Jump to content

• Popular Now

• Topics

• Jebeno je igrati košarku sa manjkom ball handlera i lošim šutem za tri, ako se uz to i igrač koji je (ubedljivo) najtalentovaniji sa loptom već duže vreme muči sa procentima i često ispoljava hardenovsku neozbiljnost i padove koncentracije, onda je to verovatno previše nedostataka za one baš najviše ambicije... Svakako lep rezultat do sada i fin raspored u preostala četiri kola, dobra smo ekipa i verujem da ćemo se kvalitetno pošibati do kraja, uz nadu da će to biti dovoljno za plej of (može i preko plej ina ). 
    • Naravno da je bolje imati jedan GS nego nijedan, ali u perspektivi mi se ne čini da igrači koji ga osvoje imaju bolji tretman nego pre toga. Naravno skine im se taj balast s vrata, ali posle nekog vremena ako nema više finala nakače im epitet one slam wonder, i to mi nekad deluje da se OSW čak više omalovažavaju nego oni bez slema, jer se nekako po defaultu valjda misli, jednom kad dokažeš da možeš onda si izneverio očekivanja ako to ne ponoviš.   Inače neverovatno je dosadan meč, nije da sam očekivala bolje uostalom. Ne znam ni kog ima smisla gledati finale. Siner koliko god grešaka da napravi, pobeda se ne dovodi u pitanje.
    • Postovanje komsiluk, ovo je bas junacka pobeda i ozbiljan skalp🙌
    • Жалосно је било гледати како је Пасквал тактички уништио Сашу вечерас. У почетку је изгледало да ће бити потпуно обрнуто, кад су их Боломбој и Риверо напунили из пика у првој четвртини, али чим је Пасквал реаговао и то затворио, више ниједну једину крштену акцију нисмо имали до краја меча. Тачно се види да је Саша водио Монако где није морао да размишља о акцијама, него тутни лопту Џејмсу, Окобу или Стразелу и надај се да ће они да ти реше. Срамота је да те било који тренер два пута тако понизи као што је Пасквал понизио Сашу. И то буквално оба пута на исти начин, пресликани мечеви.    Ипак, главни кривац за пораз су играчи. Не могу да прихватим умор као изговор јер смо ове сезоне више пута били у ситуацији да имамо само 48 сати одмора, па смо играли боље него вечерас. Ја сам се заправо највише разочарао јер сам гледао Жалгирис пре Звезде и видео како функционише тим који има главу, реп и тренера. Одбрана Фенербахчеа је још боља него Барсина, али у Жалгирису се тачно зна ко шта ради, какве су линије кретања, како се постављају напади, итд. Ми наспрам њих делујемо као распуштена банда која може да побеђује на трчање, скок, енергију, али се у игри пет на пет узда искључиво у изолације и индивидуални квалитет...    На крају, највише боли што се у утакмицама попут овде види да су снови о Ф4 од старта били смешни. Екипа са једним плејмејкером не може отићи на Ф4.   PS Не постоји у Црвеној Звезди играч о којег се тренер више огрешио од Стефана Миљеновића. Рећи да је он генерално лошији играч од Јага је увреда за кошарку. Јаго ове сезоне има један успешан улаз у рекет на 10 утакмица. Искључиво служи да пренесе лопту преко пола и дода Батлеру, а поред тога човек буквално не постоји на терену. Стварно не видим што би такав задатак био недостижан за Миљеновића. 
    • Ja ne znam za Filipine, ali meni prilično često iskaču na tviteru reakcije običnog sveta na cene hrane. Zapamtila sam čoveka koji drži pakovanje od valjda tri stejka, 75$.
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...