Jump to content

Forums

  1. O Forumu

    1. 2k
      posts
    2. 5.8k
      posts
  2. Vox Populi

    1. 84.1k
      posts
    2. 131.4k
      posts
    3. 5.7k
      posts
    4. 2.4k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  3. Sport

    1. 129.1k
      posts
    2. 615.7k
      posts
    3. 93.8k
      posts
    4. 25.5k
      posts
    5. 8k
      posts
    6. 9.6k
      posts
    7. 2.4k
      posts
    8. 42.6k
      posts
  4. KUL (Kultura, Umetnost, Lifestyle)

    1. 10.5k
      posts
    2. 17k
      posts
    3. 3.9k
      posts
    4. 1.7k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  • Topics

  • Posts

    • Ima video gde Covic pljuje po Dusku zato sto mu protiv Asvela dva stranca nisu u ekipi  Mogu misliti sta ce govoriti o Sferi i ovom odmaranju samo da prodje koji mesec  
    • To je i Bajden (sinoc) potvrdio. Inace je ovaj "pokojnik" jedan od trojice organizatora masakra.
    • Uopšte se ne slažem sa ovim Markosovim tejkom što se tiče Aleksandrova. Aleksandrov je u fazonu "svi drugi su krivi", pa naravno da nije kriv on, njegovu karijeru su upropastile teške povrede, a na to on nije mogao objektivno da utiče.   Poređenje sa Ducijem ima donekle smisla, pričaju slične stvari, s tim što je Duci Simonović aktivan borac protiv profesionalnog sporta, a kod Nemanje Aleksandrova su, kao i kod Darka, došli novinari da ga pitaju za zdravlje i kako ide, jer su procenili da će to biti zanimljivo publici, nisam primetio da se Aleksandrov trpa da ide u Balkan Info niti bilo šta slično.   Gledao sam onu epizodu Aleksandrova kod druga Mairosua, moguće da sam zaboravio detalje ali se ne sećam da je poenta bila kako je njemu bilo mnogo teško kada je imao 16 godina, već da, kada gleda sa ove vremenske distance, sav taj hajp i pritisak na tako mladu osobu nije zdrav i normalan. Ako je zamrzeo košarku, ima na to potpuno pravo, i ja bih imao PSTD da sam se zbog nje iskidao i izlomio koliko on, a ako je jedno vreme i radio nešto što mrzi, svakako nije ni prvi ni poslednji. Jeste, što kaže Barkli, njegova priča deluje kao odbrambeni mehanizam i nedostaje jedno priznanje da mu je košarka donela finansijsku sigurnost koja je potrebna da bi on mogao da započne i vodi život kakav sad vodi, tako da još nije stekao prosvetljenje mudraca sa Tibeta. S druge strane, nisam primetio ni da mi ostali, kad recimo šta znam uzmemo da kritikujemo kako se radilo u prethodnoj firmi u kojoj smo bili, pre toga odemo i vratimo ono što smo tamo zaradili. Kada bismo bili do kraja dosledni u tome pa da kritikujemo samo pojave od kojih nismo imali nikakve lične koristi, verovatno bismo spali na kritiku religijskih obreda urođenika sa Papua Nove Gvineje i kritiku muzike Nevernih Beba.
    • Sve je sad jasno. Duško nije hteo dva igrača Baskonije, Hauarda i Monekea, a onda je otišao da ih trenira u Baskoniju i tamo su mu nosioci igre.   Legit. Bravo Nebojša.
    • https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/6229/moneke-ne-znam-da-sam-imao-ponudu-zvezde/vest
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...