Ono sto je fascinantno je da se buka utisala, sad kad citam vesti, US vesti, uglavnom su dosadne. Mozda je to samo moj utisak, citajuci vesti, I mozda se to promeni u januaru, ali trenutno su najvece vesti ko je otisao na veceru kod novo-izabranog Predsednika (izgleda da je ok ici na veceru kod Hitlera). Ovo sam se nadala pre 4 godine, ali vristanje nije prestajalo.
Malo je alarmatno da Pentagon drzi tajne sastanke, sta da rade ako im se ne dopadaju odluke novog Predsednika, to je suludo. Podrivanje izabranog Predsednika, je big no-no, ko god on bio.
Nadam se da ce se ovako nastaviti.
Sad nešto gledam tabelu i par zanimljivih stvari.
Prvo dobili smo 4 od prvih 5 timova (3 u gostima), sa Oly još nismo igrali.. Iz ovoga se da zaključiti da smo vrlo nezgodna ekipa, i da najbolje igramo kad nismo favoriti, što baš i nije dobro za borbu za plasman, ali i nije ni tako loše ako upadnemo u drugu fazu.
Drugo, po datim koševima smo oko 11. mesta, a po primljenim delimo 4-5. Ovde dosta kukamo na defanzivu ali ispade da nam je to jača strana. Koš razlika, isto smo tu negde 4-5.. to samo pokazuje da nam je realno, po do sada prikazanom, mesto među 6-7, što bi i bilo da nije sudijske krađe u par navrata..
I treće, baš ovu sezonu kad mi imamo ok početak u EL (6-6 po meni korektno krajnje s'obzirom na raspored), mi smo tu u borbi za plejof mesto sa Realom, Barsom koji imaju nikad gori start, umesto da se mlatimo sa Parizom, Žalgirisom itd.. mislim mnogo toga će se promeniti još je rano ali nikako da mi iz glave izađe ona sezona po grupama u EL kad smo učestvovali prvi put i mi i komšije i kad oni prođoše dalje sa pobedom manje.. nekako kao da nikad nemamo sreće ni sa tim drugim rezultatima. Ko bi rekao da će Pariz sada biti na 9-3, Bajern na 8-4, Žalgiris na 7-5 a Real na 6-6?
Sve u svemu, iako je moglo bolje oko selektovanja tima, iako su nam svima par puta već iskidali živce, imam jako dobar osećaj u vezi ove sezone i mislim da će baš biti posebna.
I ljudi, znam da svi želimo rezultat i da uglavnom delimo igrače na dobre i one manje dobre i znam da bi mnogi rado videli leđa nekim igračima, ali mislim da je ovo poslednja sezona gde imamo ovoliki broj domaćih igrača, što bivših što sadašnjih reprezentativaca...
Mene je Teo toliko puta iznervirao a Mitar da ne pominjem i ove i prošle sezone, ali opet kad vidim kako rade švabe na foru 3-4 puta zaredom.. pa nije isto kao da to rade neki Karlik i Tajrik.. Komšijama ne mislim ništa loše, ali dolaze vremena kad ćemo i mi biti sve tamniji i tamniji, treba uživati dok još imamo momke koji znaju šta je Zvezda i igraju zbog nje, a ne samo zbog para i lične promocije.