Jump to content

• Topics

• Oskar (ne "taj" Oskar) me doveo ovde   Dobro jutro svima u Kafani
    • Uh, ne. I te kako ima razlike u manirizmima, načinu na koji govore i sl.
    • Tv program u kome učestvuju "stvarni ljudi" a ne glumci, koji treba da prikažu ili neke "životne" situacije ili da budu specifično takmičenje u određenoj oblasti (tipa kuvanje ili pevanje).   Ono po čemu se rijaliti sa takmičenjem razlikuje od nekog običnog kviza, sporta na teveu ili sličnog jeste to što je jedna od najbitnijih komponenti rijalitija razotkrivanje intime učesnika publici. Tako u Velikom Bratu imaš ispovedaonicu, u kuvarskim emisijama na ispadanje imaš one segmente gde takmičari naširoko opisuju kako su se osećali u određenom momentu, imaš ocenjivanje žirija gde se fokus stavlja na emotivnu reakciju takmičara na njihove komentare itd.   Imamo hardkor rijalitije tipa Veliki Brat, Farma, Survivor, gde su učesnici izolovani od spoljnog sveta i stavljeni u zoo-vrt radi zabave gledalaca sociopsihološkog eksperimenta.   Lajt rijalitiji bi bile pomenute emisije sa pevanjem i kuvanjem, 48 sati svadba, Sa Tamarom u akciji itd itd. Pojedine takve emisije, npr. Sa Tamarom ili ona takmičenja gde ubace morbidno gojazne ljude u trening kamp da mršave su mi mixed bag, sa jedne strane mi je gadno što se unesrećenost ljudi koristi za generisanje profita, sa druge strane makar ti ljudi dobiju nešto korisno iz svega, tipa novu kuću ili trideset kila manje i verujem da su vrlo zahvalni na tome.   Neki rijalitiji, sa druge strane, su mi čista gadost, npr. ona dečija takmičenja za malu mis.
    • Ja stvarno nikad nisam gledao osim klipova koje su mi pokazivali. Ima tu smesnih stvari realno, pogotovo pomenuti prvi vip. Ali to i ako bih gledao, gledao bih samo isecke.   Isto kao sto nikad nisam slusao narodnjake, jednostavno ne zanima me.   Kao kad bih se ja iscudjavao sto neki random lik nije gledao Space sa Karlom Saganom ili Nil Degras Tajsonom kao naratorima.
    • Ne ide nam na ruku ni ovaj sistem takmičenja gdje su sad sve teške aba utakmice a lomi se u evroligi.Nista,igraćemo play of aba lige pa šta bude,Ako Dubai bude imao prednost domaćeg terena veliki je favorit da osvoji,Partizan se digao ali nema kvalitet osim ako zadrzi prvo mjesto pa nekako na domaći teren al mislim teško da oni mogu. Sad nam slijedi Panatenaikos,utakmica u kojoj imamo najmanje sansi od preostalih u evroligi,odigrati rastereceno pa ko zna,mozda budemo imali neko ludo sutersko veče..
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...