Jump to content

Reprezentacija Srbije


sohorozo

Recommended Posts

57 minutes ago, lajavi krelac said:

Ma nema nista od toga, kakav Pantelic.. bice neki lik iz SNS/SPS poznatog drustvanca. Eto Bata Gasic je slobodan lol

 

Biće neko iz fudbalskog miljea, tipa Terza ili Vučela, ili neki ko se nekada očešao o neku sportsku upravu, a bez posla je (ili će uskoro biti).

 

Ako je istina da će Šapić da preuzme glavnu reč u Beogradu u ime SNS, Vesić je čini mi se nekada bio u upravi Zvezde? 😠

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, lajavi krelac said:

Ma nema nista od toga, kakav Pantelic.. bice neki lik iz SNS/SPS poznatog drustvanca. Eto Bata Gasic je slobodan lol

 

Nije slobodan + je to sitno za njega...ali sin mu napreduje neverovatnom brzinom : predsednik kluba, predsednik Rasinskog fudbalskog okruga ( ili kako se vec zove ) , mislim da je I nesto u savezu  😴

 

 

12 minutes ago, Barkley#34 said:

Isto tako pišu i za Nebojšu Lekovića.

 

Sve u svemu, po svim tim najavama jedan bivši predsednik CZ menja drugog. :classic_biggrin:

 

Malo ste jahali Vi, sada malo mi ...kada se promeni vlast ponovo Vi, I tako, nazalost, u krug.  J#bes ozbiljne sportske radnike i nezvisne institucije.

 

 

16 hours ago, L' Imperatore said:

Gledam konferenciju za štampu i vidim da su prvi put u istoriji srpskog sporta našli kompetentnog prevodioca, koji zna da radi svoj posao.

 

Grešiš  😛  ( duga prica 😄 )

Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, Cooper said:

Zato Informer piše da je ozbiljan kandidat da sedne u fotelju na Terazijama bivši predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić.

Teško. Lukić je prošle godine jedva izvukao živu glavu, i ne verujem da mu to sada treba u životu.

Link to comment
Share on other sites

48 minutes ago, John Dies at the End said:

 

...

 

Grešiš  😛  ( duga prica 😄 )

 

Izvinjvam se ako sam nekoga uvredio 😄

 

Naravno da sam preterivao kad sam rekao prvi put u istoriji. Nisam ni mogao da vidim/čujem sve ljude koje su do sad bili u toj ulozi, pa da mogu tako nešto da kažem. Više mi je bio cilj da pohvalim ovu ženu, koja je stvarno odradila to vrhunski, i to ne samo za naš neki nivo, nego i globalno gledano.

 

Video sam postavu koja se predviđa, i s obzirom na najavu ofanzive, nisam očekivao Gudelj/Maksa par u sredini. Mada možda tako i mora, s obzirom u 3-4-3 treba da se krpi dosta rupa defanzvino, posebno sa dva jako ofanzivna bočna igrača kao što su Kostić i Lazović.

Na kraju krajeva, nema ni puno veze ko je na terenu, ako stvarno Srbija proigra fudbal. I mislim da je realno to pravi put za dalje, jer to nadigravanje mislim da paše uz naš mentalitet i kvalitet pojedinaca koje imamo na raspolaganju. Mislim da tako lakše možemo da dostignemo svoj potencial, nego sa nekim šablonizovanjem i pokušajima da rezultat postignemo na trčanje i taktičku disciplinu. Ono, naravno da su te dve stvari u modernom fudbalu dva preduslova da si uopšte u igri, nego sam mislio više u smislu da igrači imaju više slobode da individualnim veštinama i kombinatorikom prave razliku.

 

Ja sam optimista, a videćemo kako če to izgledati u praksi večeras.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

On 3/22/2021 at 1:30 PM, Stiletto said:

Po Večernjim novostima, postava protiv Irske:

 

Rajković - Milenković, S. Mitrović, Spajić - Lazović, Gudelj, Maksimović, Kostić (Mladenović) - Tadić, Vlahović, SMS (Đuričić).

 

Da, 3-4-3, dobro ste videli...

 

Vidi se da je Piksi odlično izanalizirao šta nije valjalo u Tumbinoj postavci igre protiv Škotske i opet postavio istu "turbo-brzu" formaciju sa SMS-om i Tadićem (+ Vlahović - Mitrović) uz vraćanje Gudelja na njegovu prirodnu poziciju. 😃

Link to comment
Share on other sites

svaki novinar ima svog igrača za prodaju😆  da puste jednom selektora da sam odredi ekipu pa da vidimo na šta to liči. ja verujem da isti igrači podučeni novim trenerom mogu igrati mnogo bolje, klasičan primer vam je Crvena Zvezda koju vodi Stanković. Istina treba i neko vreme da igrači uđu u štos šta selektor trazi ali ovo su ipak igrači iz najačih liga pa im ne treba previše vremena da prihvate novine u igri.

Link to comment
Share on other sites

Mislim da ću večeras prvi put u životu baš navijati za Srbiju. Bilo je utakmica di sam u toku meča počeo navijati za vas, npr. Švicarska (radi sudačke greške), Norveška (jer ste ih razbili i ne bi bilo fer da niste prošli), Albanija (zbog nesportskog ponašanja njihovih igrača)...Ali večeras ću baš od početka bit za vas, i to uglavnom zbog vas ovdje. Piksi ni ne treba biti Bielsa da bi bio dobar izbornik. Njegov autoritet, man management, i dobar stručni stožer (ako ga ima) bi trebali bit dovoljni za dobar rezultat u kvalifikacijama. Zajebano je što imate stvarno najgori mogući raspored na samom startu, ali ako to prođe dobro, sve vam se otvara. 6 bodova iz 3 utakmice bi bilo jako dobro, 7 ili kojim slučajem 9 bi bilo vrh i napunilo bi vas samo takvim samopouzdanjem i elanom za dalje.

Tako da sretno večeras i da se vidimo u Kataru (ili kamo sreće kod nekog rezervnog domaćina). 

Edited by Bugl Khan
  • Like 8
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Gudelj bi i trebao da bude jedan od te dvojice holding veznjaka jer je verovatno jedini koji iole zna da prenese loptu na protivnicku polovinu. Bolji je recimo od Milivojevica u tom segmentu i ako bi forisrao Piksi taj fudbal koji je zamislio verovatno se zato odlucio za njega. Ilic je drugi igrac takvih karakteristika ali mladji, neiskusniji, rekao bih da je zelen jos ali je drugi tip veznjaka nego sto je Milivojevic. Maksimovic je vec drugaciji tip veznjaka od Gudelja i Ilica jer njegova igra je vise bez lopte nego sa njom. 

 

Po meni, za brzu i tecnu igru, nije toliko presudno da imas trkace, brzince neke koliko je bitno da protok lopte ide brzo. Ako to uspe sa ovim igracima da sprovede u delo onda ce i nasa igra biti brza. E sad da li sam ja optimista da ce to moci tako pa sta znam? Ako bih pogledao realno ne verujem. Ali dosta smo se zatvarali i igrali vise pozadi i vracali sa centra golmanu loptu po 50x na mecu. Ako nista drugo daj neka pokusamo da igramo fudbal pa sta bude nek bude.  

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...