Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/20/2024 in all areas

  1. Ima. Kad svi čelnici Hamasa odgovorni za napad 7. oktobra budu pod zemljom ili iza rešetaka.
    5 points
  2. Govorili smo mi o tome, ne znam samo da li na ovom topiku. Postoji snimak, ne zna da ga snimaju, neka gozba je bila, i bogata i velika, i on izgovara to, a to je valjda bio odgovor nekoj bednici, konkretno. Neka on u crkvi govori kako želi, onima koji to žele i koji to plaćaju, nego čovek je kao ona reklama U sve se meša.Između ostalog, bio je i u UO RTS-a. On je na naopak način povezao i ćirilicu i RS jezik sa "tradicionalnim srpskim vrednostima", upetljao porodicu u to, crkva proziva parove koji ne žele decu i određen broj dece-srpčića. Što se mene tiče tiče, dok postoji učiteljica, postojaće i pilotkinja, dok postoji spremačica, postojaće i ginekološkinja. Neka onaj ko je stručan oblikuje, ja ću se pridržavati, ali takav jezik već postoji, navela sam primere. Sve je to stvar dobre volje.
    5 points
  3. Svako ko počini zločin mora na robiju. Važi za Hamas, važi za Izrael, ne važi ko je prvi počeo. Od Rimskog carstva naovamo Jevreji su bili ovce za klanje. Klali ih Rimljani, klali ih Englezi, klali ih Španci, klali ih Rusi, sve kulminiralo Holokaustom. Jebiga, razapeli su Hrista vičući Krv njegova na nas i našu decu, kako je zgodno napisano u Novom zavetu i prihvaćeno kao sveto. E jednom su i Jevreji morali da kažu dosta bre više. Arapi su baš baksuzi, Jevreji su konačno odlučili da se brane baš kad su i oni hteli da ih kolju.
    3 points
  4. Pa jesi. I nisi. Zato sto ako vec hoces da gledas uzroke i posledice, moras da odes malo dalje. Da hamasovci nisu krenuli u krvavi pir protiv neduznog stanovnistva, civili i "civili" u Gazi bi i dalje uzivali sve blagodeti zivota pod njima i Izraelci ih ne bi dirali. Za svaku civilnu zrtvu, za svaku decju suzu i dan proveden bez hrane i vode pod vedrim nebom kriv je iskljucivo hamas.
    3 points
  5. Ceo izveštaj na linku: https://femplatz.org/library/reports/2024-03-19_PreneraZena_2023_SR.pdf Dodatak, šta popularni Prle misli o rodno senzitivnom jeziku. @Helena samo još jače prozivaj veleuzvišenog. Strana 52. istog izveštaja.
    3 points
  6. U pravu si, nije. I Arapima je moglo da se desi potpuno istrebljenje sa prostora Izraela, imajuci u vidu da su pokretali ratove 5+ puta (a Izrael apsolutno nikad), ali sreca je sto je Izrael civilizovana i humana drzava i na stetu svojih patriota i vojnika vodi ovakav rat, dok se teroristi kriju kao pacovi koristeci civile kao zivi stit.
    2 points
  7. Man who sold the world... Magnificent 😍
    2 points
  8. Bolje da ostane Ten Hag,nego da dovedu dva metka u vidu Sautgejta i Potera.
    2 points
  9. Izašla je na videlo još jedna slaba tačka ruske naftne industrije. Naime proizvodnja bezolovnog goriva je prošle godine bila 43,9 miliona tona od čega sama Rusija troši 87% tog goriva. Da stvar bude još gora većina tog goriva se proizvodi u Evropi, dakle u dometu UKR dronova. Zbog pada proizvodnje zbog bombardovanja su uveli zabranu izvoza. Gorivo u Rusiji je poskupelo 30% ove godine što gura inflaciju na gore. Trenutno su ovom zabranom izvoza smanjili cenu ali ako Ukraina nastavi da gađa rafinerije dovešće Rusiju opet do nestašice. Beloruske rafinerije imaju jedan deo kapaciteta slobodan da rade za Ruse ali na duže staze će i to biti malo. Na kraju će morati i to da uvoze.
    2 points
  10. Eksplozije u bazi engels.
    2 points
  11. Moj tipični minimalac, 9/9, 400din ulog, dobitak 26000. Lepo dođe dok se lovi nov rekord u kvoti/broju pogođenih parova
    2 points
  12. Mogao si da se zaustaviš na ovom u pravu si, jer jesam u pravu.
    1 point
  13. https://velikeprice.com/jesi-li-video-ovo/zoran-kostic-cane-olja-beckovic-utisak-nedelje/ Dan kada je Cane Partibrejkers ogluveo Ko voli Dražu Petrovića da čita..
    1 point
  14. Kakve to ima veze sa ovim sto sam postovao? Moze neko smisleno pojasnjenje, bez ovih “pokvarena ploca” upisa…
    1 point
  15. Pravo je pitanje zašto niko ne pritiska Egipat zbog ovoga. Ovo je snimak sa njihove granice sudeći po komentarima.
    1 point
  16. Čast Kobejnu, ali Bouvi, Klaus Nomi i Džo Arias...
    1 point
  17. ^ Što napisa neko, grupa PsihoMedo Pop.
    1 point
  18. Mercedes grabs Resta from Ferrari as part of F1 staff swoop Resta has been signed as strategic development director and will work directly with technical director James Allison to push forward with car-related projects. Also joining Mercedes is Enrico Sampo, who is joining as head of performance software applications. https://www.autosport.com/f1/news/mercedes-grabs-resta-from-ferrari-as-part-of-f1-staff-swoop/10589045/
    1 point
  19. Auh...engleski batađorista..lepo..
    1 point
  20. To bi ovi iz UNICEF-a koji postavljaju ovakve klipove trebalo da pitaju Hamas, a ne da postavljaju pitanje nekom neduznom stanovnistvu po Evropi i USA u nadi da ce se ovi ispruziti za jos koju milijardu za Hamas.
    1 point
  21. Ako imaš Kindl i ako želiš pošalji mi imejl adresu u pm (ili direktno na imejl [email protected] ukoliko slučajno ne vidim, pošto izgleda da moram da batalim i sa forumašenjem), pa ću ti "pozajmiti" moj primerak. Sve ide automatski, osim što sam merim pritisak i zapisujem šta sam pojeo i kako sam vežbao. Ne planiram to da radim intenzivno u nedogled, ali želim da napravim robusnu bazu podataka o svom životu i organizmu, podatnu AI algoritmima da od njih naprave limunadu. Mislim da to jeste budućnost medicine (ako državisti ne uguše napredak tehnologije), imam tu i neki komercijalni ugao.
    1 point
  22. Naravno da treba izbegavati rizike, ali ne možemo izbeći svaki rizik, a povećana pažnja, oprez, umanjuju rizik. Najvišu pregradu u plakaru ne mogu dohvatizi ni ja, žena još manje, moramo na merdevine ili stolicu da bi odande nešto uzeli ili ostavili, uz i niz stepenice moram svaki dan, da ne nabraja sve rizike na svakom koraku, zato imamo ono čuveno: Neće valjda. Dosad se pokazalo kao tačno.
    1 point
  23. @leki bg Hvala na cestitkama, bila je ovo borba neizvesna do samog kraja, pobeda od 6-5-2 u mecu gde nas je samo ista vodila dalje. Pored svih izostanaka visokih pikova (Markanac cela nedelja - 3 meca, Jaren propustio 2 i vratio se za 1) i ~200 minuta manje i svih nedaca koje su nas zadesile, nekako smo uspevali da opstanemo u mecapu i docekamo povratke igraca i subotu vece gde smo preokrenuli stvari i u nedelju smo to sacuvali uz pomoc Adebaja, posto bi Teri napravio DD u produzetku i onda bi sa 6-6-1 ti isao dalje. Na kraju sam strahovao i od Bruna Fernanda da ne napravi DD, imao je 6p 7sk za malo vremena na parketu. QF igramo sa Chaozom koga smo dobili pre dve nedelje, 9-3-1 i najveca pobeda u sezonu, u poslednjem kolu RS. Leki nas je u RS dobio 7-5-1 takodje tesno i tada smo i rekli jedni drugima "vidimo se u plejofu nadamo se" i videsmo se. Tu je ona teorija da je u sezoni tesko dobiti istog rivala 2x, a zamislite ovde da dobijemo prvog na tabeli 2x u roku od 3 nedelje ? Ni tad nam promocija ne bi bila sigurna posto bi morali da dobijemo jedan od naredna 2 meca - za finale ili 3. mesto. @Chaos Is Me nas je dobio u finalu sezone 17/18 a ja mislim da nas je tad dobio i u RS, on je bio #1 a mi #2 tada i u RS i kasnije u plejofu - tako da sada imamo sansu da mu "osvetimo" i uzvratimo 2 poraza (ponavljam, ako se dobro secam) - on to ne bi ni "osetio" a mi se i dalje borili za promociju. Pred nama je jako tezak put... Da stvar bude zanimljiva, juce se Markanac konacno vratio i na svezinu odigrao dobru partiju, a i JJJ je odigrao svoj mec. Dobro smo odigrali i ucinili mecap zanimljivim, ako nista. Jeste Jaren urnisao FG svojim izivljavanjem i narpavljen je veliki broj turnovera, Alen je stao na 9sk a Simke na 9a (Chaosu Kapela na 9sk, 10p) i to su stvari koje ne volim, 2 za dlaku propustena DD-a, moze da bude presudno. Pokusavamo sa momcima iz Vasingtona, pa sta urade.
