NMX Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Menjali su profesije i dobijali batine na splavovima – Zvezdini promašeni stranci Ima stvarno promašaja ali ima i nekih wtf izbora od strane mučenika sa b92....kako je Omić promašaj? Pa nismo doveli Šeka iz prajma pa da su nam očekivanja bila ne znam kakva... Plus YT klip sa Dilejama sever koji skandiraju Omiću odlazi...wtf...Roberts uopšte nije bio promašaj....za ostale, može da se diskutuje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 A tek Omar Tomas. Igrao najbolje, a njima promasaj. 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 ja bih onome ko je ocenio omara kao promasaj zabranio da napise jos jedno slovo o basketu 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 (edited) U najuzi izbor za top promasaj spada svakako Vrbica Stefanov. Kakva je on ispao sisa. Doveden da bude vodja ekioe i sedam dana pred prvenstvo pobjegne da bi navodno postao predsjednik Saveza Makedonije. Edited April 23, 2020 by laki pepe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 28 minutes ago, NMX said: Menjali su profesije i dobijali batine na splavovima – Zvezdini promašeni stranci Ima stvarno promašaja ali ima i nekih wtf izbora od strane mučenika sa b92....kako je Omić promašaj? Pa nismo doveli Šeka iz prajma pa da su nam očekivanja bila ne znam kakva... Plus YT klip sa Dilejama sever koji skandiraju Omiću odlazi...wtf...Roberts uopšte nije bio promašaj....za ostale, može da se diskutuje Omar Tomas, Alen Omic, Lorens Roberts, kakvi crni promasaji... Ovo je sastavljao neko ko je uzimao random imena sa vikipedije 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 (edited) Meni ni Adam Morison nije promašaj. A kamoli Thomas ili Roberts. Izuzetno los članak. Edited April 23, 2020 by mr clutch Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Kako Morison nije promasaj? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Dobro, Morison nam na neki čudan način jeste prirastao srcu ali je bio promašaj, realno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Fale na spisku Miler, Markus, Beron, Panter, Penn, Kinsey... 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Ali Tomas i Roberts promasaji. Ko radi tamo?! Pritom da je Roberts igrao finale PO, makabizacija bi znatno ranije bila prekinuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 14 minutes ago, laki pepe said: Kako Morison nije promasaj? Ne možeš za čoveka koji je beležio 15 poena prosečno reći da je promašaj. Iako je bio promaja u odbrani. Nzm šta je očekivano od njega da bude MJ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Pa promasaj je jer je bio dileja, pobjegao nakon 2-3 mjeseca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Ma Morrison je bio neozbiljan, cirkuski igrač, ali zato Thomas i Roberts nikako nisu. Što se Omića tiče, on je čak igrao kod nas iznad svog optimuma, kakav crni promašaj. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Potpuni bezveznjak ovaj sa b92. Omar Tomas promasaj, Lorens Roberts ??? Sto bi Andjus rekao kloshari sa Blica B92. Cak ni Omic nije bio promasaj, dok na listi nema raspalog Lesora. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 (edited) Omar Thomas je bio pravo old school krilo. Neki Pete Mickeal za siromasne. Dobar trpac sa poludistance, fizicki dosta snazan da finisira u reketu. Unosio je taj fajterski mentalitet i energiju, dosta se stavljao u sluzbu ekipe. Bio je lider te ekipe koja je po talentu bila dosta skromna, ali koja je nekim rudarskim radom i borbenoscu uspijevala barem da namuci objektivno jace protivnike. Za taj period svakako kvalitetan igrac. Edited April 23, 2020 by Shunsuke Nakamura 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 5 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Ima li sanse da zadrzimo Berona za narednu sezonu? Mislim da su bez obzira na sve, sanse minimalne. On treba da potpise ugovor karijere, a sigurno ce biti trazen. Svaki klub voli da ima takvog igraca. Mislim da je i sa Lorencom sudbina da nece ostati. Perper je isto najavio povratak u Grcku da zavrsi karijeru, Gista bi raskinuli sutra da mozemo, a na Oja se ne racuna. Sto se stranaca tice, imamo Djenku koji je domaci ovde i bilo bi do jaja da zadrzimo Pantera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Odzu istice ugovor. Stanje Kuzmuca, @Markoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Mozemo li da zaradimo nesto prodajom Lorenza? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Ne mozemo zaraditi na nekome kome istice ugovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 11 minutes ago, Laki Six said: Mozemo li da zaradimo nesto prodajom Lorenza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 (edited) 40 minutes ago, Vamos Laki said: Ne mozemo zaraditi na nekome kome istice ugovor. Mislio sam da je imao 1+1 ugovor... Edited April 23, 2020 by Laki Six Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 1 hour ago, Markoss said: Mislim da su bez obzira na sve, sanse minimalne. On treba da potpise ugovor karijere, a sigurno ce biti trazen. Svaki klub voli da ima takvog igraca. Mislim da je i sa Lorencom sudbina da nece ostati. Perper je isto najavio povratak u Grcku da zavrsi karijeru, Gista bi raskinuli sutra da mozemo, a na Oja se ne racuna. Sto se stranaca tice, imamo Djenku koji je domaci ovde i bilo bi do jaja da zadrzimo Pantera. odlazi li Stimac imas li nekih informacija zaista ne bi mogao da izdrzim jos jednu sezonu da ga gledam u klubu 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
begbie Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 (edited) Jao ko sve ne piše tekstove, užas Edited April 23, 2020 by begbie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 2 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Omar Thomas je bio pravo old school krilo. Neki Pete Mickeal za siromasne. Dobar trpac sa poludistance, fizicki dosta snazan da finisira u reketu. Unosio je taj fajterski mentalitet i energiju, dosta se stavljao u sluzbu ekipe. Bio je lider te ekipe koja je po talentu bila dosta skromna, ali koja je nekim rudarskim radom i borbenoscu uspijevala barem da namuci objektivno jace protivnike. Za taj period svakako kvalitetan igrac. Omar je uz Đenku moj najomiljeniji stranac ikad (ako se Đenka uopšte svrstava u strance), prvenstveno zbog stava na terenu krv, znoj i suze (protivnika). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 20 hours ago, Jakob Aman said: +1 Gist je tata za Evrokup. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts