Jump to content

• Topics

• Medjedovic je danas na primer odigrao mnogo losije nego protiv Fonseke u Rimu.Rud je trebao da ispadne jos proslo kolo, spasio ga je Safiulin sa nenormalnim stvarima. Ja sam prvi ocekivao Ruda danas mnogo boljeg i on jeste bio bolji svakako ali daleko od onog nivoa koji mu je doneo 2 RG finala ovde. Medjedovic je ciste forhende slao u aut, a to nije radio u Rimu. Rud ako bude na ovom nivou izasao protiv Tomi Pola on ce ispasti, Pol nece sigurno promasivati forhende koje je Medjedovic danas masio.  
    • Ja ne znam igraca koji je imao vise srece u zrebu od Kecmanovica, i koji je to tu i tamo uspevao da iskoristi i da recimo dodje i do cetvrtog kola na AO, sada ni to vise ne ide. To sto je prosle nedelje osvojio tamo neki celindzer jer na ATP turu ima dosta kilave rezultate, govori da on vec prakticno vise od dve godine stagnira i tapka u mestu, i tesko da ce se to promeniti kod njega do kraja karijere. Medjedovic jeste pokazao nekakav minimalan napredak u igri, pogotovo sa tim dropsotovima, ali njegova teniska inteligencija je upitna, momak jednostavno nema plan b u igri, dok mu radi prvi servis, u mecu je protiv jacih od njega, cim stane, to je otprilike to. O preteranom forsiranju vinera da i ne govorim, ovo danas sto je odigrao je ispod svakog nivoa. Drugi servis dosta kilav. Ritern takodje prilicno slab, pa on je vise od pola meca vracao Rudu plitke lopte koje je ovaj pretvarao u poene, a sam nije umeo da iskoristi ono sto je dobijao kao poklon od protivnika. Izgleda da cemo zaliti za Lajovicem, Krajinovicem, pa i Djereom iz najboljih dana, posto ova dvojica tesko da ce uspeti da ikada budu granicni top 25-30 igraci.    
    • Realno ne znam sta ste ocekivali, pogotovo od Medjedovica? Ajde Kecmanovic, mada on redovno gubi od ovakvih igraca na slemovima.   Rud je resio da se opet malo ne raspada, a ma koliko ja mislio za njega da je najbedniji top 5 igrac u istoriji, opet je bio i moze da bude top 5 igrac i pogotovo na sljaci ti moras da ga pobedis, on gresiti nece. U ovakvoj formi na Rolan Garosu protiv njega je jednocifren broj igraca favorit.
    • Nije apple nego john ivy koji je godinama bio glavni dizajner u appleu i on je radio unutrasnjost, sto se vidi sa tim karakteristicbim apple crtama. A svi su “šokirani” sto je upravo on insistirao ma fizickim dugmicima, za klimu, na volanu i sl, jer je on poznat preko applea po touch screenu i minimalizmu po pitanju dugmica
    • Gde se zustrije navija za Zvezdu i Partizan, uzivo? Mozda kad se gleda Evroliga, u fudbalu sigurno ne.
  • Popular Contributors

1. 1
      NMX
      NMX
      355
    2. 2
      Guru
      Guru
      293
    3. 3
    4. 4
      Sector