    1 point
  24. Ne volim noc, cisto gubljenje vremena, bioloska nuznost koja me nervira. U korenu ove nastranosti je moj strah od mraka stecen u detinjstvu. Mama i tata su otisli u bioskop, 2 ulice dalje od naseg stana. Mladji brat, 3 godine, ja 5 godina, ostali smo uspavani. Pocelo je nevreme, grmljavina, munje, nestanak struje. Probudili smo se sami u mraku. Vetar je duvao kroz otvorene prozore, zavese su sablasno leprsale, ne znam kako nismo umrli od straha zagrljeni na jednom krevetu, usred svog tog pakla velikog letnjeg nevremena. Nakon citave vecnosti, pojavili su se roditelji, pretstava je prekinuta zbog nestanka sruje u celom gradu. Ni danas ne podnosim potpuni mrak u stanu, van kuce ga se ne bojim, naprotiv, cesto setam pustim ulicama dok grad spava. Oduvek malo spavam, 5 sati mi je dovoljno za odmor, ustajem rano i rano odlazim na spavanje, oko 22 h najkasnije. Ako propustim taj period, od spavanja nema nista, bicu budna cele noci i sledeci dan ce me jako boleti glava. Sa ulaskom u ozbiljne godine, kod mene je to nakon 65, nesto se promenilo, oko 13 h osecam umor, sanjiva sam, dekoncentrisana i dugo sam odbijala da se prepustim dremci tokom dana, nikad to nisam praktikovala. Glavobolje su me prisilile da ipak odspavam sat, nekad i 2 i tako se odmorim za nastavak dana. Kada se probudim, odmorna sam ali imam nelagodan osecaj da nesto nije sasvim u redu a znam i sta je to: oduvek imam sposobnost da, ne gledajuci u sat, znam koliko je sati, u minut. Nakon dnevnog spavanja taj osecaj gubim i malo sam zbunjena. Vreme, ono hronolosko, kao da je tokom svog mog zivota proticalo kroz mene i koliko me je vezivalo uz sebe, toliko mi je davalo dobar osecaj da tecem zajedno sa njim. Vreme nije samo to, dani, sati, minuti, oduvek ga dozivljavam kao mogucnost da budem, da jesam, ono tece a na meni je da ga ne pustim da mi curi kao pesak kroz rasirene prste. Pri tome, nikad nisam imala osecaj da mu robujem, naprotiv. Ono sto uspwm da uradim sa svojim vremenom, mera je moje snage, maste, zelje. Imala sam nekoliko prilika kada sam, bukvalno, ja bila ta koja mu je, snagom volje, menjala trajanje, zasustavljala ga i taj osecaj je neverovatan. Ne umem da objasnim jer sam laik za kvantnu fiziku ali, koliko god je ovo nase konvencionalno vreme nasa, ljudska izmisljotina, toliko imam osecaj da je u toj dimenziji sadrzano mnogo, mnogo vise neceg univerzalnog. Da otkucaj sata na zidu nije samo to, jedna sekunda trajanja vec otkucaj zivota u nama i da je jako vazno uhvatiti ritam, mi jesmo deca zveda i plovimo vremenskom dimenzijom zajedno.
