Jump to content

Forums

  1. O Forumu

    1. 2k
      posts
    2. 5.8k
      posts
  2. Vox Populi

    1. 84.4k
      posts
    2. 134.1k
      posts
    3. 5.8k
      posts
    4. 2.5k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  3. Sport

    1. 131.9k
      posts
    2. 628.4k
      posts
    3. 94.2k
      posts
    4. 26k
      posts
    5. 8k
      posts
    6. 9.8k
      posts
    7. 2.4k
      posts
    8. 42.6k
      posts
  4. KUL (Kultura, Umetnost, Lifestyle)

    1. 10.5k
      posts
    2. 17.3k
      posts
    3. 3.9k
      posts
    4. 1.7k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  • Topics

  • Posts

    • Prosto mi je nejasno kako je Finiks dobio sve 3 u regularnoj, i to lagano. Ovo je cista nemoc.
    • Bio sam u Veneciji sa famlijom pre nekih 15 godina i prvi utisak je bio smrad, nedefinisana kombinacija pokvarene ribe, belog luka i prljavih carapa, sto bi rekao moj sin, kao kada udjes u indijski restoran. Onda su nas opljackali u kafeu, uz bezobrazne cene za pice, dodali i muziku. Norveska je verovatno jedna od najskuplji zemalja na svetu, tako da to i nije neko cudo. Ja sam isao na krstarenja krajem 90tih , ali i prosle godine, razlike su drasicne i to na Karibima. Nekada si u lukama imao gomilu free shopova u kojima su ljudi kupovali parfeme, nakit i firmiranu odecu. Internet je bukvalno to ubio, po karibskim ostrvima danas imas  jednu prodavnicu i tu vecina kupuje cigarete, sve ostalo mozes da nadjes jeftinije preko amazona i ebeya. Panama je recimo bila cuvena po free shop prodavnicama, danas imas samo nekoliko, luka i aerodrom. Za male zemlje samo pristajanje kruzera donosi prilican prihod, za Norvesku je to boranija.
    • Meni je ova Minesota poprilican jad, onako ne znam, ovakva ekipa da ode daleko je bas pokazatelj teske propasti NBA, Edvards kao vanbracni sin MJ-a je ok, ali i originalnom MJ-u je trebala pomoc, ovo ovde Naz Rid kao 6th man i Rudi kao fejk DPOY give me a break.   Veci su mi smek imali dok su im igrali Stojko Vrankovic, Marberi i Kar i bili najgori u ligi na NBA 97 na Segi nego sad.
    • Finiks izgleda nemocno, sutnuli su 17 bacanja za cetvrtinu i po, cak i pored toga Minesota vodi.  Jednostavno nista im ne dolazi lako, prakticno uopste nema lakih poena, jer nema izgradjenih akcija. Ne mogu da pariraju visinski ni u snu, ali opet ne igraju dovoljno brzo da time naprave neki balans.  Buker i Bil cak ni Konlija ne mogu da rese 1 na 1. 
    • Minnesota baš bolje izgleda, slobodna bacanja drže Phoenix u igri. Jednostavno izgledaju kao bolji tim. Ovde ladno može da padne još jedna metla.
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...