Jump to content

Kafana pod obručima


Kronostime

Recommended Posts

On 4/1/2023 at 2:59 PM, alpaka Bereta Sida said:

a jos ti mogu predloziti i rafting na Neretvi. Jedan poznanik radi tamo kao skiper i koliko se sjecam poprilicno je jeftino. Imas jos i Unu ako ti se da malo dalje potegnuti. Taj rafting nije neka pretjerana avantura al Krajina i Una su u tom dijelu predivni. 


Ako možeš da se raspitaš, verovatno će trebati ove godine. Prošle smo bili na Drina-Tara sa firmom, pa bismo da promenimo.

 

On 4/1/2023 at 3:04 PM, Trigger said:

Meni je rafting na Neretvi ostavilo mnogo bolji utiak od raftinga na Tari i Drini, priroda je prelepa. Od svih kampova jedino se sećam ovog na Neretvi, Tajo raft mislim da se zove. Super usluga, skiper i sve što ide uz to.


A proveriću i ovaj kamp što si mi ti slao.

Ako imate i nekih drugih predloga gde sa grupom od 20-ak ljudi na par dana slobodno bacite predloge. Ne mora da bude nikakva avantura, ali bar da nije nešto uobičajeno.
Mislili smo da iznajmimo kućice na vodi na Perućcu. Međutim, iako jedni imaju 4, 5 kućica jedne do drugih, što je dovoljno da se smesti 20 ljudi, malo je bez veze jer ne možemo svi da boravim na jednoj kućici (splavu) u nekim momentima kada bismo svi zajedno da jedemo, blejimo, družimo se...

Edited by uvrnuto
Link to comment
Share on other sites

Sećam se da je nekdašnji 3k imao zanimljiv dokumentarac o koncertu Majkla Džeksona u Bukureštu 1992.godine. Mislim da je Voja Nedeljković bio neki vođa te ekipe. Ako neko zna gde mogu da ga nađem, neka mi napiše ovde ili u inboks.
Na yt ne uspevam da nađem.

Link to comment
Share on other sites

On 2/22/2024 at 2:48 PM, uvrnuto said:

Ako možeš da se raspitaš, verovatno će trebati ove godine. Prošle smo bili na Drina-Tara sa firmom, pa bismo da promenimo.

 

Provjerit cu. Mogu ti jos preporuciti i kanu safari na Trebizatu kod Capljine. Bili smo bas na tome proslo ljeto, genijalna stvar i poprilicno povoljno. Nije nesto posebno zahtjevno, a priroda prelijepa i mozes se kupati gdje god pozelis za razliku od Neretve koja je puno hladnija. 

Link to comment
Share on other sites

@Drug Crni išao sam na Depeche Mode sinoć, sigurno najbolje što sam ih video do sad. Oba puta pre je bilo na otvorenom a sad prvi put u areni i iskreno atmosfera je bila mnogo bolja i čini mi se da je i bend uživao mnogo više. Nešto drugačija setlista nego prošle godine što si gledao. Video sam da su hteli fanovi da organizuju druženje na Karlovom mostu ali nisam očekivao da će ovoliko da ih dođe😄 

 

A da se vratim na koncert. Ghosts Again će sigurno ostati i za buduće turneje, svi su znali tu pesmu sad. Uvek mi je drago da vidim kad nove pesme starijeg benda i dalje prolaze dobro. A za mene lično highlights su bili It's no Good, Behind The Wheel, Strangelove i Never Let Me Down Again gde sam snimio početak (ali nisam gledao u telefon dok sam snimao pa nije najkvaliteniji) - https://streamable.com/c7us7g

  • Like 4
  • Love 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Luchifer89 said:

Crne dirke generalno ili ova stvar? 

 

Ova stvar, volim The Black Keys, samo mi je fascinantno da ima već ovoliko godina kako ne pratim šta ima novo na muzičkoj sceni.

 

Eva jedna od omiljenih, starija jelte:

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 2/25/2024 at 7:59 PM, Nicklord said:

išao sam na Depeche Mode sinoć, sigurno najbolje što sam ih video do sad. Oba puta pre je bilo na otvorenom a sad prvi put u areni i iskreno atmosfera je bila mnogo bolja i čini mi se da je i bend uživao mnogo više.

Baš ti zavidim,ali ne na ružan način. Bold: već smo to i ranije konstatovali,zar ne? Mislim da im i produkcijski više pašu zatvoreni prostori. Da,set-lista neznatno izmenjena.
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...