Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

18 minutes ago, Losmi17 said:

Ako ce doci bek i centar, Stefon Markovic je nepotreban.

Ulazimo u neke paradokse potpune.

Kasni se s onim sto treba, dovodi se ono sto ne treba.

 

Pefi ne moze da bude nepotreban, jer donosi nesto sto nemamo u timu. Tacno je da su nam potrebniji i bek i centar, ali mi upotrebljive domace igrace, s obzirom na nasu filozofiju i sve, prosto ne mozemo da propustimo. 

 

Ja opet kazem, ne znam, takav igrac je garant krvavih kolena i deluje kao glava koja u ovim uslovima moze i iznad svog nivoa da odigra. Uz to, vidis i sam da malo malo zbog korone neko izduva, dobro je da imamo sirinu. 

 

Jel se zna dal ce igrati protiv Asvela?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Sector said:

Bek neće doći, gazda se malo kurči po medijima. 

 

Centar vjerovatno hoće ali to smo znali i prije ove izjave. 

 

Sto ne bi dosao? 

 

Silbovace Holinsa i gotova stvar. Nije da bi bilo prvi put da se desava tako nesto

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Cavani said:

Klasican politicar, bez ikakve odgovornosti za ono sto je izgovorio pre samo desetak dana, tako da ni ovu izjavu ne treba uzimati zdravo za gotovo.

Tacno.

A u medjuvremenu je postao vrhunski trol.

Zato kupica i vileni, i papa ima svog papu.

  • Like 3
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Dva odvojena pasusa od kkcz insajdera.

Kada u obzir uzmemo činjenicu da je naš tim pojačao Stefan Marković a da se Džoni oporavio, to implicira da će svoje mesto u prvih 12 izgubiti Aleksa Uskoković, koji se nažalost i pored svih šansi nije najbolje snašao. Tek će se odlučiti šta je za Aleksu budućnost najbolje.

 

 

Takođe, kao što je i Nebojša Čović potvrdio, Zvezda je u potrazi za kombo šuterom ali o tome će odlučiti stručni štab, jer njegov dolazak zavisi od jednog odlaska (ime nam je naravno poznato). Kao i o drugim potencijalnim pojačanjima, ovog puta ćemo preskočiti imena dok ne bude nešto konkretnije urađeno po tom pitanju.

 

 

Meni ovde mirise na silbovanje Holinsa ali stvarno ne znam sta su ocekivali od momka onda.Jedino ako taj odlazak nije Uskok.

Svakako tim kombo bekom ce Dobric skoro sve minute igrati na trojci i Holins ako ostane.

Link to comment
Share on other sites

01.11.2021. – "Mi nemamo novca za 18-19 igrača, više trošimo nego što zarađujemo. Mi nismo u sivoj zoni, nismo državni bankomat. Igramo koliko možemo. Videćemo, idu izbori, ako mi ne možemo neka dođe neko ko može. Teško je vreme, sponzora nema u koroni. Stežemo kaiš, završio je Čović."

 

09.11.2021. - "Nije poslednje pojačanje, s tim da je tu rezerva jer o njima isključivo odlučuje stručni štab. Naše je da obezbedimo ono što nam traži... Razmišljamo o kombo šuteru i centru", rekao je on. 

"Novca nema, ali probaćemo da ga nađemo. Možda imamo i mi neke kompanije kako da pomognu... Ne znam šta bih radio da imamo budžet od 10 miliona evra, gotovo bih svake godine bio na Fajnal foru. To se nekim našim klubovima događalo u vremenima kada Zvezda nije imala nijednog sponzora. Možemo da budemo sportski rivali i da se borimo, ali ovde nas je odavno napustio fer plej".

"Pozivam na mobilizaciju i da što više naših navijača dođe u četvrtak na meč sa Asvelom, a onda i još više sa Partizanom. Naravno, uz fer i korektno navijanje", rekao je Čović. 

