Jump to content

Recommended Posts

Posted

Citam sada Nedovicev intervju i kaze da je mislio da ce do kraja karijere ostati u Zvezdi, bogu hvala pa nije tako mislio je da je dovoljno da se kunes da si navijac kluba da navijas, a na terenu ne radis nista. Konacno rampa za takve igrace, ostalo je jos dva igraca da odu i da se konacno resimo gazda covine zaostavstine koja je sprecavala ovaj klub da napreduje. Postali smo robovi takvog nacina poslovanja, hvala bogu pa je dosla strana osnova i pobila sve tvrdnje kako stranci ne mogu da osecaju klub kao domaci igraci

Gledam veceras Vasilija Micica on se decko raspada zamislite da smo i njega potpisali na tri godine kao i Gudurica

• Like 12
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 3
Posted
10 minutes ago, Mile1 said:

Citam sada Nedovicev intervju i kaze da je mislio da ce do kraja karijere ostati u Zvezdi, bogu hvala pa nije tako mislio je da je dovoljno da se kunes da si navijac kluba da navijas, a na terenu ne radis nista. Konacno rampa za takve igrace, ostalo je jos dva igraca da odu i da se konacno resimo gazda covine zaostavstine koja je sprecavala ovaj klub da napreduje. Postali smo robovi takvog nacina poslovanja, hvala bogu pa je dosla strana osnova i pobila sve tvrdnje kako stranci ne mogu da osecaju klub kao domaci igraci

Gledam veceras Vasilija Micica on se decko raspada zamislite da smo i njega potpisali na tri godine kao i Gudurica

Ako malo premotamo film na početak sezone , videćemo kako je Nedovic odlično startovao kada je ulazio u igru kao opcija dva , napravi svoju simultanku i izadje, I tako u krug.

Problem je nastao kada je Yanis počeo da ga izjednacava sa minutazom Cannana, I da se očekuje da ovaj vuče tim . To je u stvari trebalo da radi Cannan koji je bio projektovan kao opcija broj jedan, ali on apsolutno ništa nije isporučio. Minutaza na ravne časti i za jednog i drugog, umesto da je Cannan uzimao po 25-30  min ostatak Nedovic koji bi bio mnogo produktivniji iz drugog plana što je trebalo i da mu bude uloga.

Ali sad je to završena priča. Svakako Nemanji puno sreće u karijeri. 

• Like 3
Posted

Manite se Nedovica,svakome na svoj obraz. Nije da nije bilo razloga da se ne produzi iskreno. Nekad mora nesto da se menja bolelo to nekog ili ne i apsolutno podrzavam taj potez

• Like 2
Posted

Pričati priču domaća osovina vs stranci u 2025.g. i EL od 20 klubova u ovom formatu i imati najmanju dilemu je presmješna... Iz više razloga... Prvi i osnovni je što se ta ista "domaća osovina" na EL tržištu ponaša kao i svaki drugi strani igrač, i u 99% slučajeva izabere najveću ponudu ... Znači SUVI PROFESIONALIZAM!!! Isto tako ako KKCZ želi iskorak u Evropi, mora da vuče poteze u skladu sa interesom i rezultatima kluba... Nedoviću, Laziću, Mitroviću, Teu i ko je god povrjeđen, uvrijeđen ne mora ni biti jasno ako se baš toliko ovaj prvi pravi lud... Na kraju krajeva svi oni igraju za platu, baš kao i stranci... 

Posted
39 minutes ago, Mile1 said:

О домаћим играчима пишеш често, ал зато јако глупо. Настави са бламирањем.

• Like 5
Posted

Upravo gledam Micića i zamišljam šta bi ovde bilo da smo mu dali te silne milione a da igra ovako kako igra. A sinoć sam gleda i Guduru...

Posted
8 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

О домаћим играчима пишеш често, ал зато јако глупо. Настави са бламирањем.

Hvala Bogoljube na lepim recima, trudicu se i dalje da se blamiram

• Like 1
Posted

Ja ću kratko samo o slučaju Nedović.

Kao prvo nije ispunio očekivanja za ove 3 sezone najiskrenije(ni blizu) i daa, očekivao sam i smatrao da ovog leta mu ne treba produžiti angažman kod nas i smatram da je klub zaista ispravno postupio, koliko god on voleo Zvezdu i bio njen navijač.

Verujem da smo i mi svi ovde veliki navijači, ali moraš opravdati tu platu koju primaš, a ne samo na rečima biti jak i na instagramu.

Posted

Ne znam sta cekaju klubovi sirom evrope sa angazovanjem Luke Mitrovica i Branka Lazica?

I sto ode Dobric na prvi poziv u Virtus, pa dobio instant nogobulj.

Nema potrebe hajpovati Covicevu zaostavstinu, dovoljno je sto su se svi dobro uhlebili za sve te godine, i bukvalno nisu morali misliti o egzistenciji.

I nema sta da se patetise, to su igraci koji su nas stajali  iskoraka u evropi, jer je Gazdi bio bitan poredak u domacim i regionalnim takmicenjima.

Ko hoce neka pati za tom metodologijom, al to su prosli dani, hvala Bogu.

• Like 1
Posted

Procitah i ja Nedin intervju, dakle istina je da mu je klub dao ugovor na 2 godine pa odustao, amaterski, verovatno najvecim delom jer je podrzao proteste. Svaka mu cast za to.

Opet, neke stvari u intervju bodu oci, da je hteo u inostranstvo da bi osetio ljubav navijaca i osetio se vaznim, nigde veze sa Monakom. Posebno ovaj deo je delulu, za nekog ko nikad nije usao u PO:

“Ideally, it would be to win the EuroLeague, honestly. That’s the only thing missing for me.

• Ha-ha 1
Posted

Lako se odredjene stvari trenutno izgovaraju verovatno kao posledica dobrog skora 5:2, ali se isto tako zaboravlja da smo sa svim tim igracima prosle sezone ciji smo, citiram, "bili robovi" u jednom momentu imali ucinak od 16:11 i vise od pola sezone proveli u prvih sest, a cvrsto verujem da bi se tu i zadrzali da smo imali zdravog Bolomboja. 

Da smo prerasli pojedine domace igrace tu nema nikakve sumnje i naravno da danas Nedovic ne moze biti prvi, pa ni drugi bek, Mitrovic drugi centar, kao ni Lazic igrac sa minutima na svakoj utakmici. Da li je Nedovicu i Luki ponudjeno da budu trece opcije to ne znam, ali znam da bi nam roster bio ozbiljniji i kompletniji da imamo njih dvojicu umesto Radosica i Plavsica koji su trenutno u 12 bez ikakvog doprinosa. Isto tako, sramota je da dugogodisnji kapiten i legenda kluba ode posle 13 godina maltene bez pozdrava. Mislim da bi u svakom drugom klubu igrac, covek, takvog statusa dobio odredjenu poziciju pred ili na kraju karijere u vidu makar pomocnog trenera, ali eto ne i kod nas. Voleo bih samo da neko objasni kako je to Lazic smetao prosle sezone, osim sto je na njegovu platu otislo par stotina hiljada evra od naseg neogranicenog budzeta.

Sad smo puni novca i fleksujemo, nasli smo neke nove igrace koji za milionske ugovore osecaju klub isto, cak i bolje, kao covina zaostavstina, a nije davno bilo kada je trebalo osecati klub i sa pet plata po sezoni, spavati po aerodromima i igrati Aba dva dana posle El ali bez prava na kiks kao danas. 

Odredjene stvari mogu i drugacije da se objasne, bez bljuvotina poput robovanja, coviceve zaostavstine i slicnih budalastina na racun igraca koji su obelezili prethodnih 10 godina kluba na najsvetliji moguci nacin. Trofeji koji preko noci postadose nebitni su se do skoro slavili do zore, a ja to ne zaboravljam. Sad su dosla druga vremena, njima hvala na svemu, a novima srecno i podrska, bez potrebe da se porede dve etape koje su potpuno drugacije. I takodje bez potrebe da se blate neki igraci koji cak ni nisu bili deo te ekipe samo zato sto smo mi zamislili kako treba da igraju za nas ove sezone. 

A za neke ozbiljnije zakljucke je ipak najbolje sacekati kraj sezone.

• Like 1
Posted (edited)
15 minutes ago, СтелаРоса said:

Isto tako, sramota je da dugogodisnji kapiten i legenda kluba ode posle 13 godina maltene bez pozdrava. Mislim da bi u svakom drugom klubu igrac, covek, takvog statusa dobio odredjenu poziciju pred ili na kraju karijere u vidu makar pomocnog trenera, ali eto ne i kod nas. Voleo bih samo da neko objasni kako je to Lazic smetao prosle sezone, osim sto je na njegovu platu otislo par stotina hiljada evra od naseg neogranicenog budzeta.

Sa ostatkom poruke se delimično slažem i nema potrebe preterano se baviti sada igračima koji više nisu tu. 

Samo ne znam kako se može pričati da je Lazić trebalo da dobije funkciju, kad je on još uvek aktivni igrač koji redovno prima platu, što je posledica činjenice da je umesto jednogodišnjeg ugovora kao 2023, 2024. godine od Čovića dobio dvogodišnji ugovor.

Pri čemu i ovaj deo da nije smetao prošle sezone je upitan, imajući u vidu da je @Markoss u uvodnoj poruci za prelazni rok napisao da nije baš lepo prihvatao izostavljanje iz sastava za mečeve.

Edited by TB Told