Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/01/2019 in all areas

  1. U avgustu - 68! Volim svoje godine, ne bih tu ništa dirala.....ako je išta relativno, onda su proživljene godine baš to: potrčala sam za fudbalskom loptom prvi put sa 65, u igri sa tada trogodišnjim unukom. Prilazi mi komšija vršnjak koji je u parku sa svoja dva unuka i diskretno mi šapne: "Komšinice, izduvajte malo taj fudbal, sporije će da se kotrlja pa nećete toliko jurcati, znate, naše godine....." Kakve godine!? Tek treba da popravim šut levom nogom....
    16 points
  2. Samo dobar dan da poželim [emoji41]
    14 points
  3. Duša ne stari, moj konačni zaključak. Da li je to dokaz postojanja "duše" ili ne, nemam pojma. Možda je bliže istini da ko se rodi blesav, takav ostaje do kraja. Volim što sam blesava, čak i u ovim godinama. Pre 3 meseca sam morala na neki gadan skener i pre ulaska u "cev" samo mi je bilo na pameti da se ne odjavim pre završne sezone GOT! Sad razumem i Heseovu misao da samo smeh spasava, tako nekako.
    9 points
  4. Ujaaa 😃 Pa, gde ste se vi sakrili od mene?
    8 points
  5. U januaru napunila 58. Nikad nisam bila srecnija i zadovoljnija sobom i svojim zivotom. A nije da nisam imala razloga, samo nisam umela da ih prepoznam. Zahvalna sam svojim godinama za mudrost koju su mi donele. I sudbini na dosadasnjem zdravlju. Kome treba vise od toga?
    8 points
  6. Pa ako je tačno da su ovaj Forum postavili bivši sa sporta FB92, dobro se i nose. Sport i sportiste iz sveg srca podržavam dokle ja u njemu učestvujem. Mislim da sport i ono što on traži, donosi pojedincima i karakternu promenu na bolje. Moja ćerka, igra fudbal za školu, ide na utakmice (gostovanja sa spavanjem u drugim gradovima) gde sama igra i baš dres broj 11. Kao nekada Dragan Džajić, moj idol iz detinjstva, 1970-ih.
    7 points
  7. Sad si uz'o trofej Jirgenee, Jirgeneeee, Jirgeneeeeee
    6 points
  8. Bilo je je duplog posta, srce me je bolelo kad sam ga brisao 😞
    6 points
  9. Milosavljević postigao 28 poena u plej-ofu protiv Valensije. U trećoj četvrtini je gađao trojke 5/5.
    6 points
  10. We won it six times...in Madrid we won it six times...😍 European royalty 😎
    5 points
  11. Meni ovo nije penal. Lopta ga je prvo pogodila u telo, pa tek nakon odbitka u ruku. Takve situacije se skoro nikad ne sviraju.
    5 points
  12. Iako si danas tankirala, ja sam svoju i tvoju dnevnicu zaradio 😄
    5 points
  13. Vidi, da ti ja kao bivsi aktivni sportista, a sada elegantno prepunjen tip, koji jos uvek moze, odgovorim! Bilo bi jako dobro, da svi, ali svi mi, koji smo bili na onom forumu b92, spustimo loptu i da se setimo da je period koji je 4um b92 pokrio, bio veoma napet i da nije cudno sto su se neke strasti formirale i manifestovale. Sada na pragu 20-e godine 21-og veka, mislim da je krajnje vreme da preskocimo kanal i svi pocnemo s'neznijim pristupom svemu, pa cak i 4umasenju. Mnogo bi nam svima bilo lakse.
    5 points
  14. Ja mislim da smo svi slabi na Petru ❤️
    5 points
  15. Nekako je on uvek bio u senci, ako se uopšte takav igrač može staviti u senku. Previše pravih zvezda, heroja velikih utakmica, a tada i nije bilo toliko prenosa i prilika da ih gledaš iz dana u dan, pa kad javnost nekog posadi na prvo mesto teško je bilo ostalim zverima da se tu uguraju. Možda je razlog i u toj efiksnosti cele njegove igre. Kratko se lopta zadržavala kod njega, ne stigneš ni da gledaš finese njegove igre. Surovo jednostavno i efikasno. Koliko god da prži, sve je to na blic, samo na kraju vidiš da je strpao 20+ uz neke bolesne procente. Cenim da su ga, posle takvih satiranja više registrovali navijači protivničkih timova. Možda je imao takav stav u javnosti, ali nema šanse da bi blejač prošao Duletov i Dudin dril, preživeo pauzu bez košarke, posle povredu, i na kraju postao takav ubica. Čovek je sa koliko, 19 upao u onakvu reprezentaciju, igrao narednih 11-12 godina uglavnom na vrhunskom nivou, stalno napete utakmice, finala, titule, ovo-ono. Zamisli koja je to potrošnja (a vidi karijeru i potrošnju Darkelje). Mogao je on još da prži, naravno, ali razumljivo je i da se umorio, plus ovo što je rečeno da njegov ego ne bi dozvolio da bude tamo neki veteran. On i Miličić su dva sveta. Razvoj njegove karijere pokazuje šta je MIličić mogao da postane da je išao tim putem (ako bismo poređenja radi, nategli sličnosti u karakteru mada mislim da nisu baš toliko slični), umesto što je mlad otišao u NBA. Jbg, treba znati i imati sreće na skretanju kod Albukerkija. Vidiš, po novinarima, u Italiji su ga zvali kesica čaja. Upravo zbog tog uticaja na igru tima kad uđe na teren (kao što kesica od vode napravi čaj). Na stranu to, imam ličnu rezervu prema tome da nije mogao da učini saigrače boljim. Kad imaš takvu zvezdu u timu, a ona pritom izgine u odbrani, ne mogu ostali da kuliraju. To ih valjda podstakne da budu i oni bolji. Opet se vraćamo na onu efikasnost u kretanju i upotrebi lopte. Bodiroga i Sale su je imali više u rukama, zato je možda taj utisak da su više uticali i na igru drugih. To je i logično, jer ne može neko da bude ultra-efikasan, a da istovremeno neposredno pravi igru za druge. On je to radio posredno, tako što je privlačio pažnju odbrane na sebe, jer kad na kraju dobije loptu zna se šta sledi.
    5 points
  16. *cue a nama nije valjo replies*
    5 points
  17. Cuj, kaze sve jedno, ali daj da ostavimo ovako. Ja sam za radikalne promene. Politika da se postavi kao pod4um na fudbal. Ali ne na onaj americki, nego pravi onaj muski, koji smo ucili posle osnovne skole, kad smo pikali loptu u dvoriste kod deda Bore, koji nam je busio lopte. Ljudi, stavite pool, ako je to toliko bitno, ako nije onda neka stoji kako je. U rukama Mandusica Vuka, svaka puska bice ubojita! Kako god hocete, ali da prestanemo. Iskreno moram da vam kazem da mi se svidja kako se vecina ponasa, opusteni smo i ne vidim mnogo varnicenja. Dobra strana toga sto se znamo, je da svi vec znaju sta da ocekuju i shodno tome mogu da pisu, ovako, ili onako. Pozz. I ovo je mnogo od mene na ovu temu.
    5 points
  18. Čestitke Liverpulu i navijacima 👍
    4 points
  19. Prebacili smo normu, slobodni smo, mozemo kucama.
    4 points
  20. Point forward je pozicija ofanzivnog sistema (npr. Shuffle), koji ima cilj da se zapocinje napad sa krilne pozicije, a ne centralne. Sa tim pomjeranjem, izbacuje se odbrana iz normalnog tezista, i primorana je da radi na drugacijim principima. Kada se kaze point forward, to se odnosi na poziciju, a ne na karakteristiku igraca da ima dobar pregled terena. Jugoplastika, ni Bulls-i nisu igrali slican napad, tako da nije Toni bio point forward, iako je (pogotovo u Jugoplastici) ima dosta loptu u rukama, nego je bio surovi egzekutor. Bio je fantastican ubica, trpac na vise nacina. Kada je bio u peak-u karijere, i kada je trebao da podigne igru na jos veci nivo, donesena je pogresna odluka da nabaci bespotrebnu masu i da igra PF. Usporili su ga dosta, dobio je ulogu pomocnog osoblja, a mogao je puno vise, pogotovo da se nasao u drugoj eri, koja bi puno vise odgovarala njegovoj igri. Toni danas ne bi bio PF, i ne bi vjerovatno igrao 5, nego bi bio bas taj moderni trpac sa SF pozicije. Siguran sam da ne bi napravili 2x istu kardinalnu gresku u procijeni Kukocevih mogucnosti i karakteristika.
    4 points
  21. Ako misliš na moju malenkost... eto... nedostajali ste mi ❤️❤️❤️
    4 points
  22. A ti Vanja slobodno pitaj sta god te zanima, i to na ovoj temi, tu sam da odgovorim
    4 points
  23. Tuga 😞 Imao je ovaj set u rukama. Ako ništa, nije se obrukao protiv Grka.Nisu slučajno ova trojica TOP 10 igrači, a naši momci koliko god bili dobri, ne
    4 points
  24. Stomak kad kasni plata u Zvezdi vs. Stomak kad je redovna plata u Bajernu
    4 points
  25. Zasluzio je ljudina
    3 points
  26. Koji kreten od zene... I ne mogu da verujem da ova budala od novinara ovo slavi kao pobedu feminizma, WTF druze! Izgleda da bahatost i nekultura nisu samo u Srbiji gledani sa odobravanjem
    3 points
  27. ja bolje da ne komentarisem , bicu banovana zauvek .
    3 points
  28. 1350. Kvota ispunjenan. Ponosan sam i zahvalan svima, osim naravno Boksi Sutra skromnih 1500.. Nedelja je
    3 points
  29. + Quincy i Maik iz najboljih dana u reketu. Meni najdraza zvezdina ekipa ikada, steta samo sto nismo bar jednom zakinuli cska u plej ofu.
    3 points
  30. Shvatio sam da jesi, možda sam krivo shvatio, ne zameri. I ja sam za isto to što si napisao, taksativno i od reči do reči. Pre svega, ne bih ni pristao da radim moderaciju a tvrdim odgovorno i niko od kolega moderatora, da je drugačije. Za neke znam da je ovo bio čak uslov. Kad smo radili na koncepciji novog foruma, svi ovi uslovi su postojali i bili razmotreni. Ja sam o tome već pisao, i drugi modovi su, i ako treba da napišem još 100 puta ja ću to učiniti jer želim da se na ovom mestu razumemo, verujemo jedni drugima da imamo dobre motive i želju da forum živi. Sporcki pozdrav i tebi, od moda koji radi i Sport i Politiku.
    3 points
  31. Verovao ti meni ili ne, ovo sve sto si napisao je i bio cilj moje akcije. I naravno, sporcki pozdrav
    3 points
  32. Nisam ja uopste za promjenu rasporeda. Ja sam samo za to: - da se povede paznja da se odrzi ista atmosfera i pravila na svim pdf-ovima - da ne dodje do rangiranja misljenja po pdf-ovima na bitnija i manje bitna, etiketiranja i vracanja u podrum - da se eventualni sukobi i banovi ne prelivaju na druge pdf-ove. Iako ne pisem na drugim pdf-ovima mnogo cijenim sto ljudi slobodno i otvoreno pisu o svojim interesovanjima. Evo recimo, na temi Hljeb koja je maltene solo interesovanje @Honey Badger nemam nista pametno da napisem, ali smatram je jednom od najboljih prezentacija licnog hobija, pozitivne emocije. Sa uzivanjem je citam.