 

Ili je javno kukanje u predizbornoj godini donelo rezultata kod vodećih struktura (samim tim i obezbedilo ostanak gazde + bonus vredjanje i opet radjanje želje kod čovsona želje da im utera gedoru kako tako) ili jednostavno pali vatru na drugoj strani da se zalete još malo... 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Covic izgleda sve gore i gore , mislim fizicki. Nadam se da je zdravlje dobro i da se poboljsalo. 

 

Sve zavisi sta Dejo zeli, to se slazem sa Covicem, gotovo sigurno da ce doci neki centar za kombo/beka nisam bas siguran, ali prosto mi nemamo nikog da otpustimo jer za te ih pare nece niko uzeti.

 

Koliko Radonjicu, toliko je i Covicu ispiti karijere ova sezona bas zbog Robije,od njih ocekujem jos dva kvalitetna igraca sto zbog EC, takodje i zbog ABA. Na centru sigurno i mozda na kecu nesto, ali sam Bog to zna.

 

Svakako mislim da su nama sledeca va duela u EL jako bitna, ko vezemo dve pobede, prosto apetiti rastu ..i to bas znacajno

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, pavijan2 said:

Luka u EL kroz celu karijeru ima 20% šuta.

U jedinoj sezoni kada je uzimao više šuteva za 3 2014/15 17,5%.

Zabluda je da je on ikada imao šut za 3.

Nisam rekao da je dobar suter, nego sam pitao zasto nije radio na sutu, u modernoj kosarci je sut najvazniji, zato i vidimo da ga nakon svakog P&R lako zatvore, desava se dosta puta da visoko primi loptu i ne prilaze mu znaju da nece ni da proba.. 

Mislim da se razumemo i pored svega, decko igra sezonu zivota, bas mi je drago da pruza ovakve partije, ali da ima makar neki pristojan range za 3p bio bi zver.

 

Link to comment
Share on other sites

Nažalost... Davidovac kojem smo pre samo dve sezone predvidjali da ga u jednom trenutku utopimo za neke preterane novce...ulazi u sezonu fizički nikad zapušteniji uz zalaganje nula i sa govorom tela: ,,svira mi radio...''. Holins bar na jednoj strani dere mačku a na drugoj grebe i pokušava da izadje iz kanala. Naš problem je što je Deda preskup za svoje statse i trenutnu formu a i ugovor mu važi, ako se ne varam, do kraja naredne sezone...? Holinsov stav i budi nadu da će biti sve efikasniji...Dedu kad vidim kako ,,stoji'' u odbrani...odem da nahranim pseto dok ga ne povuku na klupu. Kerina mukica već nadrukala šezdes kila...brinem.

 

 

 

 

  • Like 5
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Vi kao da ste Danci pa se iščuđavate Čoviću. I kad kaže "para ima" i kad kaže "para nema"... Kombo bek neće doći sigurno, osim ako Holins ne ode, a mislim da se to neće desiti. Holins je i ovako očajan u napadu, do sada bio čak bolji (ili manje loš) nego Dobrić.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Holins nece nidje, Dejo tesko moze naci igraca sa njegovim rasponom rukom :)) Holins samo treba da udje u svoje panke, nije to bas toliko tragicno koliko neki ovde pisu. Svakakosmo mogli naci boljeg, tj kvalitetnijeg, ali iskreno mislim da ga Radonja ( i ja) nije video kao pure skorera kao neki ovde. Mada svakako ga je video kao nekog ko ima iznad 35% za tri.

 

Davidovac je imao dobru minutazu na moje cudjenje, vrv je Dejo mislio da moze da zida, sad kad ne moze ni to...ali Dedu i sto svakako treba sacekati, prosto niko nece dati te pare sto on ima u Zvezdi za njega. 

Edited by Devil In My Pants
Link to comment
Share on other sites

Ovo lici na klasicno ogradjivanje - eto ja sam uradio svoj deo posla (obezbedio sam lovu) a bek suter nije dosao zato sto ga nije zeleo strucni stab. Dakle nije do mene. 

 

Kad bi znali koliko je love tacno obezbedjeno za ta potrncijalna pojacanja onda bismo bili sigurni da li je ovo ta vrsta patke ili nije. A centar ce verovatno doci. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...