SteveFrancis#3 Posted Saturday at 08:51 PM Posted Saturday at 08:51 PM Eh, Tamara, kamo srece da je tako... Udjosmo u mrtvu jesen pa cemo u sugavu zimu... 2
Stiletto Posted Saturday at 09:22 PM Posted Saturday at 09:22 PM Borami i devojke umeju ovo. I te kako.
uvrnuto Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago On 9/27/2025 at 10:51 PM, SteveFrancis#3 said: Eh, Tamara, kamo srece da je tako... Udjosmo u mrtvu jesen pa cemo u sugavu zimu... Bukvalno sam došao da se poserem na jesen 1
Marko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Nowadays, jesen>leto, jbg it is what is. Hvala bogu, konačno i sunce malo da zađe na vreme a ne da smara u 8 uveče. Vazduh isto bolji, svežiji, to se traži. Takođe može lagano da se ide napolje u svakom delu dana. Milina jedna. 1
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Osim što odavno više nemamo pravu jesen i proleće kao godišnja doba. Umesto tog perioda svežine za šetnju u kožnoj jakni ili trench mantilu, mi ćemo direkt iz onih vrućinčina uleteti u bljuzgavicu i temperature od jedva preko 10 stepeni.
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Imamo, samo ljudi to ne primećuju nego jednostavno uživaju u tskvom vremenu. Proteklih dvadesetak dana je uglavnom bila blaga jesen uz nekoliko letnjih dana. Sad ulazimo u "divni" period kiša+vetar+sivilo+oblačenje od pola sata+smrkavanje u pet popodne. Što bi rekao Balašević, čuvajte dedu da ne ode na tavan međ' šunke. 1
SteveFrancis#3 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Da, lagano napolje u setnju u protivdiverzantskoj opremi. Vazduh isto do jaja, uopste nema smoga, maglustine, zagadjenja, prljavstine koja se lepi svuda. Oko tebe sivilo, kisa natapa, isprskane gilje koje moras da brises pri svakom ulasku u neki prostor... Ma da, stvarno idila, uzivancija. 1
Marko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 hours ago, DameTime said: Osim što odavno više nemamo pravu jesen i proleće kao godišnja doba. Umesto tog perioda svežine za šetnju u kožnoj jakni ili trench mantilu, mi ćemo direkt iz onih vrućinčina uleteti u bljuzgavicu i temperature od jedva preko 10 stepeni. Nemaš više nijedno godišnje doba pravo pravcato kao takvo. Samo što eto, ono što ja volim od vremena se da kažem potrefilo sa objektivnim jer... Užas/šteta/propast/patnja na svakom makro nivou je odavno od (pre)toplog... 9 hours ago, Barkley#34 said: Proteklih dvadesetak dana je uglavnom bila blaga jesen uz nekoliko letnjih dana. Sad ulazimo u "divni" period kiša+vetar+sivilo+oblačenje od pola sata+smrkavanje u pet popodne. Što bi rekao Balašević, čuvajte dedu da ne ode na tavan međ' šunke. Šta fali, kad pogledaš, noćni život može duže da traje Bold: Au, znam da ne misliš bukvalno, ali čim ovo uopšte pominješ, zarđao si mi nindža, pod hitno da se poradi na rutini i motorici 😁 9 hours ago, SteveFrancis#3 said: Da, lagano napolje u setnju u protivdiverzantskoj opremi. Vazduh isto do jaja, uopste nema smoga, maglustine, zagadjenja, prljavstine koja se lepi svuda. Oko tebe sivilo, kisa natapa, isprskane gilje koje moras da brises pri svakom ulasku u neki prostor... Ma da, stvarno idila, uzivancija. Računam na vetar koliko toliko što se kvaliteta vazduha tiče. Automatski, sa ove čisto fizičke strane, ulazim u komforniju zonu i značajno mi i lakše i nabolje sve ide, čim ne moram da razmišljam o vrućini, znoju, komarcima i drugim gamadima... E sad Stevo, ako ti na +10, 15 stepeni treba nekoliko slojeva odeće sa sve duplim čarapama, kao našim najstarijim sugrađanima, onda jbg 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma nije motorika, buraz, nego: da l' će i kada biti kiše pa šta obuti u tom slučaju, da li nositi kišobran, da li je hladno za jaknu ili ću da se skuvam pa će posle da me produva... I sve tako.
Recommended Posts