Jump to content

• Topics

• neko je ranije postavio pitanje da li bi nasilje i nesto slicno 5 oktobru sada proslo. iskreno mislim da ne bi ...jer imali smo dosta pokusaja ali se uvek nasao neko da to unisti...secam se onih demonstracija protiv korone...drugi treci dan dolaze studenti hipici sa politikom sedenjem do mira i igranjem kola...boze me sacuvaj i sakloni  i jos nekoliko puta se ponavljalo isto. drugi problem je sto je par zadnjih sranja koja su izbijala orkestrirao direktno vucic i zato policija nije ni napadala te njihove klince(za razliku od korona protesta) i cim bi to postalo masovnije tj da nisu samo njihovi ljudi policija bi reagovala. jos jedna bitna stvar koju milosevic nije imao a to je 700.000 clanova sns-a koji ce zivot dati za njega to su ljudi koji su bez njega bili niko i nista i da nema tog nakradnog rezima vrv bi bili na nekim marginama drustva a ovako umesto automehanicar on je direktor i zato ce da ga cuva zivotom,a to je jos jedna stvar koju sloba nije imao..u kontekstu mnogo vece mase nezadovoljnih ljudi. e sada ono sto me buni to su vojska i policija...nemaju neke vece plate puno ,nemaju pare i funkcije pa se namece pitanje zasto ga oni cuvaju i zasto se ne pobune... kada bi doslo do nekih nasilnih protesta moralo bi da se ide do kraja a to je smena vlasti ali samo je trenutak kada ce se pojaviti neko da ugasi dobru energiju.
    • Zakon velikih brojeva zahteva veliki broj ponavljanja - u ovom primeru je prikladniji Monte Carlo/Gambler's fallacy - budući da se nadamo da će zbog prethodna tri promašena clutch šuta, sledeći pre ući nego što neće. Da je Frenki za rulet stolom, pred njim je četvrta ruka na koju stavlja ulog, prethodna tri puta je igrao na crno, a rulet je bacao crveno... šansa da će ovaj put pasti crno je ista kao da će pasti i crvena, budući da je svaki spin točka nezavisan u odnosu na prethodne... isto kao i klač trica.
    • A bogami, bilo je podosta situacija u prethodnih 11 kola gde Frenki iz driblinga i step backa šutne za 3, što mislim da nije neophodno. Iz spot upa sve okej, takve šuteve i treba da uzima. On u principu isporučuje svoje, i napred i nazad, a naglašavam da je izlazak iz cipela i to da nam on rešava tekme u klaču. Podvlačim, Frenki je pošten igrač i možda jedini u ekipi koji zna da napravi pametan faul, uvek. 
    • Moze daj sledece sezone ako istice ugovor ili otkupljuj
    • Istina, zato sam i reko da je poziciona odbrana u domenu naucne fantastike sa tom petorkom.  Ili neka presing ludost, kao sto je nas Partizan unistio, ali opet ne mozes taj zonski presing preko celog igrati svaki mec. 
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...