Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

1 hour ago, RatzenStadt said:

Nikada necete znati osecaj ponosa kad te neko u bilo kojoj igrici nazove cheaterom, a ti igras legitimno. Malo sta to moze da nadmasi.

Ma gde, desilo mi se milion puta, bilo u gamingu, bilo na quizu. Npr pre par god, uletim malo da pikam 1.6 deathmatch: Vrteo server standardnih nekoliko mapa, i posle nekog vremena krenu da me prozivaju a zatim i kickuju zbog wallhacka 😁, kao da je velika nauka gde treba busiti zid/vrata/kutiju. Ono što sam već pomenuo onda za slagalicu, samo ovog puta malo detaljnije - Likuša ne stigne da pročita pitanje na ko zna zna, ja već preko ramena odgovoram komšiji koji igra protiv nje, on se smeje ja se smejem, ona pizdi 😄 Backseating  haha 

Edited by Marko
  • Like 1
Posted
1 hour ago, Marko said:

Ma gde, desilo mi se milion puta, bilo u gamingu, bilo na quizu. Npr pre par god, uletim malo da pikam 1.6 deathmatch: Vrteo server standardnih nekoliko mapa, i posle nekog vremena krenu da me prozivaju a zatim i kickuju zbog wallhacka 😁, kao da je velika nauka gde treba busiti zid/vrata/kutiju. Ono što sam već pomenuo onda za slagalicu, samo ovog puta malo detaljnije - Likuša ne stigne da pročita pitanje na ko zna zna, ja već preko ramena odgovoram komšiji koji igra protiv nje, on se smeje ja se smejem, ona pizdi 😄 Backseating  haha 

Backseating samo uz prethodno specificirane granice odnosa...
U suprotnom...

GBbvW9zXEAAJdss.jpg

Posted
On 3/10/2025 at 9:19 PM, Henry Chinaski said:

Ne znam postoji li adekvatna tema, ali da pitam ovdje. Koje privatno zdravstveno osiguranje preporučujete?

Naginjem ka Generali, je l ima neko pozitivna iskustva sa nekom drugom osiguravajućom agencijom?

Isti djavo, uglavnom sa slicnim ustanovama rade. Ja sam sa 2 razlicite firme imao 2 razlicita osiguranja, a klinike i uslovi bili maltene identicni.

Mnogo bitnije ti je da se raspitas posle u koju (polu)kliniku ides, i kod lekara, nego koje je osiguranje.
Privatne klinike znaju da budu bas govna kad vide da neko ima privatno zdravstveno osiguranje. Gledaju da ti navuku zilion stvari.

Ne bih da pricam sta su mi radili kod urologa, samo da bi naplatili sto vise osiguranju 😄