Marko Posted March 17 Posted March 17 (edited) 1 hour ago, RatzenStadt said: Nikada necete znati osecaj ponosa kad te neko u bilo kojoj igrici nazove cheaterom, a ti igras legitimno. Malo sta to moze da nadmasi. Ma gde, desilo mi se milion puta, bilo u gamingu, bilo na quizu. Npr pre par god, uletim malo da pikam 1.6 deathmatch: Vrteo server standardnih nekoliko mapa, i posle nekog vremena krenu da me prozivaju a zatim i kickuju zbog wallhacka 😁, kao da je velika nauka gde treba busiti zid/vrata/kutiju. Ono što sam već pomenuo onda za slagalicu, samo ovog puta malo detaljnije - Likuša ne stigne da pročita pitanje na ko zna zna, ja već preko ramena odgovoram komšiji koji igra protiv nje, on se smeje ja se smejem, ona pizdi 😄 Backseating haha Edited March 17 by Marko 1
RatzenStadt Posted March 17 Posted March 17 1 hour ago, Marko said: Ma gde, desilo mi se milion puta, bilo u gamingu, bilo na quizu. Npr pre par god, uletim malo da pikam 1.6 deathmatch: Vrteo server standardnih nekoliko mapa, i posle nekog vremena krenu da me prozivaju a zatim i kickuju zbog wallhacka 😁, kao da je velika nauka gde treba busiti zid/vrata/kutiju. Ono što sam već pomenuo onda za slagalicu, samo ovog puta malo detaljnije - Likuša ne stigne da pročita pitanje na ko zna zna, ja već preko ramena odgovoram komšiji koji igra protiv nje, on se smeje ja se smejem, ona pizdi 😄 Backseating haha Backseating samo uz prethodno specificirane granice odnosa... U suprotnom...
Drug Crni Posted March 17 Posted March 17 Lady Gaga u Beogradu u oktobru (još nije potvrđeno) @DameTime 1 1
BattleBender Posted March 17 Posted March 17 (edited) On 3/10/2025 at 9:19 PM, Henry Chinaski said: Ne znam postoji li adekvatna tema, ali da pitam ovdje. Koje privatno zdravstveno osiguranje preporučujete? Naginjem ka Generali, je l ima neko pozitivna iskustva sa nekom drugom osiguravajućom agencijom? Isti djavo, uglavnom sa slicnim ustanovama rade. Ja sam sa 2 razlicite firme imao 2 razlicita osiguranja, a klinike i uslovi bili maltene identicni. Mnogo bitnije ti je da se raspitas posle u koju (polu)kliniku ides, i kod kog lekara, nego koje je osiguranje. Privatne klinike znaju da budu bas govna kad vide da neko ima privatno zdravstveno osiguranje. Gledaju da ti navuku zilion stvari. Ne bih da pricam sta su mi radili kod urologa, samo da bi naplatili sto vise osiguranju 😄 Edited March 17 by BattleBender 1
JPM Posted March 19 Posted March 19 On 2/25/2025 at 2:13 PM, JPM said: Naručio sam od ovoga, cena vredi rizika, pa javim kakav je kvalitet, https://www.kupujemprodajem.com/sport-i-razonoda/kosarka/kevin-garnett-minnesota-timberwolves-nba-dres-2/oglas/152551171?filterId=2014379189 Majica stigla. Odličnog kvaliteta, za 4000 RSD. Oduševljan sam. Svaka preporuka za ovog prodavca. 1
Marvin Posted March 19 Posted March 19 Zna li neko, da li postoji kamera koja snima crveno na semaforu na kruznom toku kod Usca? Znam da imaju u okolnim raskrsnicama, ali ova je nova :)
realno *w Posted Thursday at 01:01 PM Posted Thursday at 01:01 PM On 3/17/2025 at 10:54 PM, BattleBender said: Ne bih da pricam sta su mi radili kod urologa, samo da bi naplatili sto vise osiguranju 😄 Ona stara majstorska: Auuu, ko ti je ovo radio? 1
BattleBender Posted Thursday at 01:19 PM Posted Thursday at 01:19 PM ovo je... nesto najbolje sto sam video sa domace scene u poslednjih n godina on je genijalan miks Jegger-a i Richard Ashcroft-a. I to na svoj dzipsii nacin. Sjajno, odusevljen sam. 1 1
Chaos Is Me Posted Thursday at 02:37 PM Posted Thursday at 02:37 PM Super pesma, ta i Ljubav od Bojane V najbolje što je ta "mejnstrim srpska alternativa" AKA muzika za svakoga izrodila u poslednjih par godina. 1
Don Dusko Posted Thursday at 02:48 PM Posted Thursday at 02:48 PM Ko je ovo?Ovo nije Chaos is me! Ne znam za vas al meni bude cudno kad neko ko drzi jedan avatar sto godina ga promeni. :D
BattleBender Posted Friday at 11:36 AM Posted Friday at 11:36 AM Kafana je svojevrsna zalopoljka, pa ko veli, ajde malo za neke stvari da se pozalimo. Kao product designer (nesto stresnija verzija ui/ux dizajnera) imam ta testiranja dizajna za nove funkcionalnosti/features/koncepte. App-ovi, tj tool-ovi na kojima radim su dashbaord/crm/cms tool-ovi za internal stakeholders. Prakticno, korisnici su zaposlenici u samoj kompaniji (u kojoj i ja radim), koji svaki dan koriste te tool-ove za svoje rabote i taskove. I od toga funkcionise biznis. Ja imam dizajniram interfejs, sa svrhom da bude optimalniji, da oni mogu lakse i brze da rade poso'. Kao dizajner godinama ucis da ne postoji zdrav razum, da ne postoji common sense. Da sopstvenu ideju objektivnog common sense-a ne smes ni trunku da reflektujes na svoj rad i ocekivanja od korisnika. Ali nikad nisi svestan do koje to mere moze da se ide. Kad korisnik ima toliko snazan izgradjen mental model i habits, i godinama je koristio app koji nije imao global search, nego su sve pretrazivali kroz dedicated page za taj tip resursa (podatka, a sam sistem je toliko kompleksan da ja posle 15 meseci i dalje ne razumem arhitekturu i celu ambrelu resursa, tj podataka), i u toj dedicated page principu imali index view za taj tip podataka, real-time osvezavajuce na osnovu prertrage. I sad im ubacis Global Search (search bar na vrhu aplikacije koji pretrazuje sve). I kliknu na searh bar, ukucaju nesto.... i nikom ne padne na pamet da pritisne enter. I nisu oni krivi. Ja sam kriv za los discoverability...
Geronimo Posted Saturday at 12:53 PM Posted Saturday at 12:53 PM Nego, skuplja li ko EL slicice? Mene cerka i komsija navukli na vadiparu pre dve nedelje (ofc, primio sam se lagano...), jos sam tanak sa duplikatima, ali krecu da se gomilaju... Sledece vikend cu da licim na pedofila koji juri decu kod Terazijske cesme, al daj da prvo cekiram forumaske saborce 🙂
Barkley#34 Posted Saturday at 04:37 PM Posted Saturday at 04:37 PM Eno ti je Dejm aktivna po tom pitanju na EL temi a još neko joj je odgovorio, prelistaj malo. 1
Урош19 Posted Sunday at 01:56 AM Posted Sunday at 01:56 AM Moram još jednu okačiti jer niste svesni koliko mi je ovo najomiljenija pesma u univerzumu, a posebno kad se zacirkam kao sad 1
SteveFrancis#3 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 17 hours ago, gggggggg said: sve preporuke za al 90 Apsolutno, radi veri gud staf
Marvin Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kacmo vec kod Dzipsija, meni je njegova pesma Greh nesto najbolje sto je domaca popularna muzika izbacila u poslednjih 5 godina, mozda i sire:
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) On 3/22/2025 at 1:53 PM, Geronimo said: Nego, skuplja li ko EL slicice? Mene cerka i komsija navukli na vadiparu pre dve nedelje (ofc, primio sam se lagano...), jos sam tanak sa duplikatima, ali krecu da se gomilaju... Sledece vikend cu da licim na pedofila koji juri decu kod Terazijske cesme, al daj da prvo cekiram forumaske saborce 🙂 Moji klinci, ostala nam samo 388... Lorenco Braun kao druga petorka lige prošle godine. Edited 10 hours ago by realno *w 1
Recommended Posts