Malkolm Brogdon Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Super, ode i @Smrtokapa, svaka cast, jos malo ovako i ostacete sami da se dopisujete na pdf-u. Iz sramne odluke u sramnu odluku. 1 1
Eddard Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago WOW! WOW! JUST WOW! Pa vi ste i Smrtokapu banovali, jebote! Jeste jeli bunike svi odreda?! 3
Ludi za Poli Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago @MetalHead dokle ce se dopustati ovo divljanje moderacije i banovanje svakog zivog jer nisu u stanju obrazloziti ove skandalozne banove? Sramotno je ovo sto se radi. Banovi, ili bolje receno provodjenje sile, za @Dragan, @Div i @Smrtokapa prije svih koji su redom medju najkorektnijim forumasima bez da su ikome iole grublju rijec uputili su sramota citave moderacije i direktno administracije foruma. Ako je ovo put, najbolje je da nas odmah sve trajno banujete jer cemo mi ostali nastaviti postavljati ista pitanja zbog kojih su svi ovi forumasi dobili banove. 7
Iryna Zarutska Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ok, sada je već jasno da je ovaj tim moderatora nesposoban da održi bilo kakav vid objektivnosti i da sam poštuje pravila foruma koji samo UREĐUJE. Nema više dileme da se prešla crvena linija i pozivam sve forumaše da se udružimo i napravimo nov tim koji bi za tako nešto bio sposoban. Nadam se da je možemo sve da rešimo demokratskim putem. Ukratko, raspišite izbore! 3
Kosjan Willavić Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja sam i dalje frapiran za sta je Smrtokapa dobio 15 dana... 2
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Prenosim Smrtokapin komentar na ban. Ovim putem vam se izvinjava za svoj loš humor. Quote Fore: 1
Angelia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @moderacija, momci samo me banujte za odgovor. Ovaj put vam stvarno necu zameriti. Glupo je ali ok
Recommended Posts