited by Alex_Serbia
Link to comment
Share on other sites

Pogledao sam dosta vasih utakmica, imate problem ako od Dangubica ocekujete mnogo vise, decko igra u granicama svojih mogucnosti, u boljem sistemu bi bio samo za nijansu korisniji.

 

U pravu je kolega Patriota. Dangubic nije najveci problem.

 

Selekcija spoljne linije je morala biti drugacija, ako ste zeleli njega u timu. Ume da se uklopi u sivilo kada sut ne ide, nazad cete uvek dobiti dobar doprinos, covek je neverovatan defanzivac.

Link to comment
Share on other sites

Quote

Kiks na početku je bio Borac, dok je Budućnost skuplja, kvalitetnija i bolja ekipa od nas. Izgubili smo nesrećno. Ti porazi nisu rezultat loše igre. Desili su se. Prošle sezone smo dobili 15 utakmica u poslednjim minutima ili sekundama. Tu hipoteku ne smemo da nosimo na narednim mečevima. Smeta kad krene histerija da je Partizan ispustio ’površnu’ ekipu, koja nije čak ni solidna. Na kraju se pokaže da smo je izgubili od tima koji ne zna poraz ove sezone osim u sudaru sa Real Madridom. Nekorektna atmosfera se stvara od te utakmice, ali dobro. Svako ima pravo da se razume u košarku i da komentariše, dok ja slušam isključivo struku. Malo je degutantno i ružno kakva se atmosfera napravila posle Huventuda. Razumem iskrene i pozitivne kritike, ne i – možda ću biti grub – gebelsovsku histeriju medija. 

 

Trinki izgleda kriv sto nam je potrosio svu srecu.

Sns alibi vokabular (ovi skuplji, pa se protiv njih nije moglo, gebelsovski mediji).

 

Obraza bez

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

17 hours ago, Alek The Great said:


 

 


A Branko Lazic bas dominira kod komsija u ovim nabrojanim stats-ima. Nesto ne vidim da se puno zale na njegov doprinos ekipi. Doduse to govorim na osnovu prica iz okruzenja, ne citam komentare na njihovom topiku.

 

Svrati ponekad, bice zabavno🤣

Potoci suza i reke žuči su istekle nad njegovim immortal statusom u nasem rosteru.

Pa vi bi spremali boce sa napalmom, da vam je kapiten i nedodirljiva legenda lik sa prosecnim indexom -1,5 u prvih 5 kola EL ili EC😬

Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, realno *w said:

 

Ma oduševljeni su Lazićem, kad je u prvom mahu bila formirana ekipa i kada su skontali da on treba da pokrije sve minute koje ostaju iza Lojda, nastala je opšta panika.

A oni ispred Lazuča imaju  jednog od najboljih igrača u Evropi, na toj poziciji. 

 

 

Koga, Davidovca?

 

Posto Lazic ni u ludilu ne moze da igra na 2, prosto, moze tako da se kaze i da ispred Lazica imamo O'Bryanta na 4. 

 

Sto se tice Partizana i Angole, postalo je jasno da za njega nema mesta dovodjenjem Dangubica. Nasi klubovi bi mogli da nauce da je 6+5 igraca dovoljno za rotaciju, ostala mesta zauzimaju igraci koji su tu da pokriju 3-5 minuta, eventualno da uskoce na par meceva u slucaju neke povrede.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...