Kooineeperk Posted yesterday at 11:14 AM Posted yesterday at 11:14 AM 34 minutes ago, fillam said: Opa, neko se zaljubiska sa pogresne strane brda?! OK, I'll see myself out GIF. 😄 2
Bul-Kathos Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago pakao od ovih AI reinterpretacija starih pesama. povratak u budućnost.
Luchifer89 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 3 hours ago, Bul-Kathos said: pakao od ovih AI reinterpretacija starih pesama. povratak u budućnost. 1
BattleBender Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ima li neko iskustva ili neke malo bolje informacije o montaznim kucama? Razmatram tu opciju pa bih bio jako zahvalan da mi neko da neku informaciju.
fancy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 hours ago, BattleBender said: informacije o montaznim kucama? Iskreno nemam, ali znam da su se zbog povoljne finansijske konstrukcije mnogi interesovali za iste ali su volšebno nakon nekog vremena odustajali od te priče. Zašto, ne znam, treba ipak dublje ući u tu materiju. Čak sam i ja pre nekih 15-20 god. razmišljao o tome i raspitivao se nešto... Sve je zvučalo OK ali jebeno je bilo kupovati plac (i posle obezbeđivati sve što kuća mora da ima)...pa sam ipak završio u stanu.
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 hours ago, Bul-Kathos said: pakao od ovih AI reinterpretacija starih pesama. povratak u budućnost. Ima neki instagram profil koji radi AI obrade naših narodnjaka u drugim žanrovima + na stranom jeziku. Čini mi se da je imao i svoj sajt, ako nađem podeliću link ovde.
Recommended Posts