    1 point
  25. Ovo kod Sase Radulovica nisu procenti nego apsolutni broj biraca- Tadic, Radulovic i jos jedan koji je ili 70% za njih ili ima IQ na 70% od prosjecnog - kako god okrenes 2.7 ukupno…
    1 point
  26. Sory na kasnijem odgovoru. Zauzet sam spremanjem qf meca protiv caoza... ... meca za promociju koji mi igramo... ...A ne ti... ...zato sto smo te mi izbacili... Takoreci, Mi smo eliminisali tebe iz daljeg takmicenja... ...I sad ti ne igras qf, nego igramo mi... Ako me razumes sta hocu da ti kazem. xDD Fino je bilo u proteklih 7 dana na chatu. Puno treshtalka (svacega je tu bilo srecom nije javno ), sajkolodzikal gejm koji smo, ponavljam, mi dobili a ne ti (ok necu vise) i da budem iskren, malo si se uspavao jer nam nisu igrala prva 3 pika u prva 4 dana. Za to vreme sam uspeo da pogodim par polutana i da izvucemo atipicne katove za nas. na kraju smo dobili za Rozierov ass(hvala i Bamu bratini najvecoj! Lik dao trojku za pobedu i sprecio produzetak gde bi nas Rozier sigurno unakazio) Lm, ko sto rece degli, najveca pobeda u proteklih 5 godina i napokon jedan PO za uspavanog giganta SporCki pozdrav
    1 point
  27. Mala ispravka. @Div je pregazio sedmu deceniju i poceo da gazi osmu deceniju ako sam dobro shvatio. Inace pridruzujem se savjetima u vezi visine.
    1 point
  28. Milic za vecinu pobrojanih gospodin. Cutao, trenirao, radio, odradio onaj trk protiv Krasnodara i lavovski gulio te kvalifikacije, da bi ga zatim pred grupnu fazu precrtali, jer nije hteo u Bate da predje. Meni jedan od vecih trutova, al je brzo zboravljen - Stojiljokvic. Tezak krs od igraca.
    1 point
  29. Average improvement time of each team in qualifying (compared to 2023) after the first 2 qualifying sessions: 🟠 McLaren - 1.35s ⚪️ VCARB - 1.35s 🔵 Williams - 1.1s 🟢 Aston Martin - 0.8s 🔴 Ferrari - 0.78s 🔵 Red Bull - 0.7s ⚪️ Haas - 0.7s 🟣 Mercedes - 0.65s 🟢 Kick Sauber - 0.5s 🔵 Alpine +0.1s (have worsened) VIA: [motorsport.com]
    1 point
  30. ^"Život", u prvom smislum (koji se dodaje u život), je takođe POVRŠINA ispod krive. Inače, već nekih pola godina, od kada sam pročitao ovu knjigu vodim detaljnu evidenciju o svakodnevnom životu na najgranularnijem nivou koji mi je dostupan - od biomtrijskih podataka sa sata i ostalih medicinskih gedžeta, paterna spavanja, rezultata treninga, unesene hrane i slično, do skoro svega što sam video toga dana, pošto gde god nije zabranjeno nosim zakačenu malu kamericu koja slika svakih 30 sekudni, gde idem, šta radim, šta gledam/čitam - da bih mogao to da analiziram i optimizujem za što veću površinu ispod krive. Npr, našao sam da su me alkohol i šećer malo više koštali. Nisam preterivao, to je bilo u proseku pivo i kupovni sladoled dnevno, ali sam uspeo da ih izbacim da sam od nove godine imao ukupno 2 piva i 4 sladoleda. Takođe, iskazalo se da mi je potrebna i blagotvorna i medijska dijeta, koja se za mene ispostavila težom od prehrambene - prosto lakše odolim sladoledu nego čitanju vesti svaki dan, nekad i po više puta dnevno, čitanju Tvitera (pa i ulasku na forum i grupe) što nekad povede neplaniranom i neproduktivnom trošenju vremena i mentalne energije (nekad se pokaže ČAK i u kasnijem odlasku na spavanje, slabijem treningu ujutru itd). Ovo pokušavam da sredim čitanjem blogova koje pratim u imejlu umesto na njihovoim sajtovima, čitanjem umesto vesti Vikipedija članaka o događajima koji me interesuje (koji su bolji, pismeniji, objektivniji, manje optimizovani da emotivno involviraju čitaoca a gotovo jednako ap-tu-dejtovani), mada znam da bi čitanje štampanih nedeljnika umesto dnevnih vesti bilo još optimalnije, ali bih u tom cilju verovatno morao potpuno da ugasim Tviter...
    1 point
  31. Dopesick, (2021) 8,6/10 rate Uloge: Michael Keaton, Kaitlyn Dever, Peter Sarsgaard, Rosario Dawson, Michael Stuhlbarg, Will Poulter, and Mare Winningham, Rezija: Barry Levinson 2022 Won 2 Primetime Emmy's Outstanding Limited or Anthology Series Mini-serija od osam delova predstavlja porodicu Sackler i njenu Purdue Pharmaceuticals sa zaradom milijarde dolara manipulativnim oglašavanjem i brendiranjem leka-opioida Oxicontin. Prodaja je naglo porasla kako su krađe, zavisnost i smrt kod korisnika progresivno rasli. U međuvremenu, Sacklerovi su nastavili da lažu o bezbednosti leka, gurajući svoj prodajni tim da prodaje lokalnim doktorima opste prakse (poceli su sa pokusnim kunicima u drzavama Kentaki, Virdzinija, Pensilvanija, Mejn koji imaju rudarsku i drvnu industriju gde su povrede na radu svakodnevne) lažnim tvrdnjama da su sanse za zavisnost od medikacije manje od 1% posto. Učesnici su bili naterani da učestvuju u uvodnom prodajnom videu "I Got Mi Life Back", koji je zatim poslat na adrese prvih 15.000 lekara opste prakse, osnovali su i redovne seminare kako bi privukli sto vise lekara. Glumačka ekipa je sjajna: Michael Keaton (nikad bolji) igra posvecenog doktora Appalachia koga Billy, revnosni prodajni predstavnik (Will Poulter), na prevaru uvlači u igru' sa preporukom Oxicontina pacijentima. Šefa istražnog tima Rick Mountcast, igra odlicni Peter Sarsgaard. Kaitlyn Dever je mlada rudarka koja biva povredjena u rudniku u kome radi kao prva zena u 4 generacije rudara u svojoj porodici, a zatim joj biva prepisan pejnkiler Oxicotin od slokalnog GP-ja i postaje zavisna od leka. Rosario Dawson glumi agenta DEA. Michael Stulhbarg je jeziv kao Richard Sackler - izdanak milijarderske porodice megaloman sa mesijanskim sindromom koji je Oxicontin patentirao i plasirao. Based on the non-fiction book Dopesick: Dealers, Doctors, and the Drug Company that Addicted America by Beth Macy https://www.npr.org/2021/11/08/1051475843/dopesick-hulu-true-story-opioid-addiction Velika preporuka za ovu seriju.
    1 point
  32. Neku radoznalost, zašto je napustio, šta je ko rekao, zašto, razumem, ali značaj tog gesta =0, nešto mi se čini da nije prvi koji je napustio Utisak, nisam gledao emisiju ali ne verujem ni da bi išta doprineo svojim prisustvom, slušao sam ranije Caneta u nekim emisijama, mislim da može biti zanimljivo slušati ga u monologu, eventualno razgovoru sa voditeljem koji bi mu davao šlagvort, nije mi za polemiku. Imala je Olja i takvih emisija, sa jednim gostom, pored aktuelnih predsednika, što je poseban razlog da su sami, solo su gostovali Igor Mandić, Ranko Munitić. Igor, najveći polemičar na Balkanu a gostuje sam, njemu za polemiku ne treba sagovornik. Ovo je čudo za tri dana, zaboraviće se brzo, neće niko promeniti mišljenje ni o Olji ni o Canetu koje je imao ranije, sve ostaje na svom mestu.
    1 point
  33. Svaka čast Česima, 1,5 milion granata, to je otprilike neka ok cifra za odbranu sledećih godinu dana ako budu ravnomerno stizale. Sa onim što zapad još bude poslao može se reći da će već od sledećeg mesec Ukrajina imati dovoljno granata. Nadam se da će iskoristiti ovo vreme da dignu proizvodnju da sledeće godine opet ne dođemo u ovu istu poziciju da zapad ne može dovoljno da proizvede da Ukrajina može da se brani.
    1 point
  34. Kad ne odgovara agenda koju fura N1 odmah i nakaradan clanak. Prvi ne podnosim pojavu kakva je Bikovic, po meni nije cak ni osrednji glumac, ali ovakav tekst moze samo da mu imponuje.
    1 point
  35. Trebalo je da Olja Canetovim glasom kaže "Šta je, ne radi slušni aparat?"
    1 point
  36. "porodičan čovek, u životu nisam glasao za SNS" Kako stojimo sa glasanjem za SRS ili mozda Zavetnike? (ili ne daj Boze za SPS?)
    1 point
  37. Lagano gazenje. Ali svejedno mora takticki bolje.
    1 point
  38. Uzimas primer Hrvatske jer ti tako u ovom momentu odgovara, a zaboravljajuci na cinjenicu da je Dinamo u poslednjih 20 godina uzeo 19 titula ako se ne varam uz brojne finansijske prevare i sumnjive meceve. U bugarskoj je vec deset godina isti samoion i zna se pre pocetka lige da ce Ludogorec da osvoji jer je LS/LE klub dok su ostali boranija. U Spaniji vec godinama se vrte Barsa i Real, povremeno se ukljuci Atletiko, ali ako u takvoj zemlji imas 2 do 3 kluba konkurentna za titulu, sta ocekujes od Srbije? Mi ovde imamo jednu ocajnu ligu, sa ocajnom strukom, sa minimalnim brojem talentovanih igraca, ruglo stadione i terene sa praznim tribinama. Da li su Zvezda i Partizan krivi za to? Ja kao navijac Zvezde bih smatrao za neuspeh ako bi mi klub ovog proleca izgubio vise od 2 boda jer kada uzmem u obzir kvalitet lige nista drugo ne ocekujem. Zato je Bahar i dobio otkaz jer je kiksnuo 3-4 utakmice, to je neuspeh u ovakvoj ligi. Ne zato sto su Zvezda i Partizan nesto prejaki, nego zato sto su ostali ocajni. Hocu i ja promene, hocu i da se veciti malo iskontrolisu i manje bahate na tetenu i van terena, to nije upitno. Ali ne razumem na osnovu cega ocekujes neke kikseve i neizvesnost u ovakvoj ligi?
    1 point
  39. Nemacka Bundesliga je takodje postala sprdnja, Leverkuzen prvi sa skorom 22-4-0. Pre toga imamo Bajern koji je uzeo 11 uzastopnih titula, ne znam sto im liga uopste postoji. Sta reci za Holandiju gde PSV uzima 69 od maksimalnih 75 bodova do sada uz gol razliku 80:13, ali kad treba da dobiju drugoplasirani Fejenord onda odmah prpa i 2:2. OstLe utakmice zavrsavaju sa 7:1, 5:0, 6:0... U Austriji imamo Lajpcigovu filijalu koja je vec deset godina uzastopno prvak, a od toga su svega jednom uspeli da udju u LS sto dovoljno govori o tome koliko se namesta u Austriji. U bugarskoj bi se takodje mogla ukinuti liga posto je Ludogorec sampion vec 12 godina, a bice evo i 13. put posto posle 25 kola ima isto toliko bodova vise od drugoplasiranog. Stvarno si nerealan nekad brate, ne znam sta ocekujes od ove nase bedne lige. Pogledaj te trenere, pogledaj igrace, manje vise iste glave se motaju tu vec godinama, klubovi su bez ikakvih ambicija i zelje da napreduju. Logicno je da se dva najveca kluba sa najvecom bazom navijaca izdvoje iz tog proseka i pobedjuju vecinu utakmica bez problema.
    1 point
  40. Povraća mi se od tih što im Zvezda služi za završavanje karijere i ostvarivanje lične satisfakcije. Budi Miloš Ninković i Aleksandar Dragović pa dođi kad si u najboljim godinama pa pokaži da stvarno voliš i imaš želju da igraš u voljenom klubu.
    1 point
  41. Jopet nam ćale/deda kaparisali majstora. Stvar kućnog vaspitanja ❤️
    1 point
  42. Shogun je extra a Anna je preljepa....
    1 point
  43. Ne zezaj brate, kakvo crno skolovanje. Duljaj se veceras pitao za ishod taman koliko i ona korner zastavica.
    1 point
  44. A taj Podcast je relevantan izvor i dokaz za šta konkretno? Mislim, nemoj da me shvatiš pogrešno, ja generalno i delim mišljenje sa tobom, ali me opasno užasava tvoj stil diskusije u kojem izbaciš nekakav podcast, neku Tiktok-erku, neku izjavu i smatraš to za QED. Nije i neće nikad biti.
    1 point
  45. Najlepše bi bilo kada bi oriđinal autor završio roman, ali izgleda da se to neće desiti.
    1 point
×
×
  • Create New...