Stoned Laki21 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Just now, Green23 said: Jedino je dobro što ih samo jednom nose 😄 možda se dresovi nose jednom al bruka osta za njima do veka. Spoiler Quote Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka.” Petar Petrović Njegoš Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Armani bas los juce, a razlog je bio jednostavan - Scola je crkao zbog ovog ritma i igra im se raspala. Nedovic, Mack, Brooks, White, Tarchewski, koliko je tu potencijala, ali dzaba kada im je kosarkaski IQ krajnje upitan. Izvlacili su ih Chacho i Scola do sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 4 hours ago, Stondisha said: samo da izjavim za vaskoliko pučanstvo: Da sam neka vlas' ko što nisam, naplaćao bi se meni Žalgiris kazni za ono smeće od maskirnog printa, samo tako. Sram vas bilo dizajneri dresova KK Žalgiris i rukovodstvo istog koje je predlog prihvatilo. Slične dresove je nosio Unics prošle sezone. Kod još neke ekipe sam video da su nosili kamuflažni print, da li Armani. Te šare su moderne u poslednje vreme. Napoli je isto nosio takve dresove u LŠ. Da je bzvz jeste, ali nije izolovan primer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 22, 2019 Author Share Posted November 22, 2019 Odvratni su dresovi stvarno. Camo print na dresovima ne može biti gotivan nikako (imali su i Spursi jednu takvu garnituru a mislim i neke NCAA ekipe), a ova Žalgiris varijanta deluje još i dosta jeftino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 (edited) Mislim da su u NCAA imali "specijale" za dan veterana ili tako nešto. Čak i ti za jednokratnu upotrebu, su bili bolje dizajnirani. edit: Ovo mi je bilo na umu Edited November 22, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Bice zanimljivo veceras u Barseloni, zanima me duel Mirotic-Ejsi jer Mirotic za sada izgleda nezaustavljivo. Steta sto nece igrati Kaspi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 6 minutes ago, realno *w said: Mislim da su u NCAA imali "specijale" za dan veterana ili tako nešto. Čak i ti za jednokratnu upotrebu, su bili bolje dizajnirani. edit: Ovo mi je bilo na umu Dje se ovo igralo? Nebo izgleda kao da ce Armagedon da nastupi. Sta je ovo iza? Kao da je neki film u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 (edited) 15 hours ago, NMX said: Pričao je Realni o tome, kako živi u Valensiji, kako mu je tamo, kako on gleda na sve to i kako njega tamo gledaju. I onda nije ni čudo što se ne mrda niti će. Plus Valensija kao savršen grad za život. More li kakav link za nas sa jeftinijim ulaznicama? @Shunsuke NakamuraMeni liči na nosač aviona, a ovo iza da je kontrolni toranj 😄 Edited November 22, 2019 by Liska Manjina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 (edited) 4 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Dje se ovo igralo? Nebo izgleda kao da ce Armagedon da nastupi. Sta je ovo iza? Kao da je neki film u pitanju. Nosač aviona. @propolis Vilbekin neizvestan, Kaspi bi valjda trebao da igra... Edited November 22, 2019 by realno *w 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Dobar potez Evrolige, sve 3 ruske ekipe ovo duplo kolo igraju u Spaniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 22, 2019 Author Share Posted November 22, 2019 Žalgiris definitivno potpisao KC Riversa. Sumnjam da će im nešto mnogo biti od koristi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Nedovic u ovoj sezoni 3 ubacene dvojke i 15 trojki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 15 minutes ago, Del Piero said: Nedovic u ovoj sezoni 3 ubacene dvojke i 15 trojki. Previše povreda su ostavile traga. Da li fizičkog, ili samo fizičkog, ali ovo nema veze sa njegovom starom igrom, prodorima, napadima na obruč. Pričao sam o tome kada se letos prepirali oko njega i repke, gde su ga prizivali baš zbog toga. Mislim da je taj deo igre, za njega prošlost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Trojke sutira stvarno vrhunski, 15/34, dvojke su na 3/15. Nisam ga ni uhvatio mnogo, ali ono sto sam gledao Armani ne mogu da se setim da je jednom napao obruc, i ti sutevi za dva su verovatno uglavnom poludistanca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 25 minutes ago, Del Piero said: Nedovic u ovoj sezoni 3 ubacene dvojke i 15 trojki. Podsjeca me na jednog koji ima 7 dvojki i 21 trojku. Doduse sutnutih, ne i ubacenih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 43 minutes ago, Chaos Is Me said: Žalgiris definitivno potpisao KC Riversa. Sumnjam da će im nešto mnogo biti od koristi. Nisam siguran da se slazem. KC Rivers jeste samo senka nekasasnjeg ubice iz Reala, ali i dalje ima poene u rukama, a bekovska linija Zalgirisa (pa i krila) su takav cemer i jad da je i ovaj matori Rivers za njih Dzordan licno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 5 minutes ago, Del Piero said: Trojke sutira stvarno vrhunski, 15/34, dvojke su na 3/15. Nisam ga ni uhvatio mnogo, ali ono sto sam gledao Armani ne mogu da se setim da je jednom napao obruc, i ti sutevi za dva su verovatno uglavnom poludistanca. Da, to je stvarno velika stvar kada neko uspe da podigne neki drugi element na tako visok nivo. Sve tri ubačene dvojke su mu na obruču. Moguće da je i tranzicija. Just now, Horium said: Nisam siguran da se slazem. KC Rivers jeste samo senka nekasasnjeg ubice iz Reala, ali i dalje ima poene u rukama, a bekovska linija Zalgirisa (pa i krila) su takav cemer i jad da je i ovaj matori Rivers za njih Dzordan licno. Slažem se, njima treba neko ko iskače iz šablona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 43 minutes ago, Chaos Is Me said: Žalgiris definitivno potpisao KC Riversa. Sumnjam da će im nešto mnogo biti od koristi. Pored pleja, kog će sigurno dovesti, treba im još jedan igrač spolja. KC je dobro rešenje i uz novog pleja, Grigonisa I Volkapa činiće spoljnu liniju Zalgirisa. Lekavicuis I Milaknis će tu imati ulogu pomoćnih radnika. Recimo ovako: Novi Plej, Volkap, Lekavicius Grigonis, KC, Milaknis Nekako mi se cini da ce tako biti. 55 minutes ago, realno *w said: Nosač aviona. @propolis Vilbekin neizvestan, Kaspi bi valjda trebao da igra... Uf Vilbekin u kakvoj je formi, steta. Meni se učinilo da je ono bio grč, ali opet mozda tako jako zategao da nece rizikovati danas. U svakom slučaju steta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 I pored toga sto su izgubili od Efesa sinoc, ja sam poprilicno impresioniran Armanijem. Kakav je Caco majstor i dalje. Dok on ima energije, Armani izgleda skoro nezaustavljivo, a pritom i sasvim prijatno za oko. Sa druge strane, Efes je nekako u poslednjih sezonu i po postao beton. Aj sto pobedjuju bez dva od cetiri najbolja igraca iz njihove prosle sezone (Moerman i Dunston), i sto stvarno uzivam u njihovoj kosarci (dok hokejas Balbaj nije na terenu), vec sto pola vremena imam utisak da igraju na leru i da imaju debelu rezervu u Bobui i Andersonu. Unapred se radujem potencijalnom grudge-match obracunu Barselone i Efesa u plejofu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Večeras odlično kolo za praćenje. Doslovno svaka utakmica je zanimljiva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Samo sto su utrpali sve u isti termin, ne zna covjek sta da izabere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Eon tv - kao covek lepo premotas sve. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Opet 5 utakmice u maltene istom terminu. Jebeni amateri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 10 minutes ago, Horium said: Eon tv - kao covek lepo premotas sve. 😁 Ne volim da gledam snimke, pogotovo kada znam rezultat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Pa ja namerno ne gledam rezultat sa drugih tekmi, a kada izbacuju flash score odmah zazmurim. Zvuci glupo, ali meni je pomoglo, sto bi rekla baba za kosmodisk. I da budem iskren, ali mnogo mi znaci da mogu da preskocim silne tajm-aute, sudijsko vecanje i pauze izmedju cetvrtina/poluvremena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts