Jump to content

Kafana pod obručima

Kronostime

Recommended Posts

17 minutes ago, robespierre said:

@uini Imaš li preporuku gde uzeti kobaje u blizini Kalenića, trebaju mi za ragu ala Goodfellas gastronomija u banji.

sveže kobaje da ih ti pečeš i spremaš?

nemam neke izuzetne i specijalne u kraju

• Tuzno 1

Posted (edited)
34 minutes ago, Volter said:

Jeste ali meni je ovaj najbolji. Ne znam da li sam sa ovih drugih sajtova skinuo sveukupno 10 prevoda.

Ista ekipa cirkulise po svim sajtovima tako da ces se brzo snaci.

Edited by Kronostime

31 minutes ago, Volter said:

Jeste ali meni je ovaj najbolji. Ne znam da li sam sa ovih drugih sajtova skinuo sveukupno 10 prevoda.

Čista navika.

Prijevodi-online su "elitistička" grupa, gde titlovi moraju da zadovoljavaju visoke tehničke karakteristike (najviše 40 karaktera u redu, minimalna dužina titla 1,5 sekund, najviše 20 karaktera u sekundi i tome slično) i tamo je ekipa najboljih prevodilaca (zkarlov, nikolaje, gaca62, grayghost...). Ostali sajtovi nemaju to i važna im je samo količina, makar i kroz google translate. A čim se nešto pojavi na jednom sajtu, odmah se "lopatari", tj. prebaci i na druge sajtove, u tome su administratori titlovi.com prednjačili, a i opensubtitles je imao plugin za razne playere da skida titlove odatle ako ih nema, a i da uploaduje titlove koje korisnik ima a nema ih na dotičnom sajtu, potpuno bez znanja korisnika. Zato opensubtitles ima sve što i titlovi.com što se tiče srpskohrvatskog govornog područja. Samo ne ostavljajte nikakve lične podatke tamo, već su im par puta hakovali sajt.

• Like 2