    3 points
  33. Ma ja na stadion mogu da odem samo da ga potpalim, sa sve upravom u lozi. To je ono sto se meni ovde godinama spocitava, nemoj da mesas politiku i fudbal. Pa to je tesko razdvojivo i u ciilizovanim zemljama, a kamoli u ovoj. Kriminalci na celu drzave, kriminalci na celu kluba koji volim, pa kako moze da se ocekuje drugaciji ishod? Znaci ne ljudi koji su prodali principe kad su usli u visoko drustvo i krupni kapital, vec ljudi koji su vec bili kriminalci kad su dosli na mesta na kojima su sad. Karijerni kriminalci. Ljudi koji su tu iskljucivo zarad licnog bogacenja. Iskljucivo. Koliko god zmurio, spavao ili skretao pogled, to je urezano u memoriju. Jedan Marin, Donald, Ninkovic i slicni su samo ispadi, a ne prava mera onoga sto je Zvezda danas. Oni, koliko god nam ulepsavali zivot, nam nazalost i anesteziraju cula za sve ono sto ne valja ispod i oko njih. Samo je pitanje koliko ce moci da se zataskava i koliko ce trajati ova posast. Pre ili kasnije, ako se dostigne nekakvo uredjenje u ovoj zemlji, Zvezda i Partizan ce otici na dobos.
    3 points
  34. Kad vec pominjes "-ic" mentalitet, tokom Lajovicevog meca s Zverevim kaze nemacki kometator: to je taj srpski mentalitet, ne odustaje nikada, ne mozes ih nikada otpisati itd. Silne komplimente je naredjao kao da u najmanju ruku prica o Davidu Fereru, a ne o Lajovicu.
    3 points
  35. Toni - Durent prije Durent-a 😍 Da se kojim slucajem pojavio u danasnje vrijeme, sa onakvim talentom, fizikalijama, mindset-om, kosarkaskim znanjem, bio bi u top 3 igraca lige. Steta sto je dosao u vrijeme kada Ameri nisu imali pojma o Evropljanima, pa su ga gurali na PF, tjerali na bespotrebnu masu, koji je to bio kosarkaski zlocin. Sa trenutnim znanjem, tehnologijom, pravilnim koncepiranim pripremama, i ovim danasnjim stilom kosarke, pa cisto bi dominirao ligom.
    3 points
  36. Vidim ja da nećeš da se smiriš dok ne dobiješ svog zmaja. Jbg ljudi, što ste pisali pisali ste, sad ćemo da vidimo na koju stranu je pao novčić kad uini uzjaše svoje čudovište.
    3 points
  37. Ponekad mi zao sto godine prolaze, medjutim onda sednem i probam da zamislim na kojoj svojoj godini bi volela da je vreme stalo, i pazi ne mogu da je nadjem. Zato sto svaka godina donosi nesto lepo sto ne bih propustila.
    3 points
  38. 3 points
  39. Gagi u pobjedi protivU Valensije (78-85) 28p - 5/5 za dva, 6/7 za tri, 2sk, 2as
    3 points
  40. @ shadow on the wall kakva je legenda Chappo (Roger Chapman) pogledajte samo tu pojavu jbt, potpuni antipod bilo kog oblika pop estetike, pa onda taj vibrato jarca na elektricnoj stolici, tip koji je potpuno isfurao sustinu panka jos krajem 60-tih, cesto je umeo na svom certu da se pobije i sa publikom i sa clanovima benda jbg, zato su i on i Family ostali underground evo jedna sa Stretwalkers-ima sa albuma iz 76-te, isto mnogo cudan bend u kom su bili Nicko McBrain iz Mejdena i Bob Tench koji je dugo svirao sa Van Morrisonom i Jeff Beckom
    3 points
  41. Ti si kao srpska opozicija, krenuo si u rusenje vlasti rekorda bez glavnog coveka i potrosices neuspesno njihovu energiju
    3 points
×
×
  • Create New...