Jump to content

dekkard

Član foruma
  • Posts

    1,401
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dekkard

  1. U svakom slučaju dobro je što Kokoškov odlično priča engleski, trebaće mu u narednom periodu.
  2. Ako Alen Smailagić tvrdi da je Srbin i Kaminskom ne može niko da zabrani isto.
  3. dekkard

    ABA liga

    Cibona ima bolji skor i podigli su formu, u poslednjih 10 utakmica imaju dva poraza i to od Zvezde i Future. Upravo igraju danas protiv Mege i ako ih pobede imaće dve pobede više od Igokee, ako Mega dobije imaće pobedu više od Igokee.
  4. Voleo bih da Armani dođe do F4, a Efes da osvoji titulu. To bi bio istinski trijumf Igre.[emoji41]
  5. Dobro jutro, dobri ljudi! One love [emoji3531]
  6. dekkard

    ABA liga

    Igokea i Zadar će se do kraja boriti ko će na 11-to a ko na 12-to mesto.
  7. Nije se ni odnosilo na članove foruma, već mi je i to zaparalo uši dok sam slušao konferenciju za štampu, a imam utisak da se to ne osuđuje dovoljno jako, jer Čović. Kao što rekoh aršini pristojnosti uvek i na svakom mestu ispred svega.
  8. Pre bi mogli tobom da se pozabave, s obzirom da ja nisam prekršio niti jedno pravilo a ti jesi.
  9. Ne gubim aršine pristojnosti ni u ovom trenutku. Moja primedba je totalno on point. Što se Lakija tiče, već sam se izjasnio pre toga.
  10. Dobre su, samo žnaru kombinacija boja... [emoji13][emoji23]
  11. I protiče bez većih posledica, jer su u 8 posle skoro trećine regularnog dela sezone.
  12. dekkard

    ABA liga

    Kakva glupost Radovanovića.
  13. dekkard

    ABA liga

    Još jedan odličan performans FMP-a.
  14. Treba reći i da ovo višegodišnje pevanje navijačke gamadi (da, ganadi!) posvećeno ženi Nebojše Čovića koje se tretira sve to vreme kao nešto normalno i prihvatljivo je najdalje suprotno od toga. Kakav god da je Čović, privatnost porodice trebalo bi da je svetinja i to NIKO ne zaslužuje ma kakav da je. Svaka kritika sportskog funkcionera - da, atmosfera linča porodice - ne!
  15. Ja ga poznajem i van foruma, išli smo na utakmice zajedno, percepirao sam ga kao pravdoljubivog čoveka koji voli Zvezdu, sa izgrađenim sistemom vrednosti i koji ne bira reči da izrazi tu svoju ljubav i taj sistem vrednosti.[emoji23] Ali, ovo danas što smo čuli i pogotovo od koga smo čuli... postavlja se pitanje dokle je spremno da se ide i da li smo svi svesni ko je na drugoj strani? Čović će otići tek nakon promene sistema, ne promene vlasti, i kada se klubovi ustroje na potpuno drugačiji način. Izvinjavam se svima što ne verujem da besomučno pisanje po forumima može nešto da promeni ili klipovi po Jutjubu.
  16. Čuo sam i ja neke priče na tu temu da se neki vrate, a on da ode.
  17. Fun fact: Gavrilović sa Zvezdom, kao glavni trener ima dve pobede u EL, Tomić jednu. I slika koji sve govori:
  18. Tipična domaćinska utakmica, nemam ni najmanju sumnju da će CSKA u Moskvi dobiti Real, borba će biti oko toga samo da li će biti dostignuta ova razlika. Predugačko je takmičenje da se svaka utakmica odigra u fulu, a i bitnije je da se domaći gledaoci zadovolje pobedom njihovog tima i da mogu tome lično da prisustvuju, jer utakmica ništa ne donosi niti odnosi u ovom trenutku.
×
×
  • Create New...