Marko Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 luka domaćin protiv helovinaša Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 102:101 tako je bre Srbi legende, uopaaaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Slaviša nek ne gleda ovo ujutru na prazan stomak. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Kad stalno pokušavaš jednom ćeš da ubodeš. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 (edited) Ja prespavao sve 😕, uljuljkale me Rakete jasno je bilo vec na pocetku 3/4 da im sledi poraz. Ne verujem da cu imati vremena za sve reprize ali ajde bar Dalas i LAL da pogledam. Vidim sve brojke su impozantne. Zuti su sve kvadratice strikirali i realno ljuljaju,duga je sezona. Super @uini gledao Boston pa napisao utiske. Bas sam ozario lice kada sam video za Tatuma. Posebno Kemba drugi mec u nizu na sharlotskom nivou,ah to sam cekao. Sada Boston "ima nivo" Kirvinga a bolju personu. P.S. Lepo Pacersi dobijena dva meca nakon 0-3 Edited November 2, 2019 by BJÖRKman011 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 8 minutes ago, BJÖRKman011 said: 😕 Super @uini gledao Boston pa napisao utiske. gledao sam knickse, bostan je kolateralna šteta tu. 1 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Memphis mora pasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 @stefan81888 što si se rastuzio, evo da te razveselim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Nisam gledao meč, jbg. Hvala za recap. Dobra blokada, svakako. Je l' dižete baner pod svodove MSG-a zbog nje? #trashtalked 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 @uini Da su Knicksi pobedili napisao bi da si gledao njih. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Kako Pop zna upraviti Lylesa,brate nemoj da se nerviras,skaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 21 minutes ago, stefan81888 said: Dobra blokada, svakako. Je l' dižete baner pod svodove MSG-a zbog nje? Jok, to će uini na gajbi da postavi jedan, familijaran odnos je u pitanju. @AgroUrban sa sve ...mamu u pi... 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 gotovo, pukla tikva u dallasu porzingod's possy nikad nece oprostiti ovaj lukin sebicluk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Nepotreban komentar dana: sin Jay Tatuma izgleda kao da ga je pravio Gordon Hayward. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 46 minutes ago, 34Barkley said: Jok, to će uini na gajbi da postavi jedan, familijaran odnos je u pitanju. . 😄 Quote Frankie Teardrop, the French executioner, the Sultan of Swipe. Your cigarette names are dog shit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 10 hours ago, Wook said: Lou Will je X faktor, kog LAL ne moze da iskontrolise, a niti imaju igraca sa klupe tog kvaliteta. Nije sve Davis-Bron protiv PG-Leonard. Treba uklopiti Lua, pg i Leonarda. Trpaće Lu s klupe al opet ... @Miki28 Zaspao sam pre tekme, sad sam na poslu . Odledaću hajlajte, još sutra prva i Pon. Sam free pa sam sl ned druge smene i konačno se gleda nba i La. Važna pobeda u gostima protiv ekipe koja se bori za po. Sad sa spursima za prvo mesto .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Ko normanlan stavlja yoga pants/hulahopke na glavu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 1 hour ago, Swift Pancakez said: gotovo, pukla tikva u dallasu porzingod's possy nikad nece oprostiti ovaj lukin sebicluk Verovatno nisi ozbiljan ali svejedno da ja napisem svoje Raspucao se sinoc Staps u prvom poluvremenu dok ga je cuvao McGee, ali su se videli svi njegovi nedostaci protiv Davisa kasnije. Mislim da nije postigao kos iz igre tad, ili je promasivao ili gubio lopte. Nije on taj koji treba da vuce ekipu i verujem da je sinoc doziveo reality check. Elem, da ponovim jos jednom, stvarno vrhunska utakmica, LeBronova najbolja u Lakersima i pokazatelj da i dalje moze da kolje u PO-u, ko god nadje vremena neka pogleda. If you don't like that, you don't like NBA basketball. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Jel' Porzingis brži ili sporiji kad se gleda vreme prije/posle povrede? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Sporiji je ali ne narocito, verovatno ima i do toga sto je nabacio par kila misica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Inace nesto razmisljam, zajebana stvar je ovaj challenge sto je uveden. Pogledajte trojku Danny Greena sinoc i blok koji je napravio Howard, illegal screen 1/1 ali stvar koja se jednostavno ne sudi u poslednjem napadu. Ipak, da su Mavsi imali TO kos bi morao da bude ponisten, svakako ne bi smeli da dozvole da ostane no-call. Kad dodje do PO kada se dopustaju sve vrste kontakta moze ozbiljno da se manipulise tim challenge-om, deluje mi da nije primenjiv na kosarku gde jako cesto nije sve by the book kao u recimo fudbalu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 letonski dziber bi u sezonama koje dolaze ionako trebalo da igra centra, tako da taj umereni gubitak bryine ne bi trebalo da predstavlja problem. pitanje je jedino koliko blagonaklono gleda na to. kao i obrva i on je pricao kako mu je PF prirodna pozicija, niko ne voli da se kanta i trosi u kontaktima sa fellow mrgama 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 (edited) Pa sve je manje Mrga, nemas vise niti 1 Al Jefersona recimo 140 kg i vrhunska post igra. Kapela recimo nije mrga ali po highlightsima izgleda da ima je Tucker 10~ minuta bio C Edited November 2